Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul Sheba Medical Center din Israel

Lider internațional în medicină și inovare biotehnologică

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul Sheba din Israel – în top cele mai bune 10 spitale din lume

Recent, Newsweek a inclus spitalul Sheba din Israel pe lista lor prestigioasă a celor mai bune zece spitale din lume (Top Ten Best Hospitals Worldwide).

 

Spitalul Sheba din Israel – Recunoaștere la cel mai înalt nivel

Sheba a avut chiar privilegiul de a oferi îngrijire medicală fostului președinte israelian Shimon Peres:
„La Sheba Medical Center, toți sunt tratați în mod egal, cu compasiune și profesionalism. Recomand oricui are nevoie de servicii medicale de top, să ajungă la Sheba. Este locul unde trebuie să fii – un spital uimitor.”

–fostul președinte israelian Shimon Peres–

 

Spitalul Sheba din Israel – Numărul 1 în ceea ce privește satisfacția pacienților

Israelul a fost de mult cunoscut în întreaga lume ca patria descoperirilor medicale și a cercetării. 

Acest lucru este cu atât mai mult valabil  la Centrul Medical Sheba, care a fost ales recent drept cel mai bun spital israelian în ceea ce privește satisfacția pacienților, conform unui sondaj realizat de Ministerul Sănătății din Israel.

 

Acces la cele mai avansate medicamente din lume

Pacienții internaționali care vin la Centrul Medical Sheba pot beneficia și de politica flexibilă și progresivă de aprobare a medicamentelor a Ministerului israelian al Sănătății. Această politică oferă tuturor pacienților acces la cele mai avansate medicamente, dintre care multe rămân indisponibile în țările occidentale.

 

Centrul Oncologic Sheba din Israel- cercetare și inovare medicală în tratamentul cancerului

La Centrul Oncologic Sheba din Israel pacienții beneficiază de  cele mai noi cercetări din domeniul cancerului, la cele mai noi metode de diagnostic și tratament.

 

Spitalul Sheba din Israel – aici găsiți unii dintre cei mai buni doctori din lume

Spitalul Sheba din Israel nu ar reuși aceste performanțe fără oamenii săi. La Sheba  lucrează medici de vârf în domeniile lor – profesioniști care sunt dedicați cercetării inovatoare și celei mai bune îngrijiri medicale posibile. Toți au acreditări impresionante și decenii de experiență. Și mai important, ei se angajează să lucreze în echipă pentru a oferi pacienților noștri îngrijire medicală de excepție.

 

Spitalul Sheba din Israel – centre de cercetare:

În fiecare zi, la Sheba se desfășoară cercetări inovatoare în institute precum:

 • The Joseph Sagol Neuroscience Center (Centrul de neuroștiințe Joseph Sagol)
 • Grupul de cercetare al Prof. Sarah Ferber (Prof. Sarah Ferber’s Research Group)
 • Medicamente avansate în terapia anticancer dezvoltate de prof.  Dror Harats

 

Spitalul Sheba din Israel – lider internațional în medicină

Sheba Medical Center este cel mai mare, cel mai cuprinzător și cel mai avansat spital din Israel și din întregul Orient Mijlociu. Înființat în anul 1948, spitalul Sheba din Israel este acum un lider mondial. 

În 2019, revista Newsweek a desemnat Sheba în top 10 cele mai bune spitale din lume. De atunci, spitalul Sheba din Israel și-a menținut clasamentul în top zece în toate listele anuale ulterioare.

 

CENTRE DE EXCELENȚĂ

CENTRUL DE TRATAMENT AL CANCERULUI din cadrul spitalului Sheba din Israel

Oferă tratament de ultimă oră pentru zeci de tipuri diferite de cancer și acceptă pacienți din întreaga lume. În cadrul Centrului de Tratament al Cancerului există departamente specializate dedicate cercetării de ultimă oră și tratamentului de specialitate al unor tipuri specifice de boli oncologice.

 

CENTRUL DE CERCETARE A CANCERULUI SHEBA ISRAEL (SCRC).

Centrul de cercetare a cancerului este dedicat efectuării de cercetări continue asupra naturii cancerului și a potențialelor tratamente. Aceasta include dezvoltarea de noi medicamente și efectuarea studiilor pentru a identifica noi metode de tratament. Este cel mai mare centru de cercetare a cancerului din Israel.

 

CENTRUL DE HEMATOLOGIE ȘI HEMATO-ONCOLOGIE SHEBA ISRAEL.

Centrul de hemato-oncologie din cadrul spitalului Sheba din Israel este renumit la nivel internațional.  Tratamentele de vârf includ:  chirurgie, oncologie medicală, radioterapie oncologică, bazate pe cele mai recente cercetări de specialitate.  Datorită complexității generale a bolilor hemato-oncologice și a celorlalte boli ce sunt tratate în această divizie, medicii hematologi și hemato-oncologi colaborează îndeaproape cu experți medicali din toate celelalte domenii, inclusiv medici specializați în boli infecțioase, medici radiologi, medici ortopezi, urologi, anesteziști, nefrologi, neurologi, si neurochirurgi.

