Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul Mater Olbia din Italia

Centru de Excelență în Sardinia

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul Mater Olbia este rezultatul parteneriatului dintre Fundația Qatar FoundationEndowment și Fondazione Policlinico Universitario Agostino Gemelli IRCCS din Roma. 

Un centru de excelență, creat prin combinarea abilităților și a experiențelor respective ale acestor două instituții. 

Spitalul se află în Olbia, un oraș frumos din nord-estul Sardiniei și poarta privilegiată către Costa Smeralda, renumită în întreaga lume pentru marea sa de smarald și serviciile sale de înaltă calitate. 

Călătoria către acest spitalul este foarte ușoară, la mică distanță se află aeroportul internațional și cel mai exclusivist dedicat zborurilor private Aviation Eccelsa. 

Spitalul Mater Olbia este o destinație preferată pentru pacienții din întreaga lume, în căutare de expertiză de cel mai înalt nivel, tehnologie de ultimă generație și spații moderne și luxoase. 

Misiunea spitalului Mater Olbia este de a oferi asistență medicală avansată și excelentă cetățenilor din Sardinia, precum și altor pacienți veniți din alte țări. Oricine vine la spitalul Mater Olbia va primi servicii de specialitate și tehnologice de înalt nivel. 

 

Tehnologii în slujba pacientului 

Spitalul Olbia dispune de cinci săli de operație multimedia capabile să comunice cu toate părțile externe și să acceseze rețeaua informatică a spitalului, garantând în permanență accesul echipei operatorii la informațiile despre pacient. 

Toate sălile de operație de la Spitalul Mater Olbia sunt dotate cu sisteme care pot asigura, în același timp, viziune de foarte înaltă definiție (4K Vision), viziune tridimensională (3D) și viziune intraoperatorie angiografică prin fluorescență. 

Pentru a veni și mai mult în sprijinul chirurgului, spitalul este dotat cu sisteme de ultrasunete intraoperatorii și sisteme portabile de radiologie digitală. în special, sălile dedicate neurochirurgiei sunt dotate cu tehnologii extrem de specializate, concepute pentru a asigura o precizie maximă a gestului chirurgical. 

Un sistem de electroencefalografie intraoperatorie este disponibil pentru a permite neurochirurgului să aleagă traiectoria chirurgicală cu cel mai mic impact asupra pacientului, păstrând cât mai mult posibil funcțiile cerebrale valoroase care supraveghează vorbirea, mișcarea și simțurile. Inima tehnologică a acestor săli este cea mai avansată tomografie computerizată intraoperatorie de pe piață (Brainlab AIRO), integrată cu un sistem de navigație chirurgicală. 

Prin integrarea unor camere speciale de înaltă definiție în sistemele de iluminare chirurgicală și în pereți, sălile de la Mater Olbia pot transmite în timp real și oriunde în lume prin simpla apăsare a unui buton. 

 

Endoscopia digestivă

Endoscopia digestivă este una dintre disciplinele pentru care evoluția tehnologică a fost un instrument de dezvoltare care a schimbat și extins profund posibilitățile clinice. Astăzi, pe lângă o capacitate de diagnostic care nu are egal în unele domenii de aplicare, endoscopia este capabilă de proceduri operatorii sau de tratamente chirurgicale minim invazive în districtul gastric, intestinal și hepato-biliar-pancreatic. 

Tehnologiile video-endoscopice instalate permit clinicianului o viziune de înaltă definiție cu posibilități de viziune augmentată pentru detectarea vaselor sanguine și a structurii mucoaselor. 

Spitalul Mater Olbia dispune de cea mai bună instrumentație disponibilă pe piață în prezent pentru executarea procedurilor minim invazive. Echipamentul de vârf este reprezentat probabil de sistemele video-eco-endoscopice, sisteme miniaturizate care găzduiesc un sistem de viziune de înaltă definiție la o sondă ultrasonică miniaturizată, permițând operatorului nu numai să vizualizeze țesuturile, ci și să vadă prin ele folosind imaginea ultrasonică, pentru a identifica cu precizie țintele anatomice care urmează să fie supuse, de exemplu, biopsiei. 

 

Terapie intensivă

Zonele de îngrijire de intensitate ridicată sunt concepute pentru a îngriji pacienții aflați în stare critică sau cei aflați într-o situație de fragilitate momentană, cum ar fi zonele de trezire post-chirurgicală, terapie intensivă și zonele desemnate pentru pacienții care au suferit un accident vascular cerebral ischemic. 

