Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

ORL

Meniu

Tratamentul și chirurgia bolilor ORL în spitalele din străinătate
Chirurgie maxilo-facială. Stomatologie

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia - Europa

Medicii ORL sunt specializați în bolile și tulburările funcționale ale urechilor, nasului și sinusurilor nazale, cavității bucale, faringelui, laringelui, glandelor salivare și în probleme de sănătate legate de acestea: probleme de auz, probleme de respirație, de respirație în timpul somnului, probleme de înghițire sau de vorbire.

Spitalele noastre partenere din străinătate acoperă un spectru deosebit de larg de servicii de diagnosticare, de tratament și de intervenții chirurgicale în domeniul ORL, utilizând tehnologia ultramodernă, atât pentru pacienții adulți cât și pentru copii.

Alege și tu să te tratezi la cele mai bune spitale din lume!

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul ORL.
Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

Tratamentul problemelor de respirație și a sinusurilor în spitalele din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Chirurgia endoscopică funcțională a sinusurilor. Chirurgia endoscopică funcțională a sinusurilor (CEFS) este o procedură chirurgicală utilizată pentru tratarea unor afecțiuni ale sinusurilor, cum ar fi sinuzita cronică sau polipoza nazală. Prin intermediul acestei proceduri, chirurgul îndepărtează țesutul inflamat sau infectat din interiorul sinusurilor, restabilind astfel drenajul normal al secrețiilor și îmbunătățind respirația pacientului.

Sistemul de navigație chirurgicală computerizată. În timpul procedurii de chirurgie endoscopică funcțională a sinusurilor, se utilizează tehnologia CT pentru a genera un model tridimensional personalizat al sinusurilor pacientului. Această reprezentare este afișată pe un ecran suplimentar în timpul operației, oferind medicului chirurg o imagine mai precisă a structurilor sinusurilor și a poziției instrumentelor chirurgicale în timpul intervenției. Această abordare permite chirurgilor ORL să aibă o imagine mai clară a structurilor anatomice din zona sinusurilor, ceea ce facilitează intervenția chirurgicală și îmbunătățește rezultatul final.

Chirurgia robotică pentru sforăit și apnee. Chirurgia robotică pentru sforăit și apnee este o tehnologie avansată care poate ajuta pacienții să își îmbunătățească calitatea somnului și să reducă riscurile de sănătate asociate cu aceste afecțiuni.

Această procedură implică utilizarea unui robot chirurgical pentru a ajuta chirurgul să efectueze operația cu mai multă precizie și mai puține traume pentru pacient. Pentru a trata sforăitul și apneea, chirurgul va utiliza robotul pentru a efectua o procedură numită somnoplastie cu radiofrecvență. Aceasta implică utilizarea unui dispozitiv cu radiofrecvență pentru a încălzi și a îngroșa țesutul moale din gât, reducând astfel vibrația care duce la sforăit și deschizând mai mult spațiu pentru fluxul de aer, ameliorând astfel simptomele apneei.

Septoplastie, rinoseptoplastie, rinoplastie (Operație deviație sept). Septoplastia și rinoplastia sunt două proceduri chirurgicale diferite, dar care pot fi efectuate împreună, de către un chirurg ORL, în timpul unei singure intervenții chirurgicale.

Septoplastia este o intervenție chirurgicală care implică corectarea unei deviații de sept nazal, care poate cauza dificultăți respiratorii sau probleme ale sinusurilor.

Rinoplastia, pe de altă parte, este o intervenție chirurgicală estetică care implică remodelarea nasului pentru a îmbunătăți aspectul și proporțiile feței.

În unele cazuri, septoplastia și rinoplastia pot fi efectuate împreună, în cadrul unei singure intervenții chirurgicale, atunci când există o deviație de sept care cauzează probleme respiratorii cât și o problemă estetică cu nasul.

Rinoplastia ultrasonică, sau tehnica piezo, este o tehnică avansată de remodelare a nasului care utilizează un instrument special numit dispozitiv piezoelectric. Acesta generează vibrații ultrasonice. Prin utilizarea acestei tehnici, chirurgul poate efectua tăieturi mai precise și mai subțiri în oasele și cartilajele nazale, ceea ce poate duce la o vindecare mai rapidă și mai eficientă a țesutului. De asemenea, acest tip de rinoplastie poate fi utilizat pentru a realiza modificări subtile și precise ale formei și dimensiunii nasului, ceea ce poate duce la un aspect mai natural și mai armonios al feței.