 

SECȚIA DE RADIOTERAPIE ONCOLOGICĂ SHEBA ISRAEL.

Medicii din cadrul departamentului de radioterapie oncologică de la spitalul Sheba din Israel lucrează împreună cu ceilalți membri ai echipei de tratament, cum ar fi oncologii, patologii și chirurgii, pentru a oferi pacienților cele mai performante tratamente pentru cancer. În plus, Departamentul Radioterapie Oncologică este implicat în cercetarea constantă și formarea de noi medici.

 

CENTRUL DE CANCER PANCREATIC SHEBA ISRAEL

Centrul de cancer pancreatic  este dedicat tratamentului specializat, personalizat al cancerului pancreatic în funcție de fiecare caz unic al fiecărui pacient. Centrul efectuează, de asemenea, cercetări privind terapiile noi și emergente pentru cancerul pancreatic.

 

INSTITUTUL DE IMUNO-ONCOLOGIE ELLA LEMELBAUM

Institutul Ella Lemelbaum este renumit pentru dezvoltarea de noi tratamente de imunoterapie.

 

SPITALUL DE COPII EDMOND AND LILY SAFRA ISRAEL

Spitalul de copii Safra din Israel este o instituție de renume mondial ce tratează o gamă largă de afecțiuni pediatrice. Medicii cu experiență sunt special instruiți pentru a diagnostica și trata toate tipurile de boli și tulburări medicale care afectează copiii.

Sheba este de asemenea un pionier de succes în domeniul hemato-oncologiei pediatrice. Spitalul de copii Safra a obținut, de asemenea, un succes remarcabil în transplanturile de măduvă osoasă (transplanturi medulare).

 

INSTITUTUL INIMII ISRAEL

Centru de referință pentru afecțiuni complexe ale pacienților, Institutul Inimii din Israel tratează probleme de cardiologie, chirurgie cardiovasculară și circulație.

În cadrul Institutului Inimii, funcționează mai multe departamente specializate, inclusiv:

 • CENTRUL ELI ȘI ZOHARA DAVIDAI
 • PENTRU DIAGNOSTICAREA ȘI TRATAMENTUL ARITMIILOR cel mai mare centru din Israel dedicat diagnosticării și tratamentului aritmiilor, oferă îngrijire individualizată pacienților.
 • CLINICI AMBULATORII DE SPECIALITATE
  Institutul Inimii din Israel oferă clinici ambulatorii ultra specializate pentru pacienții cardiaci, pentru o varietate de afecțiuni. Acestea includ:
  Clinica pentru stimulatoare cardiace
  o Clinica pentru dureri toracice
  o Clinica pentru sarcini cu risc ridicat ce implică afecțiuni cardiace
  o Clinica pentru insuficiență cardiacă congestivă
 • UNITATEA DE CARDIOLOGIE INTERVENȚIONALĂ DIN ISRAEL
  Cea mai mare de acest gen din Israel, această unitate deține cinci laboratoare de cateterism cardiac de ultimă generație și efectuează peste 3.000 de cateterizări în fiecare an.
 • Centrul Internațional pentru MALFORMAȚII CARDIACE CONGENITALE
  Spitalul Sheba din Israel a fost pionier în chirurgia minim invazivă, precum și în defectul septului ventricular și închiderea defectului septului atrial pentru afecțiuni cardiace congenitale. De asemenea, specialiștii în chirurgia inimii din cadrul Sheba au obținut rezultate superioare în multe intervenții chirurgicale cu risc crescut.

 

CENTRUL DE REABILITARE SHEBA ISRAEL

Spitalul de Reabilitare Sheba din Israel oferă servicii specializate de reabilitare într-o multitudine de specialități, inclusiv neurologice, ortopedice, probleme de vorbire și auz și psihiatrie. 

Centrul de Reabilitare Sheba din Israel este lider în tehnologia avansată și tratamentul multidisciplinar al bolii Parkinson și al altor afecțiuni ale sistemului nervos central. În plus, Centrul de reabilitare în realitate virtuală Sheba este primul de acest fel din lume, permițând pacienților să-și exerseze abilitățile și să se reabiliteze într-un mediu virtual care imită în siguranță condițiile din lumea reală.

 

CENTRUL DE GINECOLOGIE ȘI MATERNITATE SHEBA ISRAEL

Acest centru specializat este dedicat excelenței în asistența medicală a femeilor, inclusiv diagnosticarea și tratamentul proaspetelor și viitoarelor mame. Include un departament de oncologie ginecologică de renume mondial ce oferă o varietate de tratamente pentru cancerele ginecologice și în cadrul căruia sunt cercetate noi tratamente împotriva cancerului. În plus, Unitatea de Endocrinologie și Fertilitate Reproductivă oferă proceduri tratamente de fertilitate.

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat al spitalului SHEBA din ISRAEL

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului SHEBA din Israel și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalului SHEBA din Israel și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale. 

 

Programează-te la SHEBA, ca să poți avea acces la cea mai avansată tehnologie globală!

Dacă dorești o experiență medicală de top într-unul din cele mai bune spitale din lume, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului SHEBA din Israel. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.