Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Onco-hematologie

Meniu

Hemato-oncologie în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Tratamentul cancerului de sânge în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

 

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

În general, rata de supraviețuire a pacienților din România diagnosticați cu leucemie sau limfom este mai mică decât cea din țările dezvoltate din Europa și din Israel. Aceasta în principal din cauza resurselor limitate ale sistemului de sănătate din România și accesului limitat la terapii inovatoare.

Potrivit datelor publicate de Globocan în 2020, rata de supraviețuire pe termen lung pentru pacienții diagnosticați cu limfom în România este cu 14 până la 24 de procente  mai mică față de  țările dezvoltate din Europa și Israel, iar pentru pacienții diagnosticați cu leucemie, rata de supraviețuire pe termen lung în România este cu 9 până la 19 procente  mai mică.

 

Alege cele mai bune spitale din lume de onco-hematologie!

Spitale și clinici de hemato-oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerelor de sânge, fie că vorbim de leucemie, de limfom, mielom sau cancere rare. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională. 

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului oncologic și hematologic în spitale din străinătate?

Hematologia și hemato-oncologia în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, Italia sau Israel:

Acces la bănci internaționale de celule, pentru identificarea mai rapidă a unui donator compatibil, ceea ce crește șansele de a face un transplant medular de succes.

Acces rapid la tratament. Unul dintre avantajele majore ale accesului la servicii medicale în străinătate este programarea rapidă la medici de top. În multe cazuri, pacienții pot fi văzuți de specialiști de top în doar câteva zile, ceea ce poate face diferența într-un diagnostic sau tratament rapid și eficient.

Acces la medici de top la nivel internațional 

Oferim acces la medici de top la nivel internațional prin colaborarea cu spitale de renume din străinătate. Acești medici sunt experți în domeniile lor și sunt adesea liderii în cercetarea și dezvoltarea de noi tratamente.

 

Centre de Excelență în transplantul medular (transplantul de măduvă osoasă) sau CAR-T, cu medici cu experiență extrem de bogată și multiple transplanturi medulare efectuate anual. 

Centrele de excelență din străinătate sunt specializate în transplantul medular, un tratament complex care poate fi folosit în tratarea cancerului de sânge. Aceste centre oferă acces la tehnologii avansate și la medici specializați în acest domeniu, care au o vastă experiență în efectuarea de transplanturi medulare și în gestionarea complicațiilor care pot apărea în urma acestora. De asemenea, aceste centre au bănci de celule stem și pot identifica rapid un donator compatibil pentru a reduce timpul de așteptare și pentru a crește șansele de succes ale procedurii.

 

Spitalizare în condiții de confort și siguranță

În cadrul spitalelor partenere din străinătate, pacienții beneficiază de condiții excelente de spitalizare. Aceste spitale sunt cunoscute pentru siguranța și curățenia lor, astfel încât riscul de infecții nosocomiale este minimizat. De asemenea, pacienții au posibilitatea să aibă un însoțitor alături de ei pe toată durata spitalizării, oferindu-le o mai mare confortabilitate și suport emoțional. 

 

Tratament integrat, într-un singur loc

În cadrul spitalelor din străinătate, pacienții pot beneficia de un tratament integrat, adică toate etapele tratamentului oncologic pot fi realizate într-un singur loc. Acest lucru reduce semnificativ stresul și timpul pierdut pentru pacienți și familiile lor, iar rezultatele sunt de obicei mai bune decât în cazul unui tratament realizat în mai multe locuri.

 

Abordare multisciplinară și echipe mixte

În cadrul spitalelor din străinătate se practică o abordare multidisciplinară, ceea ce înseamnă că pot fi formate echipe mixte de medici din specialități diferite. Aceste echipe colaborează atunci când este nevoie de o abordare integrată. Astfel, prin abordarea multidisciplinară, pacientul beneficiază de expertiza mai multor specialiști care lucrează împreună pentru a-i oferi cel mai bun tratament posibil.

 

Care sunt cele mai bune spitale de hemato-oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici hemato-oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate:

 • Spitale de hemato-oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de hemato-oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de hemato-oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de hemato-oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de hemato-oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de hemato-oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Tipuri de cancere de sânge tratate în spitalele partenere din străinătate:

 • Leucemie limfatică acută 
 • Leucemie limfatică cronică
 • Leucemie mieloidă acută 
 • Leucemie mieloidă cronică
 • Limfom Hodgkin
 • Limfom non-Hodgkin
 • Mielom multiplu
 • Cancere de sânge adult sau copii (cancere de sânge pediatrice)
 • Cancere de sânge rare
 • Sindroame mielodisplazice
 • Neoplasme mieloproliferative (policitemie vera, trombocitemie esențială, mielofibroză).

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici hemato-oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.