Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Clinica privată Confraternität din Viena

Spitalele Private Döbling și Confraternität

30 de ani de experiență în domeniul sănătății

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Grupul PremiQaMed – cel mai mare grup de spitale private din Austria

De 30 de ani, Grupul PremiQaMed gestioneaza cu succes spitalele private din Austria, oferind o gamă largă de servicii, cu accentul pus pe o ingrijire medicala excelenta, calitatea serviciilor si eficienta proceselor. 

Grupul de companii PremiQaMed este alcătuit din:

Trei spitale private în Viena:

  • Spitalul Privat Döbling cu Ambulatoriul Döbling, 
  • Spitalul Privat Confraternität și
  • Spitalul Privat Goldenes Kreuz

Precum și

  • Spitalul Privat Graz Ragniz din Graz
  • Spitalul Privat Wehrle-Diakonissen din Salzburg și 
  • Spitalul privat de reabilitare „Malcherhof Baden“. 

Aproximativ 2000 de angajati ai grupului PremiQaMed asigură calitatea serviciilor pentru pacienții naționali și internaționali.

Grupul PremiQaMed este principalul grup de spitale private din Austria oferind pacienților săi tratament în regim de spitalizare, clinici de zi, tratament ambulatoriu, sau reabilitare. 

Înființat în anul 1991 Grupul PremiQaMed dispune de mai mult de 800 de paturi (5 spitale private și 1 centru de reabilitare). Totul sub un singur acoperiș: îngrijire medicală preventivă, diagnosticare și terapie în regim ambulatoriu, tratament în clinică de zi, tratament în regim de spitalizare, post-tratament și reabilitare.

Grupul PremiQaMed dispune de o rețea extinsă de medici renumiți (mulți dintre ei profesori de la AKH) și personal medical de înaltă calificare.

Clinicile private ale Grupului PremiQaMed oferă o îngrijire medicală excelentă, îngrijire competentă și cordială, infrastructură modernă și o ambianță plăcută. Aici, accentul se pune pe oameni.

Acest lucru explică, de asemenea, motivația de a crea un mediu în care pacienții să se simtă confortabil. În fiecare an, se investește în infrastructură tehnică de ultimă generație, se îmbunătățește continuu managementul calității și se crează condiții ideale de muncă pentru cei mai buni medici din țară, precum și pentru furnizorii de servicii din toate celelalte discipline medicale.

Sistemul de medici afiliați permite pacienților să aleagă liber medicul în care au încredere dintr-un număr mare de personalități renumite.

De aceea, PremiQaMed este unul dintre grupurile de clinici private de top din Austria pentru pacienții din Austria și din străinătate. Acest lucru este confirmat nu numai de numeroase certificări și mărci de calitate, ci și de feedback-ul de la persoanele tratate în clinicile grupului. Sondajele periodice ale pacienților arată o medie de peste 96 la sută satisfacție generală și o rată de recomandare de 96,5 la sută.

 

Clinica privată Confraternität din Viena

Fiind una dintre cele mai vechi clinici private din Viena, Clinica Privată Confraternität oferă servicii excelente de ultimă oră și îngrijire într-o atmosferă caldă.
Gama larga de servicii medicale oferite de spitalul cu 96 de paturi include urmatoarele specialzări principale: ortopedie, oncologie, cardiologie, chirurgie si oftalmologie.

 

Clinica privată Döbling din Viena

Clinica Privată Döbling din Viena oferă o infrastructură de înaltă performanță pentru un tratament medical cuprinzător la cel mai înalt nivel.

Spitalul cu 160 de paturi include, de asemenea, o clinică de maternitate foarte apreciată și un Centru de excelență pentru sănătatea femeilor și oferă o gamă largă de servicii cu următoarele obiective medicale, printre altele: ortopedie, gastroenterologie, oncologie, chirurgie, oftalmologie și urologie.

 

Clinica privată Goldenes Kreuz din Viena

Clinica Privată Döbling din Viena oferă o infrastructură de înaltă performanță pentru un tratament medical cuprinzător la cel mai înalt nivel.

Spitalul cu 160 de paturi include, de asemenea, o clinică de maternitate foarte apreciată și un Centru de excelență pentru sănătatea femeilor și oferă o gamă largă de servicii cu următoarele obiective medicale, printre altele: ortopedie, gastroenterologie, oncologie, chirurgie, oftalmologie și urologie.

 

Clinica privată Goldenes Kreuz din Viena

Goldenes Kreuz este cea mai importantă clinică privată din Austria pentru obstetrică, ginecologie și sănătatea sânilor. Focusul este completat de domeniile chirurgiei, medicinei interne și diagnosticării.

Cu aproximativ 1.500 de nașteri pe an, Goldenes Kreuz conduce cea mai mare maternitate privată din Austria și se poate baza pe 100 de ani de experiență. Fiind prima adresă a Austriei pentru medicina femeilor, clinica are, de asemenea, un centru de fertilitate renumit, un cabinet de medicină prenatală (TwoCare), un centru certificat de sănătate a sânilor și un centru de endometrioză.

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat al clinicilor PremiqaMed – Confraternität, Döbling și Goldenes Kreuz din Viena

Suntem reprezentantul autorizat al clinicilor PremiqaMed – Confraternität, Döbling și Goldenes Kreuz din Viena și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la clinicile Confraternität, Döbling și Goldenes Kreuz din Viena și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale. 

 

Programează-te acum la clinicile PremiqaMed – Confraternität, Döbling sau Goldenes Kreuz din Viena

Dacă dorești o experiență medicală de top în Viena, Austria, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al tuturor spitalelor din grupul PremiqaMed.

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.