Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cauți cele mai bune servicii medicale pentru copilul tău?

Beneficiază de cei mai buni medici și de cea mai nouă și performantă tehnologie care există la nivel internațional. Alege spitalul Liv din Turcia!

În căutarea celor mai bune îngrijiri medicale pentru copilul tău, alegerea unui spital care oferă servicii de înaltă calitate și o gamă completă de specializări este crucială. Spitalul Liv din Turcia este destinația perfectă pentru familiile care doresc să ofere copiilor lor acces la îngrijiri medicale de top. Iată de ce Spitalul Liv din Turcia este alegerea ideală:

Departamente de Excelență pentru Copii:

Oncologie Pediatrică: Tratament specializat pentru copiii diagnosticați cu cancer, oferind un plan personalizat de îngrijire și tehnologie medicală de ultimă generație.

Nefrologie Pediatrică: Diagnostic și tratament pentru afecțiunile renale ale copiilor, inclusiv un departament specializat în transplantul renal (de la donator viu înrudit).

Reumatologie Pediatrică: Expertiză în tratarea bolilor reumatice și autoimune la copii.

Cardiologie Pediatrică: Diagnostic și tratament pentru problemele cardiace ale copiilor, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, inclusiv soluții medicale pentru intervențiile chirugicale cardiace complexe.

Endocrinologie Pediatrică: Abordare comprehensivă pentru tulburările hormonale la copii, asigurând o dezvoltare normală.

Infecții Pediatrice: Diagnostic și tratament pentru infecțiile comune și rare la copii, oferind soluții eficiente și personalizate.

Alergie și Imunologie Pediatrică: Managementul alergiilor și afecțiunilor imunologice la copii.

Gastroenterologie Pediatrică: Diagnostic și tratament pentru afecțiunile digestive la copii, având în vedere nevoile lor specifice.

Neurologie și neurochirurgie pediatrică: Experiență în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neurologice ale copiilor, cât și în neurochirurgie (tumori cerebrale, tumori spinale).

Hematologie Pediatrică: Tratament specializat pentru tulburările hematologice la copii, asigurând un management adecvat și o supraveghere atentă.

Chirurgie Pediatrică: Echipe de chirurgi specializați în intervenții chirurgicale pentru copii, cu accent pe siguranța și recuperarea rapidă.

Urologie Pediatrică: Diagnostic și tratament pentru problemele urologice la copii, asigurând o creștere și dezvoltare normală.

Ortopedie Pediatrică: Expertiză în tratarea afecțiunilor ortopedice la copii, inclusiv intervenții chirurgicale complexe, pentru scolioză sau tumori osoase.

Pachete de Check-up pentru întreaga familie: Liv Hospital oferă pachete de check-up personalizate, pentru o supraveghere periodică a sănătății întregii familii.

Spitalul Liv din Turcia- cea mai bună alegere pentru sănătatea copiilor:

Programări foarte rapide, fără timp de așteptare: Liv Hospital înțelege importanța unei intervenții rapide, oferind programări imediate pentru serviciile medicale.

Echipe Multidisciplinare: Comisii medicale cu până la 14 specializări diferite, asigurând o abordare cuprinzătoare pentru sănătatea copilului tău, inclusiv pentru cazurile foarte complexe.

Unul dintre cele mai Bune departamente pentru copii din Turcia: Cu o echipă de specialiști recunoscuți, Spitalul Liv din Turcia este considerat un lider în îngrijirea medicală pediatrică.

Tehnologie medicală de ultimă generație: Spitalul dispune de echipamente și tehnologii de vârf pentru a asigura diagnosticarea și tratamentul de cea mai înaltă calitate.

Experiență în cazurile complexe și dificile: Echipa medicală de la Spitalul Liv din Turcia are experiență în gestionarea cazurilor pediatrice complexe și dificile, oferind soluții personalizate.

Cauți cele mai bune servicii medicale pentru copilul tău?

Gratuit:

  • Translator de limba română în spital
  • Transfer aeroport-hotel-spital
  • Un însoțitor care va sta în camera de spital cu pacientul, inclusiv mesele acestuia.

Despre spitalul Liv din Turcia:

Spitalele Liv reprezintă divizia de top a grupului de spitale Medical Park- cel mai mare lanț de spitale private din Turcia.