Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Insuficiență cardiacă

Tratamentul chirurgical al insuficienței cardiace în centre de excelență din străinătate: O abordare avansată pentru sănătatea inimii tale

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Insuficiența cardiacă este o afecțiune complexă și gravă care afectează capacitatea inimii de a pompa sânge eficient. Aceasta poate fi rezultatul diferitelor cauze, cum ar fi boala arterială coronariană, hipertensiunea arterială, cardiomiopatia sau alte boli de inimă. Tratamentul adecvat al insuficienței cardiace este esențial pentru a ameliora simptomele, a îmbunătăți calitatea vieții și a prelungi supraviețuirea pacienților.

Lucrăm în strânsă colaborare cu centre de excelență în sănătatea inimii din întreaga lume, unde medici specializați și echipe multidisciplinare utilizează cele mai avansate tehnici și tehnologii pentru a trata insuficiența cardiacă. Spitalele partenere au o reputație solidă în furnizarea unor servicii medicale de înaltă calitate și sunt echipate cu facilități moderne și state-of-the-art.

 

Opțiuni de tratament chirurgical pentru insuficiența cardiacă în spitalele din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

În cadrul spitalelor partenere din străinătate există mai multe opțiuni de tratament chirurgical disponibile pentru pacienții cu insuficiență cardiacă, în funcție de severitatea afecțiunii, cauza subiacentă și starea generală a pacientului. Iată câteva dintre opțiunile comune de tratament chirurgical:

 

  • Bypass coronarian: Aceasta este o procedură în care vasele de sânge sănătoase sunt preluate din alte părți ale corpului și sunt utilizate pentru a ocoli arterele coronare îngustate sau blocate. Acest lucru permite sângelui să ajungă la inimă și să ocolească zonele afectate de boala arterială coronariană.

 

  • Chirurgia de valvă cardiacă: Dacă insuficiența cardiacă este cauzată de probleme la nivelul valvei cardiace, poate fi necesară o intervenție chirurgicală pentru repararea sau înlocuirea valvei afectate. Acest lucru poate fi realizat folosind valve biologice sau mecanice.

 

  • Chirurgia de reconstrucție ventriculară: Această procedură este utilizată în special în cazurile de insuficiență cardiacă avansată. Ea implică îndepărtarea unei părți a mușchiului cardiac deteriorat sau a unei zone a ventriculului și reconstruirea acestuia pentru a îmbunătăți contractilitatea și funcția inimii.

 

  • Dispozitive de asistare ventriculară (DAV): Acestea sunt implantate chirurgical pentru a ajuta inima să pompeze sângele în mod eficient. Dispozitivele de asistare ventriculară pot fi temporare sau permanente și pot fi utilizate în așteptarea unui transplant de inimă sau ca terapie pe termen lung.

 

  • Terapia de resincronizare cardiacă (TRC): Această procedură implică implantarea unui dispozitiv electronic, numit stimulator cardiac biventricular, care ajută la sincronizarea contracțiilor inimii și îmbunătățirea funcției cardiace în cazurile de insuficiență cardiacă congestivă.

 

  • Aparatul de modulare a contractilității cardiace (CCM) este un dispozitiv implantabil utilizat pentru a îmbunătăți funcția contractilă a inimii la pacienții cu insuficiență cardiacă congestivă. Acest dispozitiv stimulează și modulează contracțiile musculare ale inimii, ajutând la optimizarea performanței cardiace. Aparatul de modulare a contractilității cardiace (CCM) poate fi utilizat în combinație cu un stimulator cardiac biventricular sau poate funcționa ca un sistem independent. Scopul principal al Aparatul de modulare a contractilității cardiace (CCM) este de a spori eficiența pompei cardiace și de a reduce simptomele asociate insuficienței cardiace, precum dispneea și oboseala. Utilizarea CCM-ului este determinată de către echipa medicală, în funcție de evaluarea individuală a pacientului și a stadiului insuficienței cardiace.

 

Este important de menționat că opțiunea de tratament chirurgical va fi determinată în urma evaluării individuale a pacientului și a consultării cu o echipă medicală specializată. Fiecare pacient are nevoi specifice și este important să se ia în considerare toate aspectele relevante pentru a alege cea mai potrivită modalitate de tratament.

 

Alege și tu cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate ale inimii și ai nevoie de diagnostic sau tratament specializat, nu ezita să ne contactezi acum. Echipa noastră este aici să te sprijine în căutarea soluțiilor medicale potrivite pentru tine. Oferim acces la spitale partenere din străinătate, medici reputați la nivel internațional și tehnologii inovatoare în domeniul cardiologiei. Contactează-ne și îți vom oferi suportul necesar pentru realizarea unei programări la spitalele partenere din străinătate.