Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Traumatologia sportivă

În cele mai bune spitale din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Spitalele partenere din străinătate au specializări de top în traumatologie sportivă, cu medici cu experiență în tratarea sportivilor de performanță și a altor pacienți cu afecțiuni sportive. Acești medici folosesc cele mai noi tehnologii și proceduri pentru a trata diverse afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic, inclusiv pentru recuperarea rapidă și eficientă după leziuni sportive. Pacienții care caută servicii de traumatologie sportivă în străinătate pot beneficia de abordări personalizate, tehnici minim invazive și programe de reabilitare individualizate, toate concepute pentru a-i ajuta să revină la activitatea sportivă cât mai curând posibil.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Centre de Competență pentru Accidente Sportive din străinătate

Scopul acestor centre este de a restabili funcționalitatea deplină după accidentele sportive și, mai presus de toate, de a preveni consecințele pe termen lung, printr-o intervenție eficientă, în timp util.

Toate investigațiile de traumatologie sportivă (radiografii, RMN etc.) se efectuează direct și rapid în spital, fără timp de așteptare. Programările pentru operații sunt foarte rapid disponibile.

Departamentele de traumatologie ale spitalelor partenere din străinătate oferă o abordare multidisciplinară a cazurilor de ortopedie și traumatologie prin încorporarea diferiților subspecialiști care, împreună, se angajează să ofere un tratament medical de înaltă calitate pentru afecțiunile ortopedice și cazurile de traumă.

Cele mai recente tehnologii avansate de diagnosticare și tratament utilizate în aceste departamente specializate asigură o mai mare precizie în diagnosticarea și tratarea acestor afecțiuni și fac posibilă revenirea mai rapidă a pacienților la viața lor normală.

 

Tehnologii avansate de tratament în traumatologia sportivă

Chirurgie robotică cu robotul NAVIO: Acest robot este utilizat în implanturile de proteze în care se înlocuiește o parte a genunchiului. Prin intermediul imaginilor 3D procesate, se montează proteza de dimensiunea cea mai potrivită pentru a se potrivi anatomiei pacienților.

Chirurgie robotică cu robotul MAKO: Chirurgia robotică Mako este o tehnologie avansată folosită în intervențiile chirurgicale la genunchi, șold și alte articulații. Această tehnologie permite medicilor să creeze un model virtual tridimensional al articulației pacientului și să planifice operația în detaliu înainte de intervenție. În timpul operației, robotul Mako ajută chirurgul să execute planul de operație cu o precizie ridicată, reducând astfel riscul de eroare umană și optimizând rezultatele pentru pacienți.

 

Servicii oferite în Centrele de Ortopedie și Traumatologie din străinătate:

 • Reconstrucția ligamentului anterior cruciat (ACL) al genunchiului
 • Reparația ligamentului colateral medial (MCL) sau ligamentului colateral lateral (LCL) al genunchiului
 • Reparația meniscului genunchiului
 • Artroscopia genunchiului
 • Artroscopia umărului
 • Reparația labrumului umărului
 • Reparația tendonului supraespinos al umărului
 • Reparația tendonului bicepsului al umărului
 • Reconstrucția ligamentului colateral ulnar (UCL) al cotului (numită și intervenția „Tommy John”)
 • Reparația fracturilor osoase și dislocărilor din diferite zone ale corpului (cum ar fi glezna, piciorul, clavicula, etc.)

Este important de reținut că aceasta nu este o listă exhaustivă și că intervențiile chirurgicale variază în funcție de patologia și gravitatea leziunii.

Alege cele mai bune spitale de ortopedie din lume!

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 • Spitale din Turcia: Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).
 • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).
 • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
  • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
  • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia
 • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)
 • Spitale din Israel: Sheba, Clalit
 • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Programează-te la cele mai bune spitale din străinătate cu ajutorul Meditravel

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Dacă ești interesat(ă) de o intervenție chirurgicală ortopedică într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul ortopediei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!