Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Oftalmologie

Meniu

Tratamente oftalmologice moderne în spitalele partenere din străinătate

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania- Europa

Un număr tot mai mare de pacienți cu probleme oftalmologice aleg să se trateze în spitale din străinătate. Aceste spitale se remarcă prin facilitățile lor medicale moderne și abilitatea de a oferi servicii medicale și chirurgicale de ultimă generație, în conformitate cu standardele naționale și internaționale.

 

Acces la Spitale de Oftalmologie din Străinătate prin MEDITRAVEL

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania- Europa

Suntem mândri să reprezentăm, în România, mai multe spitale din străinătate specializate în oftalmologie, care au o experiență vastă și o reputație solidă în tratarea afecțiunilor oculare. Înțelegem că sănătatea ochilor este esențială pentru calitatea vieții, iar echipa noastră dedicată vă asigură un suport personalizat și îndrumare în alegerea celei mai bune opțiuni de tratament oftalmologic în străinătate.

 

Medici ultra specializați în afecțiunile ochilor

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania- Europa

În cazul spitalelor de oftalmologie din străinătate, pacienții beneficiază de acces la medici foarte specializați în diferite domenii oftalmologice. Acești profesioniști sunt experți într-o varietate de afecțiuni oculare, precum retinopatia, bolile corneene, glaucomul, strabismul și multe altele. Fiecare medic este dedicat și concentrat pe domeniul său specific de expertiză, aducând cunoștințe și abilități avansate în tratarea problemelor oftalmologice complexe. Prin această abordare specializată, pacienții au șansa de a primi cel mai adecvat tratament pentru afecțiunea lor oculară specifică, obținând astfel rezultate optime și îmbunătățindu-și calitatea vieții.

 

Expertiză în cazurile foarte complexe

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania- Europa

Tratamentul cazurilor complexe în spitalele din străinătate reprezintă o soluție eficientă și specializată pentru pacienții care se confruntă cu situații medicale dificile și au avut deja una sau mai multe operații nereușite la activ. Spitalele partenere din străinătate dispun de medici specializați în diferite domenii medicale, care lucrează împreună în echipe multidisciplinare pentru a evalua și trata cazurile complexe. Acești profesioniști au experiență vastă în gestionarea complicațiilor și în găsirea soluțiilor adecvate pentru fiecare pacient în parte. Utilizând cele mai avansate tehnologii și având acces la cele mai recente metode de tratament, spitalele din străinătate pot oferi pacienților oportunitatea de a obține rezultate pozitive în cazurile dificile.

 

Tratamentul chirurgical al cataractei în spitalele din străinătate: Tehnologii avansate și experiență medicală de încredere

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Cataracta este una dintre cele mai comune afecțiuni oftalmologice, caracterizată prin opacifierea cristalinului, care duce la pierderea vederii clare și la dificultăți de percepție a culorilor. În spitalele partenere din străinătate, pacienții beneficiază de intervenții chirurgicale moderne și precise, care permit îndepărtarea cristalinului afectat și înlocuirea acestuia cu un cristalin artificial de calitate superioară.

Prin utilizarea tehnologiilor avansate, cum ar fi facoemulsificarea cu ultrasunete și laserul femtosecond, chirurgii oftalmologi din străinătate pot realiza operații de cataractă cu o precizie și siguranță crescute. Aceste tehnici minim invazive permit îndepărtarea eficientă a cristalinului opacifiat, fără a necesita incizii mari sau cusături. Astfel, perioada de recuperare postoperatorie este mai scurtă, iar riscurile asociate intervenției sunt reduse.

 

Tratamentul chirurgical avansat al glaucomului în spitalele din străinătate: Restaurarea vederii și protejarea nervului optic

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Tratamentul chirurgical al glaucomului în spitalele din străinătate reprezintă o soluție eficientă pentru pacienții care suferă de această afecțiune oculară. Glaucomul este o boală care afectează nervul optic și poate duce la deteriorarea progresivă a vederii.

Spitalele partenere din străinătate dispun de tehnici chirurgicale avansate și de experți în oftalmologie specializați în tratarea glaucomului. Aceste tehnici includ trabeculectomia, implantul de drenaj sau valvele de drenaj, care au scopul de a scădea presiunea intraoculară și de a proteja nervul optic. Chirurgii oftalmologi din străinătate lucrează cu instrumente și tehnologii de ultimă generație pentru a realiza intervenții precise și sigure, minimizând riscurile și obținând rezultate optime.

Pacienții care aleg tratamentul chirurgical al glaucomului în străinătate beneficiază de calitatea și competența serviciilor medicale, precum și de confortul și siguranța asigurate de facilitățile moderne ale spitalelor.

