Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Wiener Privatklinik (WPK) din Austria

Medici și servicii de top în Viena

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Clinica WPK Viena – Wiener Privatklinik- acces la specialiști de top

Wiener Privatklinik (WPK) și-a stabilit obiectivul de a oferi pacienților expertiză medicală de primă clasă și îngrijire individualizată, centrată pe pacient – toate oferite într-o ambianță sofisticată. Datorită apropierii de Spitalul Universitar, la WPK se află cei mai renumiți experți medicali care predau și practică în Clinicile Universitare. Acest lucru garantează pacienților WPK medicina bazată pe dovezi, tehnologie de ultimă generație și tratamente personalizate.

Spitalul Wiener Privatklinik poate garanta pacienților săi o expertiză medicală excelentă, bazată pe cooperarea interdisciplinară a unor specialiști de top într-o gamă largă de domenii medicale.

 

Competențe de bază la Spitalul Wiener Privatklinik din Viena:

  • Centrul de tratament al cancerului WPK
  • Medicină sportivă și traumatologie
  • Medicină cardiovasculară
  • Ortopedie
  • Chirurgia nervilor periferici – Centrul Millesi
  • Chirurgie generală
  • Centrul ortopedic de tumori osoase
  • Gastroenterologie și hepatologie
  • Radiologie intervențională și microterapie

 

La clinica WPK Viena – Wiener Privatklinik peste 300 dintre cei mai prestigioși medici din Viena îți stau la dispoziție

Wiener Privatklinik (WPK) este dedicată de a oferi atât un sprijin excepțional pentru pacienți și o activitate profesională excepțională, mediu de lucru excepțional pentru medicii curanți, prin intermediul combinației sale excelente de tratament medical, îngrijire competentă și un management modern al spitalului.

Acoperind o gamă largă de specialități medicale interdisciplinare, Wiener Privatklinik oferă cel mai înalt standard de competență medicală și cunoștințe, datorită colaborării sale cu experți de renume.

WPK înseamnă o experiență de neegalat și concentrare de excelență de clasă mondială sub acoperișul său. În calitate de pacient la WPK, dvs. veți fi deosebit de privilegiat de faptul că peste 300 dintre cei mai prestigioși medici din Viena vă stau la dispoziție – medici cu cele mai înalte niveluri de competență și experiență, care abordează tratamentul pacienților lor cu cea mai mare responsabilitate.

WPK oferă diagnostice complete, tratament și îngrijire ulterioară, și este dotată cu echipamente de ultimă generație, de înaltă tehnologie.
Situată în imediata apropiere a Spitalului Universitar din Viena, Wiener Privatklinik constituie o simbioză de înaltă clasă echipă medicală de top, echipamente moderne și infrastructură impecabilă.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al clinicii WPK Viena- Wiener Privatklinik

Suntem reprezentantul autorizat al clinicii Wiener Privatklinic (WPK) din Viena, Austria și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la spitalul WPK din Viena și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale. 

 

Programează-te acum la Wiener Privatklinik (WPK) din Viena, Austria

Dacă dorești o experiență medicală de top în Viena, Austria, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului WPK- Wiener Privatklinik din Austria. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.