Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Despre
Meditravel

Suntem cea mai bună agenție de turism medical

Suntem o agenție de turism medical specializată în a oferi soluții de tratament eficiente și accesibile în unele dintre cele mai prestigioase spitale din lume. Ne-am angajat să ajutăm pacienții să găsească cele mai bune opțiuni de tratament în străinătate.


Suntem agenția de turism medical cu cele mai multe parteneriate medicale. Suntem cea mai bună agenție de turism medical, având cele mai multe parteneriate medicale cu spitale din întreaga lume. Datorită parteneriatelor noastre putem oferi pacienților noștri acces la cele mai bune servicii medicale și la cele mai avansate tehnologii disponibile în industrie.

Alegându-ne pe noi ca partener, pacienții noștri au acces la cele mai bune opțiuni medicale din întreaga lume.

Reprezentanță oficiala

Reprezentăm spitale din Austria, Israel, Italia și Turcia.

Principalele noastre parteneriate medicale includ spitale de înaltă calitate din Austria, Italia, Israel și Turcia, cu o istorie bogată în furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate. Lucrăm cu medici specializați în diferite domenii, ceea ce ne permite să oferim pacienților noștri cele mai bune opțiuni medicale disponibile. Suntem mândri să avem astfel de parteneriate și să putem oferi pacienților noștri acces la aceste resurse medicale de top.

Lucrăm și cu spitale din Franța, Germania, Spania sau Marea Britanie. În plus față de parteneriatele noastre cu spitalele de renume din Austria, Italia, Israel și Turcia, lucrăm și cu instituții medicale din Franța, Germania, Spania și Marea Britanie. Cu toate acestea, este important să menționăm că în aceste țări, timpul de așteptare poate fi mai mare decât în alte locații.

Reprezentăm oficial unele dintre cele mai bune spitale din lume

Aceste instituții medicale de înaltă calitate oferă servicii medicale de ultimă generație și sunt recunoscute la nivel global pentru expertiza și excelența lor în domeniul medical. Suntem dedicați să oferim pacienților noștri cele mai bune opțiuni medicale și suntem onorați să avem astfel de parteneriate de top.

Nu mai amâna tratamentul! Contactează-ne astăzi și lasă-ne să îți oferim cele mai bune soluții de tratament medical în cele mai bune spitale din străinătate. Suntem aici pentru a te ajuta să obții tratamentul de care ai nevoie, astfel încât să poți reveni la o viață sănătoasă și fericită!

Reprezentăm autorizat inclusiv spitale incluse în clasamente precum topul Newsweek al celor mai bune spitale din lume. Acest clasament este alcătuit în urma analizării a mii de spitale din întreaga lume, cu accent pe calitatea serviciilor medicale, precum și pe cercetare și inovație.

Ne mândrim cu parteneriatul pe care îl avem cu spitalul Sheba din Israel, clasat în topul 10 spitalelor din întreaga lume.

De asemenea, reprezentăm spitalul Gemelli din Italia, clasat pe primul loc în topul spitalelor din Italia.

Ia legătura cu medici de top din străinătate!

Vrei să beneficiezi de serviciile medicale de top oferite de medicii și spitalele din străinătate? Nu trebuie decât să ne contactezi telefonic sau să completezi formularul de contact.

Vom avea o primă discuție în care îți vom prezenta opțiunile disponibile în funcție de nevoile tale medicale și țara de destinație preferată. Ulterior, ne vei trimite documentele medicale, iar noi ne vom ocupăm de traducerea lor și realizarea dosarului medical. Medicii din străinătate vor evalua cazul și vor indica pașii următori cât și un estimat de cost în vederea programării.

Apelează acum la serviciile noastre și vei avea acces la cele mai bune opțiuni medicale din străinătate!

Vezi experiența pacienților care au apelat la serviciile noastre:

Testimoniale pacienți

Când vine vorba de alegerea unui furnizor de servicii medicale în străinătate, testimonialele altor pacienți care s-au tratat deja la acele spitale pot fi cele mai valoroase surse de informații.

În această rubrică, vom prezenta testimoniale ale altor pacienți mulțumiți care au ales să se trateze la spitalele partenere ale agenției noastre de turism medical. Acești pacienți vorbesc din propria experiență și împărtășesc gânduri sincere despre calitatea serviciilor medicale, nivelul de confort și siguranță și despre experiența lor globală.

Te invităm să citești aceste testimoniale pentru a îți face o idee despre experiența reală a pacienților noștri și despre modul în care i-am ajutat să-și găsească soluția medicală potrivită în străinătate.

