Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Politica de confidențialitate

Extras din Termeni și Condiții

  1. Securitatea datelor personale

5.1. Pentru a putea face posibila comunicarea între S.C. ATELIER IMAGE S.R.L și

Client/Utilizator, de pe site-ul meditravel.ro, trebuie sa fiți de acord ca S.C. ATELIER IMAGE S.R.L. să colecteze și să prelucreze datele înscrise în fișa de evaluare, conform Regulamentului (UE) 2016/679.

5.2. Datele personale furnizate către Furnizor vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru a comunica cu vizitatorul, pentru a răspunde promt întrebărilor acestuia, pentru a realiza statistici proprii, pentru informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, eventualele promoții, buletinele informatice periodice, newsletter-e, etc.

5.3. Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru a lua legătura cu furnizorul. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a lua legătura cu dumneavoastră și de a vă furniza informațiile solicitate.

5.4. Informațiile primite de la client sau utilizator, nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc., decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățiile în drept. Respectam și garantăm confidențialitatea datelor oferite de bunăvoie de către client sau vizitator.

5.5. S.C. ATELIER IMAGE S.R.L garantează faptul că va respecta drepturile conferite de Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

5.6. Orice utilizator care a furnizat explicit pe platforma meditravel.ro adresa sa de email poate solicita ștergerea datelor personale din baza noastră de date printr-o cerere în scris trimisa companiei noastre.

5.7. Datele dumneavoastră cu caracter personal, sunt prelucrate în conformitate cu reglementările Regulamentului (U.E.) 2016/679. Vă rugam sa rețineți faptul că ne puteți cere în orice moment să vă ștergem contul de pe site-ul nostru, trimițându-ne un mail la adresa contact@meditravel.ro

5.8. Folosim Google Analytics și Facebook Insights pentru a analiza modul de utilizare a acestui website. Google Analytics generează informații statistice și nu numai, despre utilizarea site-ului prin intermediul cookie-urilor stocate. Informațiile generate din fișierele cookie sunt folosite pentru crearea rapoartelor de utilizarea ale site-ului nostru sau pentru a individualiza anunțurile pe care vi le afișăm, pentru a va oferi informații mai relevante. Google și Facebook stochează aceste informații. Vă invităm să consultați politica de confidențialitate Google LLC (Mountain View, California – USA) aici: www.google.com/privacypolicy.html și Facebook INC (Menlo Park, California – USA) aici www.facebook.com/privacy.

Pentru orice întrebări legate de această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@meditravel.ro