Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cancer de pancreas

Tratamentul cancerului de pancreas în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

 

Tratamentul cancerului de pancreas în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Globocan 2020, rata de supraviețuire pentru pacienții oncologici din România este în general mai mică decât media europeană. Tratamentul oncologic în străinătate crește șansele de supraviețuire ale pacienților.

 

Alege și tu să te tratezi la cele mai bune spitale oncologice din lume!

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului de pancreas. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului cancerului de pancreas în spitale din străinătate?

Tratamentul cancerului de pancreas în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacienții diagnosticați cu cancer de pancreas se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacienții cu suspiciune de cancer, astfel încât aceștia să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacienții care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară, cum ar fi Nanoknife, HIFU sau radioembolizarea metastazelor hepatice.

Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. În cadrul spitalelor din străinătate există specialiști cu experiență în tratamentul cancerului de pancreas.

Centre de Excelență pentru Cancerul de Pancreas. Reprezentăm autorizat centre de excelență din străinătate pentru tratamentul cancerului de pancreas, centre ce utilizează tehnologii și abordări avansate pentru a îmbunătăți șansele de supraviețuire ale pacienților. Aceste centre oferă tratamente personalizate, inclusiv intervenții chirurgicale, terapie țintită, terapie imunologică, radioterapie și chimioterapie.

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

  • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
  • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
  • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
  • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
  • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
  • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Ce metode de tratament al cancerului de pancreas se folosesc în spitalele din străinătate?

Unități Operative Complexe de Chirurgie Oncologică: structuri înalt specializate. Chirurgia oncologică este esențială în tratarea cancerului și spitalele din străinătate sunt renumite pentru tehnologiile avansate și inovatoare utilizate. Procedurile moderne, cum ar fi chirurgia laparoscopică, robotică și minim invazivă, reduc durerea și timpul de recuperare post-operatoriu, îmbunătățesc rezultatele estetice și personalizează tratamentul pacienților. 

Cele mai avansate tehnici de radioterapie la nivel internațional. Oferim acces la cele mai noi tehnologii de radioterapie disponibile la nivel internațional, tehnologii care reduc la maxim riscul efectelor secundare ale radioterapiei, cum este radioterapia MR-Linac.

O metodă alternativă de tratament – HIFU. O procedură de ultimă generație pentru reducerea tumorilor pancreatice este terapia HIFU (ultrasunete concentrate de mare intensitate ). În această abordare de tratament, tumora este tratată cu ultrasunete din exterior folosind undele cu ultrasunete de mare energie, ceea ce face ca celulele tumorale să se încălzească atât de mult încât acestea „fierb” și tumora este redusă. Această procedură este încă în stadii incipiente, dar numeroase studii au arătat deja că terapia HIFU este o abordare de succes pentru reducerea tumorii cu efecte secundare minore.

O metodă alternativă de tratament- Nanoknife Electroporare ireversibilă focală (IRE)- în cazurile selectate de cancer de pancreas.

Cancerul pancreatic rezecabil la limită este un cancer care a crescut foarte aproape de vasele mari de sânge din apropierea pancreasului. Intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea cancerului poate fi posibilă, dar depinde de vasele de sânge afectate. Pentru un număr mic de persoane, IRE poate fi utilizată pentru a trata celulele din jurul marginilor tumorii înainte de a fi îndepărtată chirurgical.  Scopul IRE pentru cancerul rezecabil la limită este de a face ca îndepărtarea cancerului de pancreas să fie cât mai reușită. 

Radiologie intervențională. Terapiile cu radioizotopi sau radionuclizi sunt un tip de terapie nucleară utilizat în tratamentul cancerului. Aceste terapii implică administrarea unui compus radioactiv, numit radioizotop sau radionuclid, direct în tumoră sau în sistemul circulator, astfel încât substanța radioactivă să ajungă la celulele canceroase și să le distrugă. Un exemplu de terapie cu radionuclizi este radioembolizarea pentru tratamentul tumorilor sau metastazelor hepatice cu Yttrium-90.

Imunoterapie, chimioterapie și terapii țintite. Spitalele noastre partenere din străinătate oferă pacienților acces la cele mai noi terapii pentru cancer, inclusiv chimioterapie, imunoterapie și terapii țintite. În plus, în anumite cazuri, aceste spitale pot oferi medicamente care nu sunt disponibile în țara noastră. Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta să găsiți cel mai bun tratament disponibil, astfel încât să puteți beneficia de cele mai avansate tehnologii și terapii disponibile în lumea medicală de astăzi.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.