A.P., 33 ani

Iași

„Sunt foarte mulțumită de activitatea extrem de profesionistă și promptă a OAMENILOR din cadrul firmei Meditravel! Oameni dedicați, sensibili la necesitățile și suferințele pacienților cu probleme severe de sănătate, foarte corecți, serioși, răbdători și mai ales disponibili în a oferi variantele cele mai bune și mai importante din punct de vedere medical. Chiar în cursul zilei de azi, sora mea, a cărei stare de sănătate este precară, a și avut o prima consultație cu medicul la o clinică din Italia, chiar dacă de puțină vreme tocmai venise direct de la aeroport. Apelați cu multa nădejde la acești oameni minunați, dar atât de normali din cadrul firmei Meditravel! Veți avea rezultate foarte bune, datorate în principal omeniei care ii caracterizează. Mă înclin în fața acestor oameni! Prețuire și deosebit respect!”

C.R., 37 ani

Ilfov

„Recomand serviciile celor de la Meditravel. Am solicitat o a doua opinie în străinătate cu ajutorul lor la câteva Institute mari din lume, pentru un cancer avansat și foarte rar și pentru care în România medicii nu au găsit tratament. În curând cu ajutorul lor voi pleca la un studiu clinic în Barcelona🙏. Recomand din toată inima serviciile lor și le mulțumesc din suflet pentru ajutor, pentru implicare, profesionalism și pentru toată munca depusă pentru mine! Vă promit că voi reveni cu vești bune după tratamentul identificat cu ajutorul vostru. ❤️🍀🤗”

F.D., 56 ani

Târgu Mureș

„MediTravel a fost pentru mine nu doar intermediarul potrivit pentru a doua părere la Institutul Curie, dar si un sprijin moral. Documentele au fost traduse foarte repede, pentru ca dosarul nostru medical să ajungă rapid la Institut.
Am primit și orientare spre alt medic, în România, de care aveam nevoie, spre exemplu un medic de genetică.
Recomand MediTravel!

H.I., 68

București

„Multumesc MediTravel (…) pentru ajutorul acordat. În decurs de o săptămână dosarul medical a fost tradus, cazul preluat, și tot în acest inteval am primit și o second opinion prin intermediul unei videoconferințe. Prin urmare, recomand cu încredere serviciile de calitate ale companiei MediTravel; apreciez profesionalismul, promptitudinea și seriozitatea cu care a fost abordat cazul. Vă mulțumesc! Deși nu-mi doresc să mai avem situații similare, cu siguranță, dacă o să fie cazul, vom apela din nou la dumneavoastra.”

V.A., 22 ani

Bihor

„Prin intermediul agenției MEDITRAVEL mi-am făcut o operație estetică în Turcia, la Istanbul, în iulie 2022 (septorinoplastie). A fost o experiență extraordinară și sunt foarte fericită că am ales să apelez la agenție. M-a scăpat de multe bătăi de cap, cum ar fi: transportul aeroport-clinică-hotel, am avut traducător (doamna traducător m-a însoțit la consultație, la analize, înainte de operație când am avut o groază de acte de semnat și desigur la consultația finală), tot agenția s-a ocupat de programarea operației, programarea consultațiilor, rezervarea hotelului. Am ales Turcia pentru că acolo prețurile la operații estetice sunt considerabil mai mici decât în România, iar serviciile sunt mult superioare celor de la noi. Și nu în ultimul rând vreau să menționez că nu am achitat nici un fel de comision către agenție, pentru că ei colaborează direct cu spitalul la care m-am operat. Eu m-am operat la spitalul Memorial Bahçelievler Hastanesi și nu am regretat nici o clipă, experiența din ziua în care am fost internată a depășit așteptările mele cu mult.
Recomand cu încredere agenția MEDITRAVEL!”

L.A., 38 ani

București

„Mi-au oferit mai multe opțiuni de spitale și mi-au tradus documentația. M-au ajutat să ajung să vorbesc cu Michele Baulac, directorul departamentului de neurologie din spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris.”

E.N., 29 ani

Cluj

„I would like to thank you to all the team from MediTravel involved in my case. It was a great experience to collaborate with this team. Great support, very professional. They responded very quickly to all my requests and with their help, I manage to take the best decision for my medical problem. Thanks again, I am grateful 🙏🏻.”

D.I., 50 ani

Argeș

„Mulțumim frumos domnului A. care ne-a făcut programarea și s-a ocupat de toate pentru noi, atât în România cât și în Turcia a ținut legătura cu noi pe tot parcursul intervenției, de la plecarea din țară până la sosire. În continuare ne sună și întreabă cum ne este, dacă ne mai poate ajuta cu ceva. De aceea îi urăm sănătate și Paște fericit ! Mulțumim frumos!”

S.M., 25 ani

Cluj

„Multumim pentru intermedierea transportului, cazării, programării la Spitalul Liv din Istanbul, Turcia, totul de nota 10! Simplu si ușor… recomand cu incredere!”

