Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Tratament medical în spitale de top din străinătate

Austria, Italia, Israel,
Germania, Turcia

Suntem cea mai bună agenție de turism medical și îți facilităm accesul la cele mai bune spitale din străinătate, simplu și rapid.

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente și rapide pentru problemele tale de sănătate, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Suntem cea mai bună agenție de turism medical din România și te putem ajuta să accesezi cele mai bune servicii medicale din străinătate, cele mai avansate tratamente și proceduri medicale disponibile în prezent.

Suntem mândri să fim reprezentanți autorizați în România pentru mai multe spitale din mai multe țări, ceea ce ne permite să îți oferim acces la cele mai bune servicii medicale din întreaga lume.

Avem parteneriate cu spitale de top din Turcia, Austria, Italia și Israel, dar și din Franța, Germania, Spania sau Marea Britanie, inclusiv cu spitale din topul Newsweek al celor mai bune spitale din lume. În cadrul acestei liste, sunt incluse cele mai prestigioase instituții medicale din întreaga lume, care se remarcă prin calitatea și diversitatea serviciilor medicale oferite.

Tratamentul medical în străinătate înseamnă mai multe șanse de vindecare

În profilul de țară din 2021 al României în ceea ce privește sănătatea (State of Health in the EU) se raportează că în România: „Rata mortalității prin cauze tratabile este cea mai ridicată din UE și de peste două ori mai mare decât media din țările UE.”, iar „ratele de supraviețuire la cinci ani pentru cancerul tratabil sunt cu mult sub media UE” pentru pacienții din România.

Acesta este motivul pentru care mulți pacienți români aleg să călătorească în străinătate pentru a primi tratament medical în spitale din țări precum Turcia, Italia, Austria sau Israel. Aceste țări sunt cunoscute pentru sistemul lor medical avansat și medicii cu expertiză internațională, care oferă o abordare specializată și personalizată pentru tratarea afecțiunilor medicale.

Care sunt principalele avantaje ale tratamentului medical în spitalele din străinătate ?

Acest lucru poate face diferența între un tratament eficient și unul care nu dă rezultate, oferind pacienților mai multe șanse de vindecare sau de îmbunătățire a stării lor de sănătate. De asemenea, tehnologia medicală avansată poate ajuta la reducerea duratei de tratament sau la evitarea intervențiilor chirurgicale mai agresive.

Faptul că diagnosticul și tratamentul sunt indicate de către medici renumiți la nivel internațional oferă pacienților mai multă încredere în tratamentul lor și siguranța că decizia tratamentului este una corectă. Iar dacă este vorba de o intervenție chirurgicală, experiența dovedită a medicilor împreună cu cele mai noi tehnologii medicale disponibile reprezintă o garanție a calității actului medical.

Pacienții români pot ajunge la spitalele partenere din străinătate și să beneficieze de tratamentul necesar într-un timp foarte scurt. Acest lucru poate fi crucial în cazul unor afecțiuni sau traume care necesită intervenție rapidă.

Care sunt avantajele de a lucra cu agenția de turism medical Meditravel?

  • Prin noi iei legătura simplu și rapid cu medicii din străinătate, fără a trimite zeci de mailuri în așteptarea unui răspuns. Pentru că suntem parteneri oficiali ai spitalelor din străinătate putem să îți asigurăm acces prioritar, fără ca tu să pierzi timp prețios!
  • Îți oferim îndrumare și consultanță. Cu noi, stai fără grijă! Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, putem să îți recomandăm medicii care au demonstrat rezultate clare și sunt specializați în tratamentul afecțiunii tale. Îți oferim feedback-ul și experiența altor pacienți care au trecut prin același proces, astfel încât să poți avea o perspectivă mai largă și să iei o decizie informată. Astfel, te vei simți mult mai încrezător în alegerea pe care o faci, știind că ai acces la toate informațiile necesare.
  • Traducător de limba română în spital, alături de tine, ca să te asiguri că înțelegi tot ce explică medicul și că nu rămân termeni medicali neînțeleși. Oferim această facilitate gratuit pentru spitalele din Turcia și spitalele selectate din Italia și Austria. De asemenea, ne ocupăm de traducerea documentelor medicale și de întocmirea dosarului tău medical.
  • Bilete de avion și hotel în apropierea spitalului. Pentru noi, sănătatea ta este prioritatea numărul unu. De aceea, ne asigurăm că tot procesul de tratament se desfășoară fără stres și fără griji pentru tine, oferindu-ți asistență personalizată în toate aspectele tratamentului, inclusiv organizarea transportului, a cazării și a tuturor formalităților administrative.
  • Îți optimizăm costurile. Iar de plătit, plătești direct la spital! Prin noi, poți beneficia de pachete personalizate și de negocierea unor tarife mai bune cu spitalele partenere, în funcție de nevoile și bugetul tău. Acest lucru poate face tratamentul medical în străinătate mai accesibil și mai convenabil pentru pacienții români care doresc să beneficieze de cele mai bune servicii medicale la nivel internațional.