Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Diabet

Meniu

Tratamentul chirurgical al diabetului și al piciorului diabetic în spitalele partenere din străinătate

Spitale din Turcia – Austria - Israel – Italia - Europa

Tratamentul diabetului în spitalele partenere din străinătate oferă opțiuni avansate pentru pacienții români. Majoritatea pacienților români care aleg să călătorească în străinătate pentru tratamentul diabetului o fac în principal pentru două tipuri de intervenții chirurgicale.

Primul este reprezentat de operațiile pentru piciorul diabetic, cu scopul de a preveni amputația. Aceste operații complexe includ debridarea chirurgicală, amputații selective și reconstrucții pentru a trata leziunile și complicațiile severe ale piciorului diabetic, cât și tehnologii inovatoare cum este terapia microbiană locală.

Cel de-al doilea tip de intervenție chirurgicală căutată de pacienții români este operația pentru diabetul tip 2, cunoscută sub numele de gastric bypass. Această procedură chirurgicală are ca scop reducerea dimensiunii stomacului și modificarea traseului alimentar, ceea ce poate duce la pierderea în greutate semnificativă și la îmbunătățirea controlului glicemic la pacienții cu diabet tip 2.

 

Obține expertiza de care ai nevoie pentru gestionarea diabetului tău. Contactează-ne pentru consultație și tratament în străinătate.

Spitale din Turcia – Austria - Israel – Italia - Europa

Dacă te confrunți cu complicații ale diabetului, dacă dorești un second opinion medical sau pur și simplu cauți expertiza de vârf în gestionarea diabetului, suntem aici pentru tine. Colaborăm cu medici specializați în diabetologie, endocrinologie, chirurgie bariatrică și alți profesioniști din domeniu din cadrul spitalelor din străinătate, pentru a-ți oferi cele mai bune soluții și opțiuni de tratament. Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru a stabili o programare.

Operația pentru diabet tip 2 (gastric bypass) în spitalele partenere...
Tratamentul chirurgical al piciorului diabetic în spitalele partenere din străinătate...