Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Ortopedie

Meniu

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Spitalele din străinătate - o opțiune atractivă pentru pacienții români care au nevoie de intervenții chirurgicale ortopedice

Pacienții români care suferă de afecțiuni ortopedice și au nevoie de intervenții chirurgicale pot alege să se trateze în spitale din străinătate, unde pot beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, la prețuri accesibile și cu un grad ridicat de siguranță. 

 

Care sunt avantajele chirurgiei ortopedice în spitalele din străinătate?

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Calitatea serviciilor oferite în spitalele din străinătate. Unul dintre motivele pentru care pacienții români aleg să se trateze în spitale din străinătate este calitatea serviciilor medicale oferite. Spitalele din străinătate dispun de echipamente moderne, instrumente de ultimă generație și personal medical calificat și experimentat în domeniul ortopediei. De asemenea, spitalele din străinătate respectă standarde internaționale de calitate și siguranță, fiind acreditate de organisme recunoscute la nivel mondial, cum ar fi Joint Commission International (JCI) sau International Organization for Standardization (ISO). Astfel, pacienții români pot avea încredere că vor primi o îngrijire medicală de cea mai bună calitate în spitale din străinătate.

 

Programare la cei mai buni ortopezi într-un timp foarte scurtDatorită parteneriatelor pe care le avem cu spitalele din străinătate, programările la ortopedie și chirurgie ortopedică se fac foarte repede, fără timp de așteptare. Astfel, pacienții noștri pot avea acces rapid la intervenții chirurgicale de calitate superioară, fără a trebui să aștepte mult timp pentru o programare. Programările sunt gestionate rapid și eficient de către echipa noastră, astfel încât pacienții noștri să poată beneficia de cele mai bune servicii medicale în cel mai scurt timp posibil.

 

Centre de excelență în ortopedie și traumatologie din străinătate. Avem parteneriate cu centre de excelență din străinătate în ortopedie și traumatologie sportivă, care ne permit să oferim pacienților noștri acces la medici cu o vastă experiență și specialiști reputați. Acești medici sunt recunoscuți în întreaga lume pentru calitatea serviciilor lor și sunt pregătiți să ofere cele mai bune soluții pentru pacienții noștri.

 

Acces la cele mai noi tehnologii medicale, la chirurgia robotică Mako și Navio

Spitalele partenere din străinătate sunt dotate cu cele mai noi tehnologii medicale folosite în ortopedie, inclusiv roboții chirurgicali Mako și Navio, care permite o precizie mai mare și o recuperare mai rapidă pentru pacienții care suferă de afecțiuni ortopedice. 

Roboții Mako și Navio sunt două tehnologii medicale de ultimă generație folosite în ortopedie și chirurgia artroscopică. Acești roboți asistă medicii în timpul intervențiilor chirurgicale, ajutându-i să efectueze proceduri precise și personalizate. 

Robotul Mako, dezvoltat de compania Stryker, utilizează imagistica CT pentru a crea un model virtual al anatomiei pacientului, permițând medicului să planifice operația cu o precizie mai mare. 

Robotul Navio, dezvoltat de compania Smith & Nephew, utilizează tehnologia de cartografiere și modelare a suprafețelor pentru a crea un model 3D al articulației în timpul intervenției chirurgicale. Aceste tehnologii medicale sunt disponibile într-o serie de spitale partenere din străinătate și sunt utilizate pentru a oferi pacienților cele mai precise și eficiente proceduri de ortopedie și chirurgie artroscopică.

 

Tehnici minim invazive și regenerare celulară. Medicii din spitalele partenere din străinătate sunt specializați în utilizarea celor mai noi tehnologii și tehnici în chirurgia ortopedică, printre care se numără și tehnici minim invazive și de regenerare celulară. Aceste tehnici sunt preferate atunci când este posibil, deoarece oferă avantaje precum perioade de recuperare mai scurte, mai puțină durere postoperatorie și un risc mai mic de complicații. De asemenea, astfel de tehnici pot reduce semnificativ timpul de spitalizare și pot ajuta pacienții să se întoarcă la activitățile lor obișnuite mai rapid.

 

Medici ortopezi ultraspecializați. În spitalele partenere din străinătate există medici chirurgi ortopezi specializați într-o anumită patologie, cum ar fi chirurgia genunchiului. Acești medici au o vastă experiență în tratarea acestei patologii și pot oferi o expertiză mai mare și șanse mai bune de succes în ceea ce privește procedurile chirurgicale la genunchi sau reviziile chirurgicale decât medicii ortopezi cu o abordare mai generalistă.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Ce servicii de chirurgie ortopedică oferim în spitalele partenere din străinătate?

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

Alege cele mai bune spitale de ortopedie din lume!

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL - reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 

  • Spitale din Turcia: Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).

 

  • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).

 

  • Spitale din topul World’s Best Hospitals- cele mai bune spitale din lume:
    • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
    • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia

 

  • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)

 

  • Spitale din Israel: Sheba, Clalit

 

  • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Alege cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

Dacă ești interesat(ă) de o intervenție chirurgicală ortopedică într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul ortopediei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficie

Tratamentul osteitei și osteomielitei în spitale din străinătate Prin MEDITRAVEL...
În cele mai bune spitale din străinătate Prin MEDITRAVEL –...
Centre de Excelență în Chirurgia Spinală în străinătate Prin MEDITRAVEL...
În cele mai bune spitale din străinătate Prin MEDITRAVEL –...
În cele mai bune spitale din străinătate Prin MEDITRAVEL –...
În cele mai bune spitale din străinătate Prin MEDITRAVEL –...
În cele mai bune spitale din străinătate Prin MEDITRAVEL –...
În cele mai bune spitale din străinătate Prin MEDITRAVEL –...
Tratamentul sarcomului în spitalele de top din străinătate   Spitale...