Spitalul Mater Olbia a ales să proiecteze o rețea unică de monitorizare a semnelor vitale, distribuită în tot spitalul, capabilă să urmărească pacientul în fiecare mișcare, fără a pierde niciodată informații despre starea sa de sănătate.

 

Diagnosticare avansată

Echipamentele de diagnosticare ale Spitalului Mater Olbia sunt concepute pentru a asigura un nivel avansat de diagnosticare, pentru a sprijini acțiunea chirurgicală, instrumente de analiză și partajare și sisteme special concepute pentru a proteja pacienții și a asigura un confort maxim. 

Două tomografe computerizate, un aparat de rezonanță magnetică, un angiograf digital biplan, un sistem de dozimetrie osoasă, sisteme radiologice tradiționale, un sistem radiologic controlat de la distanță și o platformă de ultrasunete de ultimă generație sunt doar câteva dintre tehnologiile dedicate îngrijirii pacienților.

 

Radioterapie

Centrul MATER ART (ADVANCED RADIATION THERAPY) este departamentul de radioterapie oncologică al Spitalului Mater Olbia și utilizează cele mai avansate tehnologii din Europa și din lume cu scopul de a oferi pacienților cel mai adecvat și individualizat tratament al cancerului, urmând noile frontiere ale medicinei de precizie personalizate. 

Centrul MATER ART este capabil să acopere toate necesitățile de tratament în domeniul oncologic și realizează în mod eficient toate tehnicile de radioterapie. Tehnologiile disponibile la MATER ART permit combinarea celor mai precise imagini de radiodiagnostic CT și RMN cu acceleratorul liniar, permițând monitorizarea zilnică a poziției reale a țintei și realizarea unei radioterapii extrem de precise și personalizate, reprezentând pe deplin conceptul de IGRT (radioterapie ghidată prin imagine).

 

MATER ART dispune de două aparate de ultimă generație pentru tratamentul cu fascicule externe:

Nr. 1 MRIdian (ViewRay®) Un echipament RMN care reprezintă astăzi cea mai înaltă frontieră a progresului tehnologic în acest domeniu.

Nr. 1 Ethos (Varian®) Primul accelerator cu implementare de sisteme de inteligență artificială. MATER ART este primul centru din Italia care îl poate pune la dispoziția pacienților săi.

 

Unitatea include un buncăr dedicat tratamentelor de ratioterapie intervențională. Sistemul de terapie Bravos™ Varian este un sistem modern capabil să livreze doze mari în regiunile țintă cu un impact minim asupra țesuturilor sănătoase din jur. Tratamentele de radioterapie intervențională sunt efectuate cu ajutorul tehnicii HDR (High Dose Rate), fie exclusiv, fie în combinație cu radioterapia cu fascicule externe. 

 

PRINCIPALELE DEPARTAMENTE MATER OLBIA

Unitatea de Chirurgie Generală

Unitatea de Chirurgie Generală a Spitalului Mater Olbia se ocupă de patologiile chirurgicale abdominale, cum ar fi tumorile colorectale, tumorile hepatobiliare-pancreatice, tumorile stomacale. 

Echipa chirurgicală este formată din profesioniști de profil cu ani de experiență în domeniul chirurgiei oncologice, chirurgiei laparoscopice mini-invazive, chirurgiei de urgență și a activității chirurgicale de transplant: Rezecții colorectale (întotdeauna laparoscopice) Rezecții gastrice, Rezecții pancreatice, Rezecții hepatice (efectuate prin laparoscopie sau prin tehnică deschisă). 

Sălile de operație sunt dotate cu cele mai moderne instrumente pentru chirurgia tradițională și laparoscopică cu 4K, tehnologie 3D și module cu verde de indocianină. 

Cazurile clinice sunt discutate în echipe multidisciplinare care includ medicii implicați în patologia respectivă (Oncolog, Radioterapeuți, Endoscopist, Radiolog, Anatomopatolog) Se tratează chirurgical și bolile non-oncologice cu tehnică tradițională și laparoscopică. 

 

Unitatea de chirurgie endocrină și bariatrică

Unitatea de chirurgie endocrină și bariatrică este o divizie foarte specializată care acordă un interes deosebit tehnicilor chirurgicale minim invazive în tratamentul bolilor chirurgicale ale glandelor endocrine. 

Dr. Giustacchini și echipa sa au fost recent recunoscuți ca centru de excelență de către SICOB, societatea italiană pentru chirurgia obezității și a bolilor metabolice. 