 

Tratamentul avansat al bolilor retiniene în spitalele din străinătate: Restaurarea vederii și protejarea sănătății oculare

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Bolile retiniene reprezintă afecțiuni ale retinei, structura sensibilă și vitală a ochiului responsabilă de percepția vizuală. Aceste afecțiuni pot avea un impact semnificativ asupra vederii și calității vieții pacienților.

Spitalele de înaltă specializare din străinătate dispun de experți în oftalmologie și tehnologii medicale de ultimă generație pentru diagnosticarea și tratarea bolilor retiniene. Acestea includ degenerescența maculară legată de vârstă, retinopatia diabetică, distrofii retiniene și alte afecțiuni retiniene complexe.

Tratamentul chirurgical al bolilor retiniene poate implica tehnici precum chirurgia vitreoretiniană, în care se realizează intervenții la nivelul vitrosului ochiului, sau chirurgia de implant de retina, care poate fi utilizată în cazuri selectate. Echipamentele de ultimă generație și abordările chirurgicale avansate permit chirurgilor oftalmologi să ofere soluții personalizate și precise pentru fiecare pacient, cu scopul de a restabili sau îmbunătăți vederea și de a proteja sănătatea retinei.

 

Chirurgia refractivă: Soluția modernă pentru corectarea vederii în spitalele din străinătate

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Chirurgia refractivă se adresează persoanelor care suferă de miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie și doresc o alternativă permanentă și eficientă la corecția vederii cu ajutorul ochelarilor sau lentilelor de contact.
Spitalele din străinătate se remarcă prin experiența și competența medicilor oftalmologi specializați în chirurgia refractivă. Aceștia utilizează tehnici precum:

  • Procedura iLASIK.
    Procedura iLASIK (IntraLase LASIK) reprezintă o tehnologie avansată în chirurgia refractivă, care combină laserul femtosecond și laserul excimer pentru a corecta defecțiunile refractive. iLASIK asigură un nivel ridicat de precizie, reduce riscul de complicații și oferă pacienților o opțiune eficientă și sigură pentru corectarea vederii.

 

  • Procedura INTRALASE sau laserul FEMTOSECOND. INTRALASE sau Femtosecond Laser este o nouă tehnologie laser pentru tratamentul chirurgical al erorilor de refracție precum miopia, hipermetropia și astigmatismul. Procedura INTRALASE este o tehnică avansată utilizată în chirurgia refractivă, care implică utilizarea laserului femtosecond pentru a crea un flap corneean în mod precis și controlat.

 

  • Procedura PRK Wavefront, cunoscută și sub denumirea de keratectomie fotorefractivă, este o tehnică avansată de corecție a vederii care oferă numeroase beneficii pacienților. În timpul procedurii PRK Wavefront, se îndepărtează stratul superficial al corneei pentru a permite modelarea precisă a acesteia, corectând astfel eroarea refractivă. Un avantaj major al acestei tehnici este utilizarea tehnologiei Wavefront, care măsoară și analizează în detaliu aberațiile optice ale ochiului, permițând personalizarea tratamentului pentru fiecare pacient în parte.

 

  • Procedura LASEK (Keratectomie subepitelială asistată cu laser). Această procedură este ideală pentru persoanele care nu sunt eligibile pentru procedura LASIK sau pentru cei care preferă o abordare mai conservatoare. Unul dintre principalele avantaje ale procedurii LASEK este faptul că nu implică crearea unui flap cornean, ceea ce reduce riscul de complicații asociate cu acesta. De asemenea, procedura LASEK oferă o perioadă de recuperare mai rapidă și mai puțină durere postoperatorie în comparație cu alte tehnici chirurgicale.

 

  • Procedura ReLEx SMILE. Procedura ReLEx SMILE (Small Incision Lenticule Extraction) este o tehnologie revoluționară în chirurgia refractivă, oferind o alternativă sigură și precisă pentru corecția vederii. Această procedură minim invazivă se bazează pe utilizarea unui laser femtosecund. Unul dintre principalele beneficii ale procedurii ReLEx SMILE este conservarea țesutului cornean, deoarece nu se realizează o excizie extinsă și nu se creează un flap cornean. Aceasta conduce la o recuperare mai rapidă și mai confortabilă pentru pacienți.

