Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul The Royal Marsden din Marea Britanie

Viața cere excelență

 

Despre The Royal Marsden

La The Royal Marsden, specialiștii se confruntă cu cancerul în fiecare zi, așa că înțeleg cât de valoroasă este viața. Iar atunci când oamenii le încredințează viețile lor, au dreptul să ceară tot ce este mai bun.

 

The Royal Marsden și-a deschis porțile în 1851 ca primul spital din lume dedicat diagnosticării, tratamentului, cercetării și educației în domeniul cancerului.

 

Astăzi funcționează ca spital specializat în cancer și ca centru de cercetare biomedicală pentru cancer al Institutului Național pentru Sănătate și Cercetare în domeniul îngrijirii (NIHR), lucrând în strânsă colaborare cu principalul său partener academic, Institutul de Cercetare a Cancerului (ICR).

 

Împreună, The Royal Marsden și ICR sunt clasate în primele cinci centre de cancer din lume pentru impactul cercetărilor lor, tratând peste 59.000 de pacienți NHS și privați în fiecare an.

 

Este un centru de excelență cu o reputație internațională pentru cercetări revoluționare și pentru pionieratul celor mai noi tratamente și tehnologii în domeniul cancerului, precum și pentru că este specializat în diagnosticarea și educarea în domeniul cancerului.

 

Royal Marsden își desfășoară activitatea în două centre, în Chelsea și Sutton, și dispune, de asemenea, o unitate de îngrijire medicală de zi la spitalul Kingston.  Sunt fondatorul și gazda RM Partners, Alianța împotriva cancerului pentru vestul Londrei, care include St George’s Healthcare NHS Foundation Trust, Imperial. Healthcare NHS Trust, și alți parteneri de trusturi și grupuri clinice de comisionare (CCG) din nord-vestul și sud-vestul Londrei.

 

Viziunea este de a extinde capacitatea chirurgicală și să ajute cât mai mulți pacienți să aibă acces la îngrijirea de top la nivel mondial.

 

Alteța Sa Regală Prințul de Wales a devenit președinte al Royal Marsden în 2007, în urma unei lungi legături regale cu spitalul.

 

De ce să alegeți The Royal Marsden?

Cancerul este o boală complexă, care necesită cel mai bun diagnostic, tratament și îngrijire ulterioară. Spitalul are 2.500 de specialiști în cancer gata să vă sprijine în fiecare etapă.

 

Fiind cel mai mare centru de oncologie din Europa, dispune de expertiza, facilitățile și tehnologia necesare pentru a oferi cel mai înalt standard de îngrijire personalizată. Sunt consultați și tratați peste 59.000 de pacienți pe an cu toate tipurile de cancer și mai mulți pacienți privați decât în orice alt centru din Marea Britanie.

 

Alegând The Royal Marsden, vă asigurați cel mai bun tratament și cea mai bună îngrijire posibilă atunci când aveți cea mai mare nevoie de ea

 

99% dintre pacienți au declarat că ar recomanda The Royal Marsden

 

Îngrijire excepțională a cancerului

La fiecare pas al călătoriei, pacienții The Royal Marsden primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

 

Îngrijire care stabilește un punct de referință

The Royal Marsden este recunoscut la nivel național și internațional ca lider în furnizarea de standarde înalte de îngrijire pentru toți pacienții.

 

În calitate de trust NHS de top la nivel mondial, serviciile private The Royal Marsden  sunt supuse acelorași standarde excepționale de rigoare și excelență clinică ca și serviciile NHS, cu avantajele suplimentare ale confortului îmbunătățit, intimității sporite și accesului simplificat.

 

Echipe de specialiști de neegalat

Ce este o reuniune a unei echipe multidisciplinare?

 

Echipele multidisciplinare (MDT) de la Royal Marsden elaborează planuri de tratament personalizate pentru fiecare pacient, îmbunătățind experiența și calitatea îngrijirii acestora. Până la 35 de specialiști participă la reuniunile săptămânale ale MDT, inclusiv chirurgi, oncologi clinici și medicali, radioterapeuți, patologi, radiologi, asistente medicale și asistenți medicali. Progresul este revizuit în mod regulat de către MDT pentru a se asigura că pacienții primesc îngrijire de cea mai înaltă calitate în fiecare etapă a tratamentului.