 

Îmbunătățirea problemelor de auz și implanturi auditive în spitalele din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Operații de îmbunătățire a auzului. Timpanoplastie. În cadrul spitalelor partenere din străinătate veți găsi medici specialiști în operațiile de îmbunătățire a auzului, precum operația de reconstrucție a timpanului (timpanoplastie) sau operațiile de reconstrucție și protezare a oscioarelor. Aceste operații sunt necesare atunci când infecțiile cronice sau creșterile de țesut au distrus structurile urechii.

Implanturile auditive. Implantul Cohlear. Sunt mulți copii care se nasc fără auz. Nenumărați adulți care își pierd auzul. Pentru toți aceștia, există opțiunea unui implant Cohlear pentru a putea auzi normal. În cazul copiilor, implantul Cohlear ar trebui pus în primul an de viață.

Implantul cohlear este un dispozitiv medical care ajută la îmbunătățirea auzului pentru persoanele cu pierderea auzului severă sau profundă. Acesta constă din două componente principale: o parte externă, care include un microfon și un procesor de sunet, și o parte internă, care este plasată în urechea internă și stimulează direct nervul auditiv.

Operație colesteatom. Colesteatomul este o afecțiune a urechii medii în care se formează o creștere anormală de celule de piele, denumită chist colesteatomic. Această creștere poate crește și distruge țesuturile din jurul urechii, inclusiv oasele, ceea ce poate cauza pierderea auzului și alte probleme grave.

Operația colesteatomului implică îndepărtarea chistului și a oricăror țesuturi deteriorate din jurul urechii. Această procedură este de obicei realizată sub anestezie generală și poate fi efectuată printr-o incizie în spatele urechii sau prin urechea însăși.

În timpul operației, chirurgul va îndepărta cu atenție chistul și orice țesut afectat, precum și orice os deteriorat. După îndepărtarea chistului, chirurgul poate efectua o procedură numită timpanoplastie, care implică reconstrucția timpanului pentru a restabili auzul.

Rată zero de paralizie facială în chirurgia urechii în spitalele partenere. Rata de dezvoltare a paraliziei faciale după operația la ureche în spitalele partenere din străinătate și rata de dezvoltare a hipoacuziei neurosenzoriale după operația la ureche sunt de zero la sută (0%), comparativ cu un risc de paralizie facială ce variază între 0.2% și 1.9% și un risc de pierdere a auzului de 1% la 5% în spitalele din întreaga lume.

 

Tratamentul problemelor vocii, laringelui și ale corzilor vocale în spitalele din străinătate.

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Endoscop cu rezoluție maximă pentru o diagnosticare precisă. Specialiștii în laringologie din spitalele partenere din străinătate tratează pacienții care au plângeri precum răgușeala, durerea de laringe, nevoia deasă de a își „drege” vocea. Pentru aceste cazuri, echipamentul medical folosit este foarte important: se folosește un endoscop cu rezoluție maximă, cu ajutorul căruia pot fi detectate și cele mai mici modificări.

Chirurgia problemelor de voce pentru restabilirea funcției vocii. Tratamentele chirurgicale includ fonochirurgia pentru restabilirea chirurgicală a funcției vocii, fonomicrochirurgia pe corzile vocale și intervenția chirurgicală funcțională pe scheletul laringian, inclusiv medializarea corzilor vocale externe („tiroplastie”). Chirurgia vocii în spitalele partenere din străinătate se face la cel mai înalt nivel, medicii de aici operând cu succes probleme de voce chiar la muzicieni cunoscuți.

Operațiile de îngroșare sau de subțiere a vocii, „chirurgia estetică” a vocii. Vocea, care are un rol atât de important în comunicarea oamenilor ar trebui să fie adecvată genului, structurii fizice și vârstei persoanei. În caz de incompatibilitate – de exemplu, un bărbat cu o voce prea subțire, sau o femeie cu o voce prea groasă- operațiile de îngroșare sau de subțiere a vocii, efectuate în spitalele partenere din străinătate, dau rezultate sigure, dacă sunt efectuate de un medic specialist.