 

Transplantul de cornee în spitalele din străinătate: Restaurarea vederii și îmbunătățirea calității vieții

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Transplantul de cornee în spitalele din străinătate reprezintă o soluție eficientă pentru pacienții care suferă de afecțiuni severe ale corneei și care necesită restaurarea vederii și îmbunătățirea calității vieții. Transplantul de cornee este o intervenție chirurgicală complexă, în care corneea deteriorată este înlocuită cu o cornee sănătoasă provenită de la un donor compatibil. Această procedură poate trata diverse afecțiuni, precum distrofii corneene, leziuni traumatice, ulcer cornean sau cheratocone. Spitalele din străinătate care efectuează transplantul de cornee dispun de tehnici avansate și experți în oftalmologie specializați în această intervenție. Astfel, pacienții beneficiază de o abordare personalizată, de investigații riguroase și de un proces de recuperare supervizat de specialiști calificați. Transplantul de cornee în spitalele din străinătate oferă oportunitatea de a redobândi vederea și de a recâștiga independența și calitatea vieții.

 

Transplantul retinopatiei diabetice în spitalele de oftalmologie din străinătate

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Tratamentul retinopatiei diabetice în spitalele de oftalmologie din străinătate reprezintă o opțiune eficientă și de încredere pentru pacienții care suferă de această afecțiune oculară complexă. Spitalele partenere din străinătate oferă o abordare cuprinzătoare a tratamentului retinopatiei diabetice, bazată pe tehnici și tehnologii de ultimă generație. Printre opțiunile de tratament se numără fotocoagularea cu laser, injecțiile intravitreene cu medicamente anti-VEGF (factor de creștere endotelial vascular) și chirurgia vitreoretiniană. Aceste proceduri sunt efectuate de către medici oftalmologi specializați în tratamentul afecțiunilor retiniene și beneficiază de un nivel ridicat de precizie și siguranță.

 

Chirurgia strabismului în spitalele din străinătate pentru adulți și copii

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Chirurgia strabismului în spitalele din străinătate reprezintă o soluție eficientă pentru pacienții care suferă de această afecțiune oculară. Strabismul, cunoscut și sub denumirea de ochi leneși, este o afecțiune în care ochii nu sunt aliniați corect și nu se concentrează în același punct. Această afecțiune poate afecta vederea și poate provoca disconfort și dificultăți în activitățile zilnice. Chirurgia strabismului în spitalele din străinătate este realizată de către chirurgi oftalmologi specializați în această intervenție. Aceștia utilizează tehnici avansate și echipamente de ultimă generație pentru a corecta alinierea ochilor și pentru a restabili viziunea adecvată. Tratamentul chirurgical al strabismului poate aduce beneficii semnificative pacienților, îmbunătățind vederea și calitatea vieții.

 

Tratamentul avansat al tumorilor oculare în spitalele din străinătate: brahiterapie oculară și terapia cu protoni

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Tratamentul tumorilor oculare în spitalele din străinătate acoperă o gamă variată de tipuri de tumori oculare, oferind soluții avansate pentru pacienți. Indiferent dacă este vorba despre melanom ocular, retinoblastom, tumori ale glandei lacrimale sau alte forme de tumori oculare, spitalele partenere dispun de experți specializați în tratarea acestor afecțiuni complexe.
Printre tehnicile avansate utilizate se numără brahiterapia oculară, care implică plasarea de surse radioactive direct în tumoare pentru a distruge celulele canceroase.
De asemenea, se utilizează și protonoterapia, o formă de radioterapie precisă care livrează doze concentrate de radiații la nivelul tumorii, minimizând riscul de afectare a țesuturilor sănătoase din jur.

 

Blefaroplastia în spitalele partenere din străinătate: specialiști în chirurgia estetică, dar și în oftalmologie

Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Procedurile de chirurgie estetică a pleoapelor, cunoscute sub numele de blefaroplastie, sunt disponibile și în clinici de oftalmologie din spitalele din străinătate. Această intervenție chirurgicală este realizată pentru a îmbunătăți aspectul estetic al pleoapelor și a corecta problemele funcționale asociate. Prin eliminarea excesului de piele și grăsime din zona pleoapelor, blefaroplastia poate oferi rezultate optime, restabilind un aspect mai tânăr și mai luminos al feței. Echipa medicală din clinicile de oftalmologie din străinătate combină abilitățile din domeniul chirurgiei estetice cu cunoștințele lor în domeniul oftalmologic, asigurând astfel rezultate de înaltă calitate și siguranță pentru pacienți.

 

Alege și tu cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!
Spitale și clinici din Turcia – Austria - Israel – Italia – Spania - Europa

Tratamentul oftalmologic în spitalele din străinătate reprezintă o soluție eficientă și sigură pentru pacienții care doresc să-și îmbunătățească vederea și să-și protejeze sănătatea oculară.
Dacă ești interesat(ă) de tratament oftalmologic în străinătate, contactează-ne pentru informații detaliate despre spitalele partenere, opțiunile de tratament și programările disponibile.