Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitale din Israel

Meniu

Servicii medicale de top

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalele din Israel reprezintă o opțiune de top pentru pacienții români care caută tratamente medicale în străinătate. Spitalele din Israel sunt cunoscute pentru tehnologii unice, de vârf, personalul medical de excelență la nivel mondial și serviciile de înaltă calitate oferite pacienților. 

 

De ce să alegi un spital de top din ISRAEL?

 • Acces rapid. Programări rapide. 
 • Acces ușor. Ești la un zbor de 2 ore și 30 de minute distanță de medici de top.
 • Diagnostic precis.  Odată ajuns în spitalele din Israel, toate investigațiile se fac imediat, inclusiv investigații care în România nu sunt uzuale, iar rezultatele sunt eliberate rapid.
 • Evaluare inițială pe baza documentelor. Înainte de a pleca la tratament, situația ta medicală va fi deja evaluată de către medicul specialist, care va indica costul estimat al tratamentului. O consultație online este de cele mai multe ori posibilă.
 • Servicii integrate- toate serviciile medicale sunt disponibile într-un singur spital. Spitalele și clinicile din Israel sunt dotate cu toată tehnica medicală necesară, astfel încât nu este nevoie să te deplasezi între mai multe spitale sau să aștepți o programare.
 • Medici cu experiență în utilizarea tehnologiei. Tehnologiile medicale de ultimă oră, unele unice, sunt disponibile în Israel de foarte mulți ani, astfel încât medicii au acumulat foarte multă experiență în utilizarea acestor tehnologii medicale.
 • Acces la medicamente noi și imunoterapie. În clinicile și spitalele din Israel sunt disponibile anumite medicamente noi care la noi în țară nu sunt încă disponibile.
 • Tehnici medicale superioare. Chiar și pentru tratamente care sunt disponibile și în România- de exemplu chimioterapia- în spitalele din Israel există tehnici superioare, cum este de exemplu pregătirea robotică a perfuziilor cu citostatice, pentru a evita eroarea umană.
 • Disponibilitatea medicilor. Chiar dacă au foarte mulți pacienți, medicii din cadrul clinicilor și spitalelor din Israel își fac mereu timp pentru nevoile pacientului- sunt atenți la detalii, răspund la toate întrebările și explică pe înțelesul pacienților.

 

MEDITRAVEL - Reprezentant autorizat pentru programări Spitale Israel

Noi, Meditravel, suntem reprezentant autorizat în România al celor mai importante spitale din Israel și suntem dedicați să ajutăm pacienții români să obțină cele mai bune servicii medicale în străinătate. Cu o vastă experiență în domeniul turismului medical și o înțelegere profundă a nevoilor pacienților, suntem pregătiți să oferim asistență și consultanță în limba română. 

 • La noi, ai consilierul tău personal!
 • Îți facilităm contractarea unui traducător de limba română în spital 
 • Avem acces la cele mai mari și mai bune spitale din Israel
 • Îți traducem documentele medicale
 • Îți optimizăm costurile
 • Asigurăm servicii integrate

 

Programează-te acum la un spital de top din Israel!

Dacă dorești să programezi o consultație sau un tratament într-unul dintre spitalele de top din Israel, te invităm să ne contactezi. Vom fi bucuroși să te ajutăm în fiecare etapă a procesului, de la alegerea clinicii potrivite, până la organizarea călătoriei și a programărilor.

 

Lider internațional în medicină și inovare biotehnologică Reprezentant autorizat în România: Meditravel   Spitalul...
Al treilea cel mai mare spital din Israel  Reprezentant autorizat în România: Meditravel  ...
Pe primul loc privind calitatea serviciilor medicale din Israel  Reprezentant autorizat în România: Meditravel...
Excelență clinică în Grupul SHEBA Reprezentant autorizat în România: Meditravel   Spitalul pentru copii...
Centru de excelență Reprezentant autorizat în România: Meditravel   Kaplan Medical Center este un...