Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul Universitar Agostino Gemelli din Italia

Spitalul nr. 1 din Italia

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul Universitar Agostino Gemelli- spitalul nr. 1 în Italia

Spitalul Universitar Agostino Gemelli este unul dintre cele mai mari spitale universitare private din Europa și este clasificat oficial ca fiind spitalul nr. 1 din Italia în 2021 în topul anual publicat de către revista Newsweek.

Este o instituție non-profit dedicată excelenței clinice și academice și cercetării. Agostino Gemelli University Hospital a fost inaugurat în iulie 1964 ca spital didactic al Facultății de Medicină și Chirurgie a Universității Catolice din Sacro Cuore, o instituție privată de învățământ superior cu o vechime de 101 ani, cu campusuri în toată Italia, dedicată excelenței academice și cercetării.

 

Papa Francisc își exprimă recunoștința față de personalul medical de la Spitalul Gemelli din Italia

Într-o scrisoare, Papa Francisc și-a transmis recunoștința sa administrației și personalului Spitalului Gemelli din Roma, unde a fost internat pentru o intervenție chirurgicală. El descrie spitalul ca fiind un loc care are grijă atât de trup, cât și de inimă.

„La externarea din spital, simt dorința de a vă adresa un gând de recunoștință și afecțiune dumneavoastră și, prin dumneavoastră, tuturor celor care formează marea familie a Spitalului Gemelli”, a spus Papa într-o scrisoare datată 15 iulie, afirmând că a avut parte de o „primire fraternă și de o îngrijire caldă” care l-a făcut să se simtă ca acasă.

Cu peste 5.000 de angajați, Fondazione Policlinico Universitario Agostino Gemelli IRCCS este o companie de profil înalt, la nivel național și internațional, care își îndeplinește misiunea într-un context complex, cum este cel al mediului sanitar. Meritul succeselor obținute în acest echilibru dificil este al tuturor profesioniștilor care lucrează în cadrul Fondazione Policlinico Universitario Agostino Gemelli și care în fiecare zi se implică cu dăruire, fiecare în funcție de competențele și responsabilitățile sale.

 

Spitalul Gemelli din Italia este un centru de excelență în domeniul cercetării medicale, cu cele zece centre specializate:

  • Centrul Comprehensiv pentru Cancer
  • Centrul de radiații oncologice ART
  • Centrul CEMAD de boli ale aparatului digestiv (gastroenterologie)
  • Centrul de boli endocrine și metabolice
  • Centrul pentru hipertensiune arterială
  • Centrul Național de Deficiențe de Vedere
  • Centrul de boli rare
  • Centrul de traumatologie sportivă și chirurgie a genunchiului
  • Centrul de geriatrie
  • Centrul de toxicologie și otrăvire

 

Spitalul Gemelli din Italia – Punct de referință internațional în chirurgia robotică

În prezent, spitalul Gemelli din Italia este unul dintre puținele spitale din lume care dispune de doi roboți chirurgicali DaVinci, iar alți doi roboți Medtronic Hugo sunt în curs de instalare.
Aceștia sunt folosiți pentru intervenții urologice și ginecologice, dar și pentru chirurgia toraco-cardiacă și chirurgia de transplant.

În plus, la spitalul A. GEMELLI este sediul centrului GeRoMe (Gemelli Robotic and Mentoring center) – un punct de referință internațional în chirurgia robotică aplicată, cercetare, mentorat și training în chirurgia robotică.

Prezența simultană a tuturor platformelor robotice disponibile pe piață face ca centrul GeRoMe să fie unic și constituie un pas important către un nou concept de Chirurgie Robotică Personalizată.

Noile săli de operație sunt dotate cu roboți chirurgicali de ultimă generație și cu cele mai moderne sisteme electrochirurgicale care implică utilizarea radiofrecvenței și a ultrasunetelor, pentru a permite chirurgilor să efectueze intervenții minim invazive atât laparoscopice, cât și robotice și endoscopice.
Este o tehnologie care permite îmbunătățirea acurateței și preciziei intervențiilor, reducând timpul chirurgical și complicațiile.

În plus, atunci când intervențiile care trebuie efectuate sunt în domeniul ginecologiei oncologice, chirurgii pot profita și de o tehnologie cu infraroșu în lumină albă parțială, care permite identificarea trasorului limfatic verde în corpul pacientului, identificând astfel ganglionul limfatic santinelă și putând efectua o curățare mai precisă a tumorii în sine.

În cele din urmă, sălile de operație sunt dotate cu sisteme avansate de teleconferință care permit chirurgului să fie conectat virtual cu alte centre, înregistrând și documentând cazul clinic. Datorită aceleiași tehnologii, este posibilă și crearea de materiale didactice pentru participanții la cursurile din cadrul structurii și pentru postuniversitari.

 

Spitalul Gemelli– Cel mai mare departament de medicină nucleară din Italia

Departamentul de medicină nucleară de la Gemelli este probabil cel mai mare din Italia în ceea ce privește numărul de servicii disponibile și numărul de personal implicat, oferind pacienților toate procedurile diagnostice și de tratament care pot fi efectuate în prezent cu produse radiofarmaceutice.

Un departament specializat pentru pacienți internaționali din întreaga lume facilitează o multitudine de investigații, intervenții și tratamente, deoarece Spitalul Universitar A. Gemelli este cel mai bun spital din Italia și un centru internațional de referință pentru predare, formare și cercetare.

 

Spitalul Gemelli – Centrul CEMAD pentru excelență în boli digestive și gastroenterologie

CEMAD, Centrul pentru Bolile Sistemului Digestiv, a fost creat cu sprijinul Fondazione Roma.
Înființat în 2019, s-a impus rapid ca punct de referință național pentru diagnosticarea și tratamentul unui număr mare de boli ale sistemului digestiv, precum boli inflamatorii cronice intestinale, tumori, malformații și degenerescențe care afectează tractul digestiv și organe înrudite, cum ar fi ficatul, tractul biliar și pancreasul.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al spitalului GEMELLI din ITALIA

Înțelegem că deplasarea în străinătate în căutarea de îngrijiri medicale poate fi un stres suplimentar față de boala existentă. Pacienții care călătoresc pentru îngrijirea lor medicală pot avea nevoi diferite și suplimentare.

Acesta este motivul pentru care la MEDITRAVEL găsești o echipă dedicată pentru a ne asigura că acest proces este ușor, sigur și satisfăcător.

Echipa MEDITRAVEL este aici pentru a coordona toate aspectele acestei călătorii, pentru a sprijini pacienții și însoțitorii lor. Avem membri desemnați ai echipei care se ocupă de coordonarea aspectelor logistice ale călătoriei dvs. și care răspund la toate întrebările dvs. de la transport la finanțe, în timp ce aspectul medical al experienței dvs. la Gemelli este responsabilitatea principală a medicilor coordonatori.

 

Programează-te acum la spitalul GEMELLI din ITALIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Italia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului GEMELLI din Italia.
Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.