 

Chirurgie ORL, maxilo-facială, estetică și reconstructivă în spitalele din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Chirurgia maxilo-facială este o ramură a chirurgiei care se concentrează pe tratamentul afecțiunilor, traumatismelor și malformațiilor feței, gurii, maxilarului și a altor structuri osoase ale capului și gâtului.

Echipe multisciplinare pentru o abordare integrată. Unul din avantajele oferite de spitalele din străinătate este faptul că acestea lucrează în echipe multidisciplinare. Aceste echipe sunt formate din medici chirurgi ORL, chirurgi maxilo-faciali și chirurgi esteticieni, care colaborează pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții chirurgicale și estetice. Astfel, pacienții beneficiază de o abordare integrată și personalizată, care le asigură un rezultat optim.

Expertiză în procedurile complexe. În plus, spitalele din străinătate care se specializează în chirurgia ORL, maxilofacială și estetică sunt dotate cu cele mai noi tehnologii și echipamente medicale. Acestea permit efectuarea tuturor procedurilor chirurgicale și de reconstrucție posibile, inclusiv în cazurile complexe care nu pot fi rezolvate chirurgical în România. Astfel, pacienții care suferă de malformații congenitale, au suferit accidente, au sau au avut tumori în zona feței și gâtului pot beneficia de tratamente și proceduri chirurgicale avansate, care le pot restabili aspectul și funcționalitatea.

Operația de corecție a buzei de iepure. Operația de corecție a buzei de iepure (numită și cheiloplastie) este o procedură chirurgicală folosită pentru a corecta aspectul unei buze de iepure, o malformație congenitală care afectează forma și structura buzelor. În cazurile mai severe de buze de iepure, poate fi necesară o procedură mai complexă, cum ar fi o palatoplastie, care implică corectarea formei palatului, pentru a ajuta la îmbunătățirea funcției de mestecare, respirație și vorbire.

 

Sialendscopia intervențională - o procedură mai puțin invazivă decât chirurgia clasică în patologiile non-tumorale ale glandelor salivare

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Sialendoscopia este o metodă de diagnostic simplă, neinvazivă, care dă un diagnostic de certitudine și permite, de asemenea, să se efectueze o procedura terapeutică în același timp. Sialendoscopia constă în introducerea unui endoscop în conductele salivare pentru a le vizualiza și a putea diagnostica patologiile ductale. Sialendoscopul are și un sistem de clătire care are avantajul de a dilata canalele, de a curăța și de a evacua reziduurile.

Sialendoscopia este o alternativă minim-invazivă prin care se evită intervențiile chirurgicale mai radicale. În scopuri terapeutice, este o procedură mai puțin traumatică decât procedurile clasice pentru patologiile obstructive ale galndei salivare. Permite extragerea litiazei prin mijloace naturale, dilatarea stenozelor și curățarea glandei suprainfectate, evitând astfel intervențiile chirurgicale mai radicale ale căror riscuri sunt importante (afectarea nervului facial, afectarea nervului lingual, etc.).

 

Stomatologie în spitalele din Turcia

Pachete de refacere completă a danturii și One Day Smile Pack. Unul dintre avantajele oferite de spitalele din străinătate este că acestea oferă pachete de refacere completă a danturii, care includ o gamă largă de tratamente stomatologice, cum ar fi albirea dinților, implanturile dentare, protezele și multe altele. Aceste pachete de servicii stomatologice pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient și pot ajuta la restabilirea danturii cu un aspect natural și sănătos, chiar și într-o singură zi.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Ai nevoie de servicii de diagnostic și tratament ORL în spitale din străinătate? Accesează serviciile noastre și beneficiază de experți specializați, tehnologie de vârf și tratamente avansate. Suntem aici pentru tine. Contactează-ne acum pentru informații detaliate și programare. Echipa noastră de experți te va ghida în fiecare pas al procesului și îți va oferi suportul necesar pentru a obține îngrijirea de care ai nevoie.