Activitate chirurgicală: Tratamentul bolilor chirurgicale ale tiroidei și paratiroidelor cu tehnică minim invazivă și video-asistată, cu posibilitatea de examinare histologică extemporanee, monitorizarea intraoperatorie a funcționalității nervului laringian recurent și dozarea intraoperatorie a hormonului paratiroidian. chirurgia laparoscopică a patologiilor suprarenale (atât cu acces intraperitoneal, cât și extraperitoneal posterior). 

Chirurgii de înaltă calificare garantează, în majoritatea cazurilor o scurtă ședere postoperatorie. în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale. 

La început, pacientul va fi supus unei evaluări multidisciplinare în ceea ce privește aspectele clinice, fiziologice și comportamentale pentru a fi adresată cea mai potrivită procedură chirurgicală. Procedurile chirurgicale sunt efectuate cu o abordare laparoscopică. Sălile de operație sunt dotate cu cele mai moderne instrumente pentru chirurgia laparoscopică cu tehnologie 4K și 3D.

 

 • Toate procedurile chirurgicale bariatrice curente și validate sunt efectuate la Mater Olbia: Bypass gastric Roux-n-Y 
 • Gastrectomie Sleeve
 • Bypass gastric cu anastomoză unică (Mini-Bypass)
 • Bypass duodenal – ileal cu gastrectomie Sleeve (SADI-S). 

De asemenea, se efectuează chirurgia de revizie pentru tratamentul eșecurilor pe termen lung și al complicațiilor chirurgiei bariatrice.

 

Unitatea de Gastroenterologie și Endoscopie Digestivă

Unitatea de Gastroenterologie și Endoscopie Digestivă a Spitalului Mater Olbia este o divizie de înaltă specializare care acordă un interes deosebit celor mai noi tehnici de diagnostic și terapie endoscopică. În plus, se ocupă de afecțiunile inflamatorii cronice ale intestinului și de principalele afecțiuni pancreatice și ale tractului biliar. 

Activitate endoscopică: Esofagogastroduodenoscopie (EGDS); Colonoscopie și colonoscopie de screening; Ecografie endoscopică (EUS); Colangiopancreatografie endoscopică retrogradă (ERCP); Tratament endoscopic al tumorilor superficiale benigne sau maligne ale tractului gastrointestinal (polipectomie, EMR, ESD, rezecție de grosime totală); Plasarea balonului intragastric pentru obezitate; SleeveGastroplastia endoscopică pentru obezitate; Plasarea PEG e PEG/PEJ; Ligatura cu bandă a varicelor esofagiene; Dilatarea esofagogastrointestinală și biliară a stenozelor benigne și maligne; Tratamentul endoscopic al hemoragiilor gastrointestinale (ulcer gastric, angiodisplazie. ..); Tratamentul endoscopic al diverticulului lui Zenker; Tratamentul endoscopic al achalaziei; Tratamentul endoscopic al esofagului lui Barrett; Stadializarea endoscopică a tumorilor maligne; Stadializarea endoscopică a bolilor inflamatorii cronice intestinale (BII). 

 

Unitatea de ginecologie și sân

Unitatea de ginecologie și sân este o divizie dedicată în totalitate sănătății femeilor. Activitatea în ambulatoriu urmează trasee de specialitate, axate pe: Cancerul de sân, Oncologie Ginecologică, Endometrioză pelvină, Tulburări ale Planșeului Pelvin, Clinica de boli vulvare, Histeroscopie digitală, Ecografie avansată, Colposcopie. 

Chirurgii de cancer de sân sunt sprijiniți de ghidaj magnetic pentru localizarea leziunilor nepalpabile și de traseu fluorescent cu verde de indocianină pentru identificarea ganglionului limfatic santinelă. 

Abordarea estetică completă este asigurată prin proceduri conservatoare oncoplastice și în reconstrucția mamară imediată, integrată de chirurgia regenerativă cu grefă adipoasă și revascularizare limfaticăpentru tratamentul limfedemului. 

Chirurgii ginecologi sunt pregătiți să realizeze o modulare fină între procedurile minim-invazive și cele radicale, susținuți în timpul laparoscopiei de o instrumentar de înaltă tehnologie, cu tehnologie de ecran integrat, cu o viziune 3D / 4K sau camere cu infraroșu pentru identificarea ganglionului limfatic santinelă pe ghidul de fluorescență. 

