Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Chirurgia șoldului

În cele mai bune spitale din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Chirurgia șoldului este o procedură complexă și necesită expertiză și experiență pentru a fi efectuată cu succes. Spitalele noastre partenere din străinătate au medici chirurgi ortopezi specializați în chirurgia șoldului, care utilizează cele mai noi tehnologii și tehnici chirurgicale minim invazive pentru a asigura un rezultat optim pentru pacienți. Aceste spitale sunt dotate cu echipamente moderne, inclusiv roboți chirurgicali precum Mako sau Navio, care pot ajuta la o intervenție mai precisă și mai sigură. De asemenea, aceste spitale au și programe personalizate de reabilitare post-operatorie, care sunt esențiale pentru o recuperare rapidă și eficientă după intervenție.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Opțiuni chirurgicale pentru afecțiunile articulației șoldului în spitalele din străinătate:

Când tratamentul conservator nu este suficient pentru a controla simptomele și a îmbunătăți calitatea vieții pacientului, se poate recurge la opțiunile chirurgicale. Există mai multe tipuri de intervenții chirurgicale pentru afecțiunile articulației șoldului, care se pot adapta la nevoile și preferințele fiecărui pacient. Cele mai frecvente tipuri de intervenții chirurgicale pentru afecțiunile articulației șoldului sunt:

Artroscopia șoldului – este o intervenție chirurgicală minim invazivă, care se realizează prin două sau trei incizii mici pe pielea de deasupra șoldului. Prin aceste incizii se introduc un artroscop (o cameră video mică) și instrumente chirurgicale subțiri, care permit vizualizarea și repararea structurilor interne ale articulației șoldului. Artroscopia șoldului se poate folosi pentru a trata leziunile labrale, leziunile cartilajului articular, corpurile libere intraarticulare, impingementul femoro-acetabular sau alte afecțiuni care provoacă durere sau instabilitate la nivelul șoldului.

Înlocuirea parțială a șoldului – este o intervenție chirurgicală în care se înlocuiește doar o parte a articulației șoldului cu o proteză artificială, realizată din metal și plastic. Înlocuirea parțială a șoldului se poate efectua atunci când doar o porțiune a suprafeței articulare este deteriorată sau uzată, de obicei pe partea femurală sau acetabulară a șoldului.

Înlocuirea totală a șoldului – este o intervenție chirurgicală în care se înlocuiește întreaga articulație șoldului cu o proteză artificială, realizată din metal și plastic. Înlocuirea totală a șoldului se poate efectua atunci când suprafața articulară este sever deteriorată sau uzată, ca urmare a artrozei avansate sau a altor afecțiuni degenerative.

Metoda AMIS pentru endoprotezare totală de șold
„AMIS” este prescurtarea de la „Anterior Minimal Invasive Surgery” – chirurgie minim-invazivă anterioară – și reprezintă cea mai sigură și mai puțin traumatizantă tehnică chirurgicală pentru implantarea unei articulații coxofemurale artificiale (endoproteza totală de șold).

Această metodă chirurgicală permite păstrarea intactă a mușchilor, ligamentelor și nervilor, care nu mai trebuie tăiați sau lezați parțial, așa cum se întâmpla la alte tipuri de operații minim-invazive. Cu ajutorul unor echipamente tehnice moderne, cum ar fi, de exemplu, o masă electro-mecanică de susținere a piciorului, operația de implantare a unei articulații coxofemurale se realizează în condiții foarte sigure și standardizate. Tăietura este mică, suprafața rănii este minimă, iar vindecarea și mobilizarea se produc foarte rapid și sigur.

Reconstrucția ligamentelor sau mușchilor – este o intervenție chirurgicală în care se repară sau se reconstruiesc ligamentele sau mușchii deteriorați care contribuie la stabilitatea și mobilitatea articulației șoldului. Reconstructia ligamentelor sau mușchilor se poate efectua atunci când aceste structuri sunt rupte sau lezate, ca urmare a unui traumatism sau a unei entorse.

Osteotomia – este o intervenție chirurgicală în care se taie și se repoziționează osul femural sau pelvian pentru a corecta deformarea congenitală sau dobândită a articulației șoldului. Osteotomia se poate efectua atunci când articulația șoldului este instabilă sau nealiniată, ca urmare a displaziei de șold, coxartrozei sau altor afecțiuni.

Indicațiile, riscurile și recuperarea după fiecare tip de intervenție chirurgicală la nivelul șoldului depind de starea specifică a pacientului și de recomandările medicului specialist. În general, după orice tip de intervenție chirurgicală la nivelul șoldului, pacientul trebuie să urmeze un program de reabilitare fizică și kinetoterapie după intervenția chirurgicală. 

Alege cele mai bune spitale de ortopedie din lume!

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

  • Spitale din Turcia: Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).
  • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).
  • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
    • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
    • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia
  • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)
  • Spitale din Israel: Sheba, Clalit
  • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Programează-te mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel

Dacă ești interesat(ă) de o intervenție chirurgicală ortopedică într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul ortopediei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!