Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cardiomiopatie

Tratamentul chirurgical al cardiomiopatiei în centre de excelență din străinătate: O abordare avansată pentru sănătatea inimii tale

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Cardiomiopatia reprezintă o afecțiune complexă a inimii care afectează structura și funcționarea normală a mușchiului cardiac. Această afecțiune poate avea multiple cauze și poate provoca o serie de simptome debilitante, punând în pericol calitatea vieții pacienților. În cadrul eforturilor noastre de a asigura cele mai bune opțiuni de tratament pentru pacienții noștri, lucrăm în strânsă colaborare cu centre de excelență în sănătatea inimii din străinătate.

Spitalele partenere cu care avem colaborări oferă un nivel înalt de expertiză în tratarea cardiomiopatiei. Aceste centre de excelență sunt recunoscute la nivel internațional pentru abordarea lor multidisciplinară, utilizarea tehnologiei avansate și experiența vastă în chirurgia cardiacă și terapiile intervenționale. Echipa medicală dedicată și experimentată în tratarea cardiomiopatiei lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate și pentru a le oferi cele mai bune șanse de recuperare.

 

Opțiuni de tratament chirurgical al cardiomiopatiei în spitalele din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Opțiunile de tratament chirurgical pentru cardiomiopatie sunt concepute pentru a îmbunătăți funcționarea inimii, a preveni complicațiile și a oferi pacienților o calitate crescută a vieții. În funcție de tipul și stadiul cardiomiopatiei, precum și de necesitățile individuale al pacientului, echipa medicală poate recomanda una sau mai multe proceduri chirurgicale. Iată câteva dintre opțiunile de tratament chirurgical disponibile pentru cardiomiopatie:

  • Miectomia septală: Această procedură se realizează în cazul cardiomiopatiei hipertrofice obstructive și implică îndepărtarea unei porțiuni a mușchiului cardiac hipertrofiat care blochează fluxul sanguin din ventriculul stâng către aorta. 
  • Implantarea dispozitivelor de asistare ventriculară (DAV): Aceste dispozitive mecanice sunt utilizate în cazurile de insuficiență cardiacă avansată, când inima nu mai poate pompa suficient sânge pentru a susține corpul. Dispozitivele de asistare ventriculară pot fi utilizate temporar, ca o punte până la transplantul de inimă, sau permanent, în cazurile în care transplantul nu este o opțiune viabilă. 
  • Corectarea chirurgicală a anomaliilor congenitale: În cazul cardiomiopatiei cauzate de malformații congenitale ale inimii, intervenția chirurgicală poate fi necesară pentru a corecta anomaliile structurale și pentru a îmbunătăți fluxul sanguin și funcționarea normală a inimii. 
  • Chirurgia de bypass coronarian: În unele cazuri, cardiomiopatia poate fi cauzată de o ischemie cardiacă severă datorată blocării arterelor coronare. Chirurgia de bypass coronarian poate fi utilizată pentru a redirecționa fluxul sanguin în jurul arterelor blocate, îmbunătățind astfel alimentarea cu sânge a mușchiului cardiac. 

Este important de menționat că opțiunile de tratament chirurgical pentru cardiomiopatie vor fi evaluate și recomandate de către echipa medicală multidisciplinară, luând în considerare stadiul și tipul specific de cardiomiopatie, precum și nevoile individuale ale pacientului.

 

Alege și tu cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate ale inimii și ai nevoie de diagnostic sau tratament specializat, nu ezita să ne contactezi acum. Echipa noastră este aici să te sprijine în căutarea soluțiilor medicale potrivite pentru tine. Oferim acces la spitale partenere din străinătate, medici reputați la nivel internațional și tehnologii inovatoare în domeniul cardiologiei. Contactează-ne și îți vom oferi suportul necesar pentru realizarea unei programări la spitalele partenere din străinătate.