Abordarea multidisciplinară este respectată în fiecare alegere de tratament. O atenție deosebită este acordată, de asemenea, evaluării genetice la femeile cu risc ridicat de cancer mamar și ovarian și oncofertilității la pacientele tinere cu cancer. 

 

Unitatea de Neurochirurgie 

Unitatea de Neurochirurgie a Spitalului Mater Olbia este o divizie de înaltă specializare care acordă un interes deosebit tehnicilor chirurgicale minim invazive în tratamentul bolilor chirurgicale ale creierului și ale coloanei vertebrale. 

Activitatea chirurgicală: – Tumori cerebrale (gliom, meningioame, metastaze, neurinom)- Tumori ale coloanei vertebrale (meningioame, neurinom)- Patologie degenerativă a coloanei vertebrale (hernie de disc intravertebrală, stenoză lombară sau cervicală, spondilolistezis)- Chirurgia nervilor periferici (tumori, compresiune nervoasă)- Neurochirurgie funcțională- Malformații vasculare (anevrisme, malformații arteriovenoase, malformații cavernoase). Toate patologiile neurochirurgicale sunt tratate cu ajutorul celor mai moderne inovații tehnologice (CT intraoperator, ecografii, fluorescență 5ALA, neuronavigație, monitorizare intraoperatorie neurofiziologică). Chirurgii de înaltă calificare garantează în majoritatea cazurilor o ședere postoperatorie scurtă. 

 

Unitatea complexă de chirurgie ortopedică și traumatologică

Scopul Unității complexe de chirurgie ortopedică și traumatologică a Spitalului Mater Olbia este diagnosticarea și tratamentul medico-chirurgical al patologiilor congenitale, dobândite, degenerative și traumatice care afectează sistemul musculo-scheletal. 

Echipa are o experiență deosebită în chirurgia articulară, fie ea protetică sau artroscopică. 

Activitate chirurgicală: artroplastie primară de genunchi, șold și umăr, revizuirea protezelor în urma unor complicații infecțioase sau mecanice, artroscopii de genunchi și umăr, tratarea tumorilor musculo-scheletice, chirurgia mâinii și a piciorului. 

În anumite cazuri, se folosesc implanturi „specifice pacientului” sau „la comandă” pentru pacienții supuși unei artroplastii de șold și genunchi. Specialiștii folosesc proceduri minim invazive ori de câte ori este posibil pentru a reduce durerea și a accelera recuperarea. 

 

Unitatea de radio-oncologie

Unitatea de radio-oncologie a Spitalului Mater Olbia este un centru de înaltă specializare, dotat cu cele mai avansate tehnologii în domeniul radio-oncologiei. 

 

Aparatele instalate permit efectuarea de tratamente de înaltă precizie în funcție de diferite tehnici de radioterapie:

 • Arcterapie cu arc modulat volumetric
 • Radioterapie ghidată prin RMN
 • Radioterapie adaptivă
 • Radioterapie stereotactică 

Oferta terapeutică a Unității de Radioterapie Oncologică este completată de prezența unei unități de Brahiterapie și a unei unități dedicate de Spital de Zi pentru administrarea tratamentelor combinate de chimioterapie. 

Echipamentele de înaltă tehnologie combinate cu tehnicile moderne disponibile permit o personalizare completă a tratamentelor de radioterapie, maximizând eficiența în controlul tumorii și reducerea toxicității tratamentului.

 

Unitatea de Radiologie și Radiologie Intervențională

Unitatea de Radiologie și Radiologie Intervențională a Spitalului Mater Olbia este o divizie extrem de avansată, care acordă un interes deosebit imagisticii generale, cardio-vasculare, MSK, creierului și sânului, morfologice și funcționale, cu radiografii convenționale, mamografie-tomosinteză-CESM, CT, RMN, US-ABUS, angiografie. 

Activitatea de diagnosticare este pentru pacienți internați și ambulatoriali. Proceduri mamare, FNAC și FNAB (până la 4000 de proceduri), VAB (până la 1000 de proceduri) și localizări preoperatorii (până la 4000proceduri).

Radiologie intervențională. Domeniul de aplicare include boli vasculare arteriale și venoase, probleme oncologice, până la patologii neurovasculare și scheletice. Principalul beneficiu pentru pacienți este o spitalizare extrem de scurtă, cu o perioadă de recuperare cuprinsă între imediat și 3 zile, și recuperarea rapidă a muncii și a activităților zilnice. În special: tratamentul piciorului diabetic și al ischemiei critice a membrelor (revascularizare, angioplastie și stenting), Stenoza carotidiană (stentig al arterei carotide), Varicocelul, Insuficiența venoasă a membrelor inferioare.

