Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul Universitar Klinikum rechts der Isar

Spitalul Universitar Klinikum rechts der Isar din Germania

Cunoașterea creează vindecare

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Cu greu ar putea fi găsit un mediu mai bun pentru medicina modernă de înaltă performanță: situat în mijlocul unuia dintre cele mai atractive orașe din Germania, cooperând cu numeroase instituții medicale și științifice de top și integrat în Universitatea tehnică de excelență din München (UTM), Spitalul Universitar rechts der Isar oferă condiții ideale pentru tratarea pacienților săi la cel mai înalt nivel.

 

Progresul prin tradiție din 1834

Fondat în 1834 ca spital raional, Klinikum rechts der Isar combină astăzi tradiția și progresul ca spital universitar modern. Cu aproximativ 30 de clinici, 20 de centre interdisciplinare și 1.161 de paturi, spitalul acoperă întregul spectru al medicinei moderne. În plus, personalul numeroaselor institute științifice cercetează boli și noi opțiuni terapeutice.

 

Știință și medicină la cel mai înalt nivel de excelență

Ca spital al Universității Tehnice din München, una dintre cele mai renumite universități germane, spitalul este evaluat în raport cu cele mai înalte standarde. Scopul nu este doar de a oferi pacienților un tratament excelent în conformitate cu cele mai recente standarde medicale ci să se asigure că aceștia beneficiază în continuare de servicii de diagnostic și terapeutice mai bune.

 

Oamenii de știință din toate disciplinele de la Spitalul Universitar rechts der Isar lucrează cu mare succes la acest lucru, în conformitate cu motto-ul spitalului „Cunoașterea creează vindecare”. Aceștia sunt în permanență angajați în proiecte de cercetare ambițioase și obțin rezultate remarcabile, după cum reiese din numeroasele publicații, premii și premii de rang înalt.

 

Centrul pentru cancer

Cu puterea lor de cercetare, Spitalul Universitar rechts der Isar și Facultatea de Medicină sunt componente integrale ale locației medicale unice din München.

Una dintre cheile succesului este cooperarea strânsă dintre diferitele instituții științifice. De exemplu, în Centrul Cuprinzător de Cancer din München (CCCM), o fuziune a Centrului Cuprinzător de Cancer al LMU cu Centrul Cuprinzător de Cancer al UTM al Klinikum rechts der Isar. La CCCM, cele două spitale universitare din München lucrează împreună la cercetarea și tratamentul cancerului.

 

Structura spitalului

Cu aproximativ 6.600 de angajați, Spitalul Universitar rechts der Isar este dedicat îngrijirii pacienților, cercetării și predării. În fiecare an, peste 65.000 de pacienți beneficiază de tratament internat și aproximativ 250.000 de tratament ambulatoriu la cel mai înalt nivel medical. Peste 40.000 de operații pe an și aproximativ 2.100 de nașteri demonstrează importanța deosebită a spitalului în furnizarea de asistență medicală pacienților din München, din Germania și din întreaga lume.

 

Calitate certificată

Spitalul Universitar rechts der Isar dispune de un sistem cuprinzător de management al calității pentru a îmbunătăți continuu standardul ridicat de îngrijire a pacienților. Din 2011, Gesamtklinikum rechts der Isar a fost certificată. Cea mai recentă recertificare a fost efectuată în 2020 de TÜV Rheinland în conformitate cu DIN EN ISO 9001:2015 – standardul recunoscut la nivel național și internațional pentru calitate la cel mai înalt nivel.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al Spitalului Universitar rechts der Isar din Germania

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului Universitar rechts der Isar, Germania și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalul Universitar rechts der Isar din Germania și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

Programează-te acum la Spitalul Universitar rechts der Isar, Germania

Dacă dorești o experiență medicală de top în Germania, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului Universitar rechts der Isar din Germania.

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.