Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cancere gastrointestinale

Tratamentul cancerelor gastrointestinale în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

 

Tratamentul cancerelor  gastrointestinale în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Globocan 2020, rata de supraviețuire pentru pacienții oncologici din România este în general mai mică decât media europeană. 

De exemplu, rata de supraviețuire la 5 ani pentru cancerul de stomac în România este cu 6% mai mică în România față de media europeană, iar pentru cancerul de esofag, rata de supraviețuire pe termen de cinci ani în România este cu 9% mai mică în România față de media europeană. 

 

Alege cele mai bune spitale oncologice din lume!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

Prin noi, pacienții români diagnosticați cu cancere gastrointestinale au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului, fie că vorbim de cancer de stomac, cancer de esofag, cancer al căilor biliare (colangiocarcinom), cancer de intestin subțire, etc. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională în ceea ce privește tratamentul cancerelor gastrointestinale.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului cancerului în spitale din străinătate?

Tratamentul cancerului (tratamentul oncologic) în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacienții diagnosticați cu cancer se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacienții cu suspiciune de cancer, astfel încât aceștia să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacienții care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară. Printre acestea, putem enumera: tehnici speciale de radioterapie, cum este MR-Linac (radioterapie de mare precizie), radioembolizarea- pentru cancer de ficat, metastaze hepatice, teste genetice detaliate sau anumite molecule de imunoterapie, care în țară nu sunt disponibile.

Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. În cadrul spitalelor din străinătate există specialiști cu experiență inclusiv în cazul cancerelor rare.

Centre de Excelență pentru cancerele gastro-intestinale. Acces la medici oncologi și chirurgi de top, medici cu foarte multă experiență în tratamentul cancerului și recunoscuți la nivel internațional, ce colaborează în echipe multidisciplinare. 

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Tipuri de cancere gastrointestinale tratate în cadrul spitalelor partenere din străinătate:

 • Toate tipurile de cancer colo-rectal
 • Cancer de colon
 • Cancer rectal
 • Cancer anal
 • Cancer de stomac (cancer gastric)
 • Cancer esofagian (cancer de esofag)
 • Cancer de ficat (cancer hepatic)
 • Cancer de pancreas (cancer pancreatic)
 • Cancerul biliar (colangiocarcinom)
 • Cancerul de intestin subțire
 • Metastaze hepatice
 • Carcinomatoză peritoneală, inclusiv HIPEC
 • Cancere rare
 • Tumori neuro-endocrine
 • GIST- tumori stromale gastrointestinale

 

Ce metode de tratament al cancerului se folosesc în spitalele din străinătate?

Unități Operative Complexe de Chirurgie Oncologică: structuri înalt specializate în chirurgie oncologică robotică și minim invazivă. Chirurgia oncologică este esențială în tratarea cancerului și spitalele din străinătate sunt renumite pentru tehnologiile avansate și inovatoare utilizate. Procedurile moderne, cum ar fi chirurgia laparoscopică, robotică și minim invazivă, reduc durerea și timpul de recuperare post-operatoriu, îmbunătățesc rezultatele estetice și personalizează tratamentul pacienților. HIPEC este o altă tehnologie de vârf, care implică administrarea de chimioterapie direct în cavitatea peritoneală. Spitalele din străinătate oferă opțiuni avansate și personalizate de tratament chirurgical pentru cancer și mulți pacienți călătoresc în străinătate în căutarea celor mai bune îngrijiri.

Radiochirurgia în spitalele din străinătate – cele mai avansate tehnologii medicale. Radiochirurgia este o procedură minim invazivă utilizată pentru a trata anumite tipuri de tumori și leziuni în diferite zone ale corpului. În spitalele din străinătate, precum cele din Turcia, Austria, Italia, Israel sau Franța, această tehnică este utilizată cu succes în tratarea cancerelor hepatice printre altele. Cu ajutorul unor tehnologii avansate, precum CyberKnife sau MR Linac, radiațiile sunt administrate cu precizie ridicată, minimizând daunele la țesuturile sănătoase din jurul zonei tratate. 

Cele mai avansate tehnici de radioterapie la nivel internațional. Oferim acces la cele mai noi tehnologii de radioterapie disponibile la nivel internațional, tehnologii care reduc la maxim riscul efectelor secundare ale radioterapiei, cum este radioterapia MR-Linac.

Radioembolizarea tumorilor și metastazelor hepatice. Radioembolizarea este o procedură minim invazivă de radioterapie internă selectivă, utilizată pentru tratamentul tumorilor hepatice și metastazelor hepatice care nu pot fi îndepărtate prin intervenție chirurgicală. Este o tehnică care combină embolizarea selectivă a arterei hepatice (care furnizează sânge tumoral) cu radioterapia internă. Această metodă utilizează particule radioactive (numite microsfere) care sunt injectate în vasele de sânge care alimentează tumorile hepatice sau metastazele. Particulele radioactive emit radiații în interiorul tumorilor și determină distrugerea celulelor canceroase. Radioembolizarea poate fi o opțiune de tratament pentru pacienții cu cancer hepatic avansat sau pentru cei care nu pot fi supuși intervenției chirurgicale.

Nanoknife și HIFU pentru cancerul de pancreas. Nanoknife și HIFU sunt două tehnici medicale utilizate în tratamentul cancerului de pancreas. Nanoknife implică utilizarea unor electrozi care emit impulsuri electrice pentru a distruge celulele canceroase, iar HIFU utilizează unde de ultrasunete pentru a încălzi și distruge țesutul tumoral. Ambele tehnici sunt minim invazive și pot fi utilizate pentru a trata tumori localizate în pancreas și metastaze hepatice, cu mai puține efecte secundare decât alte metode de tratament. Cu toate acestea, decizia de a utiliza aceste tehnici depinde de stadiul cancerului, localizarea tumorii și alți factori medicali.

Imunoterapie, chimioterapie și terapii țintite. Spitalele noastre partenere din străinătate oferă pacienților acces la cele mai noi terapii pentru cancer, inclusiv chimioterapie, imunoterapie și terapii țintite. În plus, în anumite cazuri, aceste spitale pot oferi medicamente care nu sunt disponibile în țara noastră. 

 

Second opinion oncologie

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacientele diagnosticate cu cancer, în spitalele partenere din străinătate. Medicii oncologi din străinătate pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientului și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.