Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitale din Europa

Meniu

Spitale din EUROPA

Spitale din Austria, Italia, Franța, Germania, Marea Britanie, Spania
Reprezentant autorizat în România: Meditravel

Un număr mare de pacienți care aleg să se trateze în străinătate optează pentru spitale din Europa, precum cele din Franța, Germania, Italia sau Austria. Aceste spitale sunt cunoscute pentru calitatea serviciilor medicale oferite, pentru tehnologiile medicale de ultimă generație și pentru experiența și reputația medicilor.

 

MEDITRAVEL - parteneriate de top cu spitale din Europa

Prin parteneriatele noastre cu spitale renumite din Europa, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de cele mai avansate servicii medicale disponibile. Spitalele partenere cu care colaborăm sunt specializate în diverse domenii, cum ar fi oncologia, neurologia, chirurgia cardiovasculară și multe altele. De asemenea, aceste spitale sunt dotate cu tehnologii medicale de ultimă generație și cu aparate medicale avansate, care pot ajuta la diagnosticarea și tratamentul diverselor afecțiuni. Prin intermediul parteneriatelor noastre, oferim pacienților noștri acces la o gamă largă de servicii medicale, inclusiv intervenții chirurgicale complexe și tratamente inovatoare.

 

MEDITRAVEL - Reprezentant autorizat spitale Franța

Reprezentăm exclusiv ELSAN Franța – cea mai mare rețea de spitale private din Franța.
Suntem mândri să reprezentăm exclusiv în România rețeaua de spitale ELSAN din Franța, cea mai mare și mai cunoscută rețea de spitale private din această țară. Prin intermediul parteneriatului nostru, pacienții noștri beneficiază de acces la cele mai avansate servicii medicale disponibile, de la intervenții chirurgicale complexe la tratamente inovatoare, toate oferite de către specialiști recunoscuți la nivel internațional. În calitate de reprezentanți ai rețelei ELSAN în România, suntem dedicați să oferim pacienților noștri cele mai bune opțiuni de tratament și îngrijire medicală, pentru a-i ajuta să beneficieze de cele mai bune practici medicale și să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Second Opinion INSTITUT CURIE Franța.
În cazurile oncologice, inclusiv în domeniul oncologiei pediatrice, oferim servicii de second opinion prin intermediul Tumor Board-ului de la Institutul Curie din Franța. Acesta este un grup de experți medicali specializați în tratarea cancerului, care se consultă și analizează cazurile oncologice complexe, oferind astfel cele mai bune recomandări pentru tratamentul pacienților. Putem pune la dispoziție pacienților noștri din România posibilitatea de a beneficia de această expertiză medicală de top, pentru a avea acces la cele mai bune soluții de tratament și pentru a îmbunătăți șansele lor de vindecare.

Programări spitale Franța. În plus, putem ajuta pacienții să obțină programări la alte spitale cunoscute din Franța. Putem facilita accesul pacienților la mai multe spitale și clinici de top, oferindu-le astfel o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește tratamentul și îngrijirea medicală în Franța.

 

MEDITRAVEL - Programări spitale Germania

Putem de asemenea facilita programarea pacienților la o serie de spitale renumite din Germania, cum ar fi spitalele Helios, spitalul universitar Klinikum rechts der Isar München sau Charité – Universitätsmedizin Berlin, printre altele. Aceste spitale din Germania sunt cunoscute pentru standardele lor ridicate de îngrijire medicală, precum și pentru echipamentele lor de ultimă generație și experiența lor în tratarea unei game largi de afecțiuni.

 

MEDITRAVEL - Reprezentant autorizat spitale Italia