V.G., 42 ani

București

„Vă mulțumim din suflet pentru tot suportul oferit, sunteți de nota 10 în absolut tot. Mult succes în tot ce faceți!”

F.G., 33 ani

Ilfov

„Really professional services. Strongly recommend from my experience.”

C.H., 68 ani

Constanța

„Thoroughly professional service. Identified a first class service provider, and managed all matters leading to the treatment.”

V.G., 68 ani

Galați

„Este o firmă de încredere, cu oameni profesioniști. Sunt foarte mulțumită de toate serviciile oferite.
Recomand cu încredere.”

M.D., 26 ani

Galați

„Recomand cu încredere, sunt persoane foarte înțelegătoare și care te vor ajuta mereu, de la începutul colaborării până la final. Foarte serioși și devotați în ceea ce fac. Le mulțumesc pentru ajutor și sprijin!”

N.F., 42 ani

Ploiești

„Recomand cu căldură, pentru mine a fost o experiență esențială în luarea unei decizii terapeutice adecvate diagnosticului meu. Am primit empatie și sprijin în momente prin care nimeni nu ar trebui să fie obligat să treacă.”

M.L., 27 ani

Argeș

Recomand cu incredere, sunt profesioniști și au cele mai bune preturi!”

I.M. ,50 ani

Constanța

“Pot afirma că experiența mea cu Meditravel mi-a depășit așteptările. Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că oricărui cunoscut care o să îmi spună că are o problemă de sănătate o să îi recomand cu tot sufletul să vă contacteze!
Cu tot respectul pentru ceea ce faceți și modul în care înțelegeți să vă faceți meseria.”

A.R., 64 ani

București

„Am contactat firma MEDITRAVEL pentru a mă ajuta în scopul unei intervenții vasculare la membrele inferioare. Am luat legătura cu domnul A., care ne-a prezentat o serie de oferte din partea unor spitale din Europa și noi am ales Liv Hospital din Istanbul, unde am și efectuat intervenția chirurgicală. Documentele și analizele au fost traduse și transmise către doctor de către echipa MEDITRAVEL. La spital, am avut parte de asistență în limba română din partea agenției. Personalul medical a fost excelent, iar condițiile din spital au fost impecabile. Recomand cu toată încrederea MEDITRAVEL în vederea găsirii unei soluții medicale.”

B.M., 46 ani

București

„Recomand compania MediTravel pentru profesionalism, implicare si promptitudine.
Mi-au fost prezentate la scurt timp după solicitare oferte ale spitalelor de top din lume. Documentele medicale au fost traduse si prezentate impecabil, lucru apreciat foarte mult de echipa de medici a spitalului unde am primit ingrijire.
De asemenea, am apreciat comunicarea pe care am avut-o cu reprezentanții acestei companii și sprijinul acestora de fiecare dată când am avut nevoie.”

S.S., 45 ani

Mehedinți

„Super profesionalism, empatie, exact ce ai nevoie pentru a rezolva o problemă medicală la timp și fără prea multe complicații. Recomand cu toată încrederea! Te simți în siguranță având alături oameni care iți răspund la întrebări imediat și care iți pot rezolva confortul și seriozitatea unei călătorii medicale. Felicitări MEDITRAVEL, mulțumiri personale dnei O. care ne-a fost alături pas cu pas! Cât despre serviciile medicale din Turcia: la superlativ, dacă ai persoana potrivită care să te ghideze! Mulțumiri!”

T.A., 30 ani

Mureș

„Recomand!❤️ Am fost plăcut surprinsă de promptitudinea de care au dat dovadă, pe langă amabilitate și implicare. Momentan încă aștept rezultatele investigațiilor făcute în străinătate, în speranța că am să găsesc în sfârșit o soluție pentru problema mea. Habar nu aveam cum funcționează tot procesul, de aceea îndrumarea celor de la MEDITRAVEL a fost absolut necesară și de un real ajutor. Mulțumesc! 🙏”

M.G., 69 ani

Arad

„Recomand cu încredere MediTravel, pentru că au făcut imposibilul. În doar 12 ore au reușit transferul unui pacient în stare critică, într-o clinică privată din Istanbul, unde pacientul a mai primit o șansă la viață. Promptitudine, seriozitate, condiții de transport excelente și în siguranță. Translator pus la dispoziție în permanență pentru comunicare și îndrumare. Apelați cu încredere, nu așteptați până în ultima clipă!
Vă mulțumesc, MediTravel!”

P.D., 43,

București

„Recomand cu incredere, servicii ireproșabile!”

H.C., 58 ani

Botoșani

„Profesionalism, promptitudine, amabilitate!”

Z.A., 36 ani

Arad

„Seriozitate, promptitudine si profesionalism.”

V. S., 28 ani

Dâmbovița

„Profesionalism și orientare către rezolvarea nevoilor pacientului.
Recomand.”