Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Transfer pacienți în stare gravă la spitale din străinătate

Transfer spitale Turcia

Serviciul de transfer pacienți la spitale din străinătate

Serviciul nostru de transfer la spitale din străinătate este proiectat special pentru a răspunde nevoilor pacienților aflați în stare gravă. Este special creat pentru a ajuta pacienții care necesită tratamente urgente și intensive în alte țări și are ca scop asigurarea transferului sigur și confortabil al acestora într-un spital de încredere din străinătate.

Transfer internațional cu ambulanță aeriană și medic

Transferul se face cu ambulanță aeriană echipată cu personal ATI și medic, asigurând astfel o monitorizare constantă a pacienților și intervenția medicală rapidă în cazul unor complicații. Echipa medicală are experiență vastă în gestionarea cazurilor de urgență și este pregătită să asigure toate condițiile necesare pentru ca pacienții să fie transportați în condiții optime, pentru pacienți în toate stadiile stării de sănătate, inclusiv pentru cei care sunt intubați sau inconștienți.

Identificăm un spital din străinătate care să accepte cazul și obținem acceptul scris

În plus, ne ocupăm și de toate formalitățile administrative necesare pentru transferul la un spital din străinătate, inclusiv traducerea documentelor, identificarea unui spital din străinătate care să poată prelua cazul medical și obținerea acceptului scris din partea spitalelor partenere.

De asemenea, vă oferim și servicii de cazare în apropierea spitalului pentru aparținători, astfel încât să puteți fi alături de cei dragi pe parcursul tratamentului.

Transfer spitale Turcia

Majoritatea familiilor care aleg să transfere un pacient în stare gravă la un spital din străinătate aleg Turcia.
Unul dintre motivele principale pentru care pacienții aleg spitalele din Turcia ca destinație pentru îngrijirea medicală în străinătate este accesul foarte rapid la serviciile medicale, chiar și în numai câteva ore.
Chiar transferul pacienților care nu au pașaport este posibilă, pe baza programării în spital putându-se obține pașaport în regim de urgență pentru motive medicale, fără deplasarea pacientului.

Sistemul de sănătate din Turcia este considerat unul dintre cele mai bune din lume, cu o infrastructură medicală modernă și personal medical bine pregătit și calificat. Spitalele din Turcia sunt dotate cu echipamente medicale de ultimă generație și oferă o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate, inclusiv îngrijirea intensivă și terapia intensivă pentru pacienții în stare gravă.

În plus, mulți medici și specialiști medicali din Turcia au studii și experiență internațională, ceea ce îi face capabili să ofere tratamente și soluții medicale avansate pentru pacienții cu afecțiuni complexe.

Servicii de asistență în limba română

Suntem bucuroși să vă informăm că am inclus în serviciul nostru de transfer la spitale din străinătate și un traducător de limba română gratuit în cadrul spitalelor selectate, pentru a vă ajuta să comunicați mai ușor și să vă simțiți cât mai confortabil cu medicii și personalul medical.

Acte necesare pentru a demara procedura de transfer la un spital din străinătate

Pentru a demara procedura de transfer, este necesară o scrisoare medicală la zi și acceptul spitalului unde este internat pacientul. Într-o primă fază este suficient un accept verbal, ulterior fiind necesar acceptul scris și semnarea documentelor de transfer.

După aceea, ne vom ocupa de toate detaliile pentru a asigura transferul sigur și eficient al pacientului.

Care sunt avantajele transferului la un spital din străinătate pentru pacienți?

Reducerea riscului de infecții nosocomiale

Riscul de a contracta infecții nosocomiale (infecții asociate cu condițiile din spital) este mai mare în România, mai ales în cazul pacienților cu durata de spitalizare mai lungă. Transferul la un spital din străinătate poate ajuta la reducerea acestui risc prin utilizarea de protocoale și practici mai stricte pentru prevenirea și controlul infecțiilor.

Accesul la tehnologii și proceduri medicale avansate

Spitalele din străinătate oferă adesea tehnologii medicale de ultimă generație și proceduri medicale avansate care pot ajuta la diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor medicale complexe.

Echipamente și facilități mai bune

Spitalele din străinătate sunt adesea echipate cu facilități și echipamente de ultimă generație care pot ajuta la îngrijirea mai eficientă a pacienților și la recuperarea acestora într-un timp mai scurt.

Personal medical specializat

Spitalele din străinătate pot avea medici și personal medical specializați în tratarea anumitor afecțiuni sau intervenții medicale specifice, ceea ce poate ajuta la obținerea unui tratament mai eficient și mai precis.

Mai puțin timp de așteptare

În anumite situații, cum ar fi cazurile urgente sau intervențiile chirurgicale complexe, spitalele din România pot avea perioade de așteptare mai lungi pentru programarea procedurilor medicale. Transferul la un spital din străinătate poate ajuta la obținerea unui tratament mai rapid și mai eficient.

Condiții de îngrijire mai bune

În timpul internării, pacienții și aparținătorii lor pot beneficia de condiții de cazare și îngrijire mai bune în apropierea spitalului din străinătate, ceea ce poate contribui la un proces de recuperare mai rapid și mai confortabil.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care un pacient român le poate obține prin transferul la un spital din străinătate în caz de urgență medicală sau tratament de lungă durată.

Te rugăm să reții că serviciile noastre de transfer pacienți în străinătate sunt concepute pentru a ajuta pacienții și familiile lor să găsească opțiuni de tratament mai bune de tratament în străinătate. Cu toate acestea, nu suntem un serviciu de urgență și evacuare. În caz de urgență medicală, trebuie să contactezi imediat serviciul medical de urgență cel mai apropiat.