 

Extinderea expertizei

 

Cancerul este o boală complexă, care este unică pentru fiecare individ în parte. Pentru a oferi o îngrijire optimă, este nevoie de o gamă largă de experți. MDT reunește toți acești experți într-o singură încăpere, astfel încât toți aceștia să poată contribui la planurile de tratament ale pacienților.

 

Expertiză de clasă mondială

Există la The Royal Marsden 2.500 de specialiști în cancer, toți sub același acoperiș, care lucrează împreună în fiecare zi pentru a îmbunătăți viața pacienților.

 

Experți în cancer

Fiind unul dintre cele mai importante centre oncologice din lume, se atrag constant cele mai bune minți din domeniul oncologiei. Consultanții, clinicienii, asistentele medicale și profesioniștii din domeniul sănătății sunt cu toții experți în cancer, lucrând împreună pentru a se asigura că îngrijirea dumneavoastră este oferită de cei mai buni oameni la momentul potrivit.

 

Consultanții The Royal Marsden

Există peste 150 de consultanți, care sunt toți experți în domeniile lor. În calitate de pacient privat, veți putea să vă alegeți propriul consultant, care va supraveghea personal fiecare aspect al planului dumneavoastră de tratament pentru a vă asigura continuitatea și siguranța unei îngrijiri individuale.

 

Tratamente de pionierat împotriva cancerului

Se combină cele mai noi tehnologii cu experți de top la nivel mondial pentru a vă asigura că veți primi cel mai bun tratament posibil.

 

Inovatori în tratamentul cancerului

În calitate de centru specializat, vi se poate oferi expertiză și tratamente care nu sunt disponibile nicăieri altundeva.

 

Facilitățile spitalului includ cele mai noi aparate de radioterapie, cele mai înalte specificații ale camerelor de imagistică, patologie moleculară de ultimă generație și cele mai sofisticate săli și echipamente chirurgicale, inclusiv cele mai moderne sisteme de chirurgie robotică.

 

Chirurgie robotică

A fost primul spital din Anglia care a introdus sistemele chirurgicale da Vinci Xi și S, revoluționând modul în care se tratează pacienții cu cancer.

 

Radioterapie

Departamentul de radioterapie este unul dintre cele mai mari din Marea Britanie – tratează până la 5.000 de pacienți și efectuează 75.000 de tratamente în fiecare an. Cu cele mai noi echipamente de radioterapie, se pot oferi tratamente mai concentrate, țintite și precise ca niciodată.

 

Radiologie

În ultimele patru decenii, spitalul a fost în prima linie a radiologiei, dezvoltând și testând noi modalități de imagistică a cancerului.

 

Cabinetele de imagistică de ultimă generație oferă cele mai noi tehnologii în materie de RMN, CT, PET-CT, raze X, ultrasunete și mamografie, operate de radiologii noștri cu înaltă calificare.

 

Acces mai rapid la noi tratamente

Sunt cercetate, dezvoltate și testate cele mai avansate tratamente pentru toate tipurile de tumori și sunte singurul centru din Marea Britanie care este un centru de cercetare biomedicală NIHR dedicat cancerului, desfășurând studii clinice internaționale și cele mai recente studii de cercetare.

 

Concentrarea puternică pe cercetare înseamnă că veți avea acces mai rapid la cele mai noi medicamente, tratamente, studii clinice și tehnici care nu sunt disponibile nicăieri altundeva în lume.

 

Servicii internaționale

Echipa noastră vă poate ajuta să:

 

Alegeți consultantul sau tratamentul potrivit pentru dumneavoastră

Să aranjați programările și internarea la The Royal Marsden

Să vă ajutați cu întrebări legate de plată și facturare

Să coordonați aspecte ale îngrijirii dumneavoastră medicale și alte cerințe

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al The Royal Marsden din Marea Britanie

Suntem reprezentantul autorizat al The Royal Marsden, Marea Britanie și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.