Cancer de sân

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Tratamentul cancerului de sân în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Diagnosticul de cancer de sân este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Observatorul European pentru lupta împotriva Cancerului (European Cancer Observatory), rata de supraviețuire pentru pacienții oncologici din România este în general mai mică decât media europeană. Aceasta este de cele mai multe ori din cauza unui diagnostic tardiv și accesului limitat la tratamentele avansate.

De exemplu, conform datelor din 2020, rata de supraviețuire la 5 ani pentru cancerul de sân la femei este cu 14,6 procente mai mică în România față media europeană.

 

Alege cele mai bune spitale din lume pentru tratamentul cancerului de sân!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Prin noi, pacientele din România diagnosticate cu cancer de sân au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului de sân. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL – Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

Care sunt avantajele tratamentul cancerului de sân în spitalele din străinătate?

Tratementul cancerului de sân (tratamentul oncologic) în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer de sân este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacientele diagnosticate cu cancer de sân se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacientele cu suspiciune de cancer de sân, astfel încât acestea să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum mamografie digitală cu tomosinteză, biopsie cu cele mai performante tehnologii, teste genetice avansate și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacientele care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară. Printre acestea, putem enumera: tehnici speciale de radioterapie, cum este MR-Linac (radioterapie de mare precizie și care este utilă în special pacientelor cu tumoră la sânul stâng), radioterapia în doză unică (IORT), teste genetice detaliate sau anumite molecule de imunoterapie.

Centre de Excelență pentru Cancerul de Sân. Acces la medici oncologi și chirurgi de top, medici cu foarte multă experiență în tratamentul cancerului de sân și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. Echipele sunt formate din medici oncologici specialiști în cancerul de sân, medici chirurgi și medici plasticieni pentru intervenții chirurgicale și reconstrucție, medici specialiști în radioterapie cât și medici anatomo-patologi pentru analizarea tumorii.

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

  • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
  • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
  • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
  • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
  • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
  • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Second opinion cancer de sân

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacientele diagnosticate cu cancer de sân în spitalele partenere din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, specialiști în cancerul de sân, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientei și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ce metode de diagnostic și tratament al cancerului de sân se folosesc în spitalele din străinătate?

Biopsia ghidată imagistic este o etapă indispensabilă înaintea unei operații mamare. În unele tipuri de cancer, se recomandă tratamente generale sau locale preoperatorii, care cresc supraviețuirea și permit restrângerea zonei unde se intervine chirurgical prin operații limitate, mai puțin riscante, mai estetice și care garantează mai puține complicații. Deși în România există încă mulți medici care preferă să opereze și mai apoi să trimită la biopsie țesutul excizat (biopsie chirurgicală), standardul în străinătate este biopsia mamară ghidată imagistic și efectuată înaintea operației.

PET/CT este o metodă de imagistică medicală de ultimă generație, care trebuie efectuată dacă biopsia a confirmat diagnosticul de cancer. Reprezintă modalitatea cea mai avansată de diagnostic a cancerului, fiind combinația dintre Tomografia cu Emisie de Pozitroni (PET) și Tomografia Computerizată (CT). Este o procedură recomandată în special pentru determinarea gradului de diferențiere a tumorii și pentru determinarea gradului de răspândire a bolii la alte organe (detectarea eventualelor metastaze). 

Tratamentul cancerului de sân în spitalele din străinătate

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Chirurgia mamară oncologică și tehnica ganglionului santinelă. Tratamentul cancerului de sân depinde de amploarea cancerului la momentul diagnosticului. De obicei, implică îndepărtarea tumorii (sau a sânului atunci când cancerul s-a răspândit) și eventual, a ganglionilor limfatici. Astăzi, tehnica ganglionului santinelă poate determina chiar în timpul operației dacă trebuie îndepărtat chirurgical întregul lanț al ganglionilor limfatici sau nu. 

Operația conservatoare a sânilor. Prima alegere a medicilor, atunci când este posibil, este întotdeauna operația conservatoare a sânilor. În chirurgia conservatoare a sânului, țesutul tumoral este excizat cu aproximativ 1-2 cm de țesut normal al sânului în jurul său. Chirurgii salvează astfel sânul prin îndepărtarea doar a părții afectate de cancer și a tumorii și aplică apoi chirurgia oncoplastică, care este o metodă ce combină conceptele de chirurgie a cancerului și chirurgia plastică, pentru a se asigura că sânul pacientei va fi lăsat într-o stare care este cosmetic satisfăcătoare pentru pacientă.

Mastectomia realizată cu robotul DaVinci. În unele cazuri, îndepărtarea întregului țesut mamar nu poate fi evitată. Acest lucru nu se întâmplă numai în cazurile avansate de cancer. De exemplu, îndepărtarea totală este necesară atunci când sunt detectate mai multe tumori în locuri diferite ale sânului, chiar dacă cancerul nu este în stadiu avansat. Operația se poate face folosind tehnici convenționale, fie endoscopice. Cea mai recentă utilizare în acest domeniu este utilizarea sistemului robotizat Da Vinci pentru mastectomie, care nu implică nici o incizie pe sân. Această tehnică permite chirurgilor să efectueze o operație care dă rezultate cosmetice mult mai bune, deoarece nu există incizii pe sân și este mult mai ușor ca incizia să fie ascunsă sub braț.

Reconstrucția sânului în aceeași intervenție. Operația de cancer de sân din secolul 21 implică un tratament medical și estetic efectuat simultan. Atunci când este posibil, reconstrucția țesutului mamar este efectuată în același timp cu procedura de îndepărtare a sânului. Pentru reconstrucție pot fi folosite proteze mamare sau țesuturile proprii ale pacientei.

Chimioterapia, imunoterapia și radioterapia. Chirurgia este adesea completată de chimioterapie și radioterapie. Pentru radioterapie există tehnici speciale, cum este radioterapia MR-LINAC (radioterapie de mare precizie, utilă mai ales în cazul pacientelor cu tumoră la sânul stâng) sau radioterapia în doză unică IORT. Una dintre cele mai recente opțiuni este aplicarea unei doze unice de radioterapie (IORT) în timpul operației pentru cancer de sân direct în țesutul tumoral. Radioterapia în doză unică (IORT) este aplicată de un dispozitiv robotizat special care implică o placă de plumb plasată peste regiunea țintă pe peretele toracic în timpul radioterapiei. Se folosește de obicei la pacientele cu vârsta peste 50 de ani, cu tumori având o structură biologică care nu necesită chimioterapie. Avantajul este că permite terminarea tratamentului într-un timp mult mai scurt. 

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesată să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.