Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cancere ginecologice

Tratamentul cancerelor din sfera ginecologică în spitalele de top din străinătate

 

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Tratamentul cancerelor ginecologice din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Observatorul European pentru lupta împotriva Cancerului (European Cancer Observatory), rata de supraviețuire pentru pacienții oncologici din România este în general mai mică decât media europeană. 

De exemplu, rata de supraviețuire la 5 ani pentru cancerul ovarian este cu 4 procente mai mică în România față de media europeană, iar pentru cancerul de col uterin este cu 8 procente mai mică în România față de media europeană

 

Alege cele mai bune spitale din lume!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului cancerelor ginecologice în spitalele din străinătate?

Cancerele ginecologice includ: 

 • Cancer ovarian (cancer de ovare)
 • Cancer de col uterin
 • Cancer uterin, inclusiv coriocarcinom
 • Cancer de endometru
 • Cancere ginecologice rare
 • Cancer de vulvă, inclusiv melanom vulvar
 • Cancer al vaginului (vaginal)

 

Tratementul cancerelor ginecologice în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacientele diagnosticate cu cancere ginecologice se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacientele cu suspiciune de cancer din sfera ginecologică, astfel încât acestea să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii, teste genetice avansate și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacientele care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente și tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară. 

Centre de excelență în oncologia ginecologică. Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. În cadrul spitalelor din străinătate există medici oncologi specializați numai în oncologie ginecologică, medici specializați în chirurgia ginecologică minim invazivă și robotică, în chirurgia ginecologică reconstructivă sau în cancerele ginecologice rare.

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate:

 • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Tipuri de cancere ginecologice tratate în cadrul spitalelor partenere din străinătate:

 • Cancer ovarian (cancer de ovare)
 • Cancer de col uterin
 • Cancer uterin, inclusiv coriocarcinom
 • Cancer de endometru
 • Cancere ginecologice rare
 • Cancer de vulvă, inclusiv melanom vulvar
 • Cancer al vaginului (vaginal)

 

Ce metode de diagnostic și tratament al cancerului se folosesc în spitalele din străinătate?

Chirurgie oncologică ginecologică minim invazivă sau robotică cu robotul DaVinci. În cadrul spitalelor partenere din străinătate există Unități Operative Complexe de Ginecologie Oncologică: structuri înalt specializate în prevenirea, diagnosticarea, tratamentul chirurgical și medical al femeilor afectate de neoplasme ginecologice. 

Activitatea este desfășurată de o echipă multidisciplinară care implică, pe lângă medicul chirurg ginecolog, mai mulți specialiști – oncolog, anatomopatolog, chirurg general, radiolog, radioterapeut și psiho-oncolog – dedicați patologiei oncologice ginecologice. 

Chirurgie ginecologică reconstructivă. În cadrul departamentelor de chirurgie ginecologică oncologică există și specialiști în chirurgia reconstructivă, cum este de exemplu necesar în cazul cancerului de vulvă.

Radioterapia de mare precizie MR-LINAC – cel mai nou și performant aparat de radioterapie din lume, ce permite radioterapie de mare precizie, care nu afectează țesutul sănătos din jur și minimizează eventualele efecte secundare. 

Brahiterapia pentru cancerele ginecologice. Brahiterapia este o formă de radoterapie internă. 

Chimioterapie, imunoterapie, medicamente noi. Cei mai mulți pacienți cu un diagnostic de cancer fac chimioterapie sau imunoterapie. În cadrul spitalelor partenere există cele mai noi medicamente disponibile la nivel internațional inclusiv studii pentru dezvoltarea unor medicamente noi, pentru:

Cancer ovarian (cancer de ovare)- Cancer de col uterin- Cancer uterin, inclusiv coriocarcinom- Cancer de endometru- Cancere ginecologice rare- Cancer de vulvă, inclusiv melanom vulvar- Cancer al vaginului (vaginal).

HIPEC – Chimioterapia hipertermică intraabdominală – pentru carcinomatoza peritoneală (pentru cancerul de ovare). HIPEC înseamnă chimioterapie hipertermică intraperitoneală. Este un tratament al cancerului care pompează medicamente încălzite pentru chimioterapie în abdomen. Pacientul primește o doză foarte mare de chimioterapie, dar nu este la fel de toxică precum chimioterapia intravenoasă. 

Medicamentele pentru chimioterapie sunt încălzite la aproximativ 41-43 grade C. Celulele canceroase nu pot suporta căldura la fel de bine ca celulele sănătoase. Căldura ajută medicamentele să intre mai ușor în celule și să funcționeze mai bine.

 

Second opinion cancere ginecologice

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Second opinion pentru: Cancer ovarian (cancer de ovare)- Cancer de col uterin- Cancer uterin, inclusiv coriocarcinom- Cancer de endometru- Cancere ginecologice rare- Cancer de vulvă, inclusiv melanom vulvar- Cancer al vaginului (vaginal)

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacientele diagnosticate cu cancer din sfera ginecologică în spitalele partenere din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, specialiști în cancerele ginecologice, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientei și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.