Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul Rudolfinerhaus din Austria

Cele mai avansate tratamente

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Clinica Rudolfinerhaus din Viena- servicii medicale de top

Medicii cu înaltă calificare, cele mai moderne facilități de diagnostic și terapeutice, personalul medical de top, dedicarea personală și un mediu calm fac din spitalul Rudolfinerhaus un centru de sănătate de top.

Relația cu pacienții este un factor cheie pentru recuperare. Încrederea în medici și asistente, comunicarea cu respect, prietenia și empatia, precum și eforturile de a reduce stresul duc la un proces de vindecare mai rapid și mai durabil.

La aceasta, specialiștii medicali renumiți și personalul de asistență medicală cu înaltă calificare, format în cea mai mare parte în campusul intern Rudofinerhaus, contribuie decisiv.

 

Clinica Rudolfinerhaus din Viena- Starea de bine duce la o recuperare mai rapidă

Rudolfinerhaus nu este doar unul dintre cele mai moderne, ci și unul dintre cele mai frumoase spitale private din Austria. Magnificul parc de 5.000 de metri pătrați de pe pantele din Kahlenberg, apartamente spațioase cu verande, materiale de construcție durabile, culori liniștitoare și bucătărie gourmet. Toți acești factori îți îmbunătățesc starea de bine și contribuie la recuperarea ta.

 

Medicul dumneavoastră de încredere este întotdeauna lângă dumneavoastră

La Rudolfinerhaus vă alegeți medicul – și este primul spital din Austria cu o certificare ISO cuprinzătoare. Puteți aduce medicul dumneavoastră ales la spitalul nostru și puteți astfel beneficia de toate facilitățile, cum ar fi diagnosticarea și expertiza unei game largi de medici specialiști. Medicul dumneavoastră vă dedică mult timp, vă planifică toți pașii tratamentului și este contactul dumneavoastră principal pentru toate problemele medicale. Te vizitează zilnic și este disponibil pe telefon în orice moment, inclusiv în weekend. Suportul medical consistent și excelent este garantat în orice moment.

 

Clinica Rudolfinerhaus din Viena- Principalele specializări medicale

Spitalul Rudolfinerhaus oferă o gamă largă de specialiști de top din domeniul medical, cu accent pe următoarele domenii:

  • Medicină internă
  • Chirurgie
  • Cardiologie
  • Ortopedie & Traumatologie
  • Ginecologie & Obstetrică
  • Neurologie & Neurochirurgie
  • Urologie
  • Oncologie
  • ORL

 

Clinica Rudolfinerhaus din Viena- Nu există timp de așteptare pentru ambulatoriu

Cu cât mai repede cu atât mai bine! La Clinica Ambulatorie Privată Rudolfinerhaus nu există timpi de așteptare. Va garantam programari prompte pentru examinari, proceduri, terapii si verificari, inclusiv in weekend.

Rudolfinerhaus integrează totul sub un singur acoperiș: Clinicile ambulatorii, radiografia, RMN-ul, laboratorul sau Medicina Fizică și Reabilitarea sunt toate la sediul spitalului. Astfel, procesele sunt rapide și ușoare.

Cel mai mare avantaj pentru pacienți: întregul proces de tratament este ghidat de abordarea interdisciplinară de la diagnosticare la tratament: Fără întârzieri, fără stres și programe fiabile înseamnă o recuperare mai rapidă.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al clinicii Rudolfinerhaus din Viena

Suntem reprezentantul autorizat al clinicii Rudolfinerhaus din Viena, Austria și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la spitalul Rudolfinerhaus din Viena și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

 

Programează-te acum la spitalul Rudolfinerhaus din Viena, Austria

Dacă dorești o experiență medicală de top în Viena, Austria, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului Rudolfinerhaus din Austria. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.