 

Unitatea de Anesteziologie, Terapie Intensivă și Terapie a Durerii

Unitatea de Anesteziologie, Terapie Intensivă și Terapie a Durerii a Spitalului Mater Olbia este o unitate specializată în managementul diferitelor tipuri de intervenții chirurgicale și pacienți, folosind tehnici de anestezie generală și loco-regională aplicate în diferite domenii (neurochirurgie, chirurgie ortopedică, chirurgie generală, chirurgie endocrină și a obezității, chirurgie ginecologică și senologică, chirurgie plastică, chirurgie ORL, radiologie intervențională, diagnostic digestiv și endoscopie chirurgicală). 

Secția de terapie intensivă este dotată cu monitorizare invazivă și non-invazivă completă și cu ventilatoare capabile să suporte diferite modalități de ventilație. Obiectivul principal al UTI este îngrijirea pacienților supuși unor intervenții chirurgicale majore (cum ar fi cefalicduodenopancreatectomia și tumorile cerebrale). 

 

Unitatea de neurologie și accident vascular cerebral

Unitatea de neurologie Mater Olbia oferă pacienților îngrijire specializată și plină de compasiune pentru afecțiuni precum boli cerebrovasculare, tulburări de mișcare, epilepsie, cefalee, tulburări neuromusculare și neurodegenerative. 

Activitatea pentru pacienții internați se concentrează în principal asupra pacienților cu accident vascular cerebral acut și a pacienților cu boli cerebrovasculare care necesită o procedură neurointervențională electivă (de exemplu, stenting carotidian), afecțiuni neurologice instabile, cum ar fi criza miastenică, sindromul Gullain-Barre și pacienți neurologici selecționați care au nevoie de un diagnostic extins.

În cadrul clinicii ambulatorii, se oferă îngrijire neurologică pacienților cu tulburări de mișcare, epilepsie, cefalee, tulburări neuromusculare, tulburări neurodegenerative și demență. Tratamentul cu toxină botulinică se efectuează, de asemenea, în ambulatoriu. 

Un laborator neurofiziologic care efectuează EMG/ENG, inclusiv studiul EMG cu o singură fibră, și EEG. 

 

Unitatea de reabilitare post-acută și neuroreabilitare

Unitatea de reabilitare a Spitalului Mater Olbia, condusă de Dr. Dario Lucchetti, oferă 72 de paturi de reabilitare, dintre care 48 sunt rezervate pentru reabilitare intensivă (COD. 56). 

Această clasificare include pacienții în faza subacută a bolii cu o stare de handicap. Aceștia sunt pacienți ortopedici (consecințe ale protezelor articulare sau ale fracturilor scheletice), pacienți neurologici (consecințe ale bolilor sistemului nervos central și periferic) pacienți cardiologici și respiratori. În ceea ce privește acest ultim aspect, această Unitate de reabilitare este implicată în tratamentul de reabilitare a pacienților COVID în faza acută și subacută, abordând diferitele probleme motorii, respiratorii și psihopatologice. 

Un număr suplimentar de 24 de paturi este dedicat COD.75. Această categorie include pacienții care au suferit un traumatism cranio-cerebral dobândit care a dus la pierderea cunoștinței timp de cel puțin 24 de ore. În mod evident, aceștia sunt pacienți cu nevoi clinice și de reabilitare complexe care necesită o spitalizare de lungă durată, adesea de până la șase luni. 

Echipa multidisciplinară este formată din fiziatri, fizioterapeuți, neuropsihologi, logopezi și ergoterapeuți. 

 

Unitatea de Endocrinologie

Spitalul Mater Olbia oferă o gamă completă de servicii specializate multidisciplinare de endocrinologie. 

Clinicile generale de endocrinologie acoperă întreaga gamă de boli endocrine și includ posibilitatea de examinare urgentă. Sunt oferite, de asemenea, mai multe servicii de specialitate. Printre acestea se numără bolile hipofizare, tumorile neuroendocrine, bolile tiroidiene, bolile suprarenale, osteoporoza și tulburările metabolice ale oaselor, tulburările paratiroidiene și ale calciului, afecțiunile pediatrice, de tranziție și ale adulților tineri, ovarul polichistic, acneea și hirsutismul, tulburări andrologice, alterarea colesterolului și a trigliceridelor. Există o clinică dedicată pentru managementul nodulilor tiroidieni, inclusiv ecografie de gât și diagnosticare prin aspirație cu ac fin.

 

Unitatea de Cardiologie și Medicină Internă

Unitatea de Cardiologie și Medicină Internă a Spitalului Mater Olbia include o echipă multidisciplinară (medicină internă, cardiologie, pneumologie, boli infecțioase, nefrologie) care oferă toate serviciile necesare pentru evaluarea pacienților care sunt candidați la intervenții chirurgicale. 

Echipa se ocupă de aspectele medicale în timpul spitalizării în secția de chirurgie și contribuie la urmărirea pacienților internați în Unitatea de Reabilitare Post-Acută și Neuroreabilitare a spitalului. 

 

Unitatea de chirurgie plastică, reconstructivă, estetică și regenerativă

Unitatea de chirurgie plastică, reconstructivă, estetică și regenerativă a Spitalului Mater Olbia are o mare experiență în: Mărirea sânilor și reconstrucția sânilor cu implanturi prepectorale sau retropectorale, chirurgia conservatoare a sânilor, chirurgia regenerativă (grefe de grăsime), anastomoza limfatică-venulară (LVA) pentru limfedemul membrelor superioare, conturarea corporală după o pierdere masivă în greutate, inclusiv Tummy Tuck, liftingul brațelor, liftingul coapselor, liposucția. Chirurgie estetică, inclusiv chirurgie mamară, remodelare corporală și chirurgie plastică facială. Excizie chirurgicală neoplasm cutanat malign și reconstrucție folosind lambouri perforante.  

Departamentul poate oferi tratamente personalizate în funcție de nevoile pacientului, datorită unei abordări multidisciplinare (senologie, chirurgie bariatrică și dermatologie), pornind de la o evaluare clinică țintită și printr-o consultație de telemedicină.

 

Servicii medicale suplimentare 

Fiecare unitate operatorie poate conta pe o echipă multidisciplinară de specialiști în următoarele domenii: Nutriție, Psihologie, Psihiatrie, Acupunctură, Logopedie, Urologie, Proctologie, Dermatologie, Oncologie medicală, Otorinolaringologie, Cap și gât, Pneumologie.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al spitalului MATER OLBIA din ITALIA

Scopul MEDITRAVEL, in calitate de reprezentant autorizat MATER OLBIA este de a se asigura că pacienții au o ședere confortabilă și fără stres la MATER OLBIA. În acest scop, oferim un sprijin organizațional, lingvistic și psihologic continuu și facilităm pacienților români accesul la serviciile interpreților, asistentelor medicale de noapte, servicii de traducere la distanță 24 de ore din 24, rapoarte medicale în limba română a pacienților și alte servicii, care facilitează tratamentul și recuperarea pacienților.

 

MEDITRAVEL vă oferă următoarele servicii:

 • În primul rând, adunăm toate detaliile despre cazul dumneavoastră medical și, împreună cu medicii MATER OLBIA, creăm planul dumneavoastră personalizat de tratament/control.
 • Vă comunicăm toate detaliile privind șederea dumneavoastră și vă furnizăm o estimare a costurilor înainte de sosirea dumneavoastră.
 • Vă ajutăm să vă planificați călătoria în Italia, asistându-vă în ceea ce privește rezervarea hotelului și organizarea transportului.
 • Ne asigurăm că nu există nicio barieră lingvistică între dumneavoastră și medicul dumneavoastră, oferindu-vă atât servicii de traducere față în față, cât și prin telefon 24/7.
 • Rămânem în contact în timpul șederii dumneavoastră la MATER OLBIA, programând alte întâlniri, dacă este necesar, rezolvând orice problemă care ar putea apărea și răspunzând la toate întrebările dumneavoastră.
 • Când sunteți gata să fiți externat sau să părăsiți spitalul, ne asigurăm că toate recomandările medicilor dumneavoastră sunt clare pentru dumneavoastră și că aveți toate rapoartele de care aveți nevoie.
 • Rămânem în contact și după ce v-ați întors în țară, gata să vă ajutăm să vă programați orice consultații de urmărire de care ați putea avea nevoie.

 

Programează-te acum la spitalul MATER OLBIA din ITALIA

Dacă dorești o experiență medicală de top într-unul din cele mai bune spitale din lume, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului MATER OLBIA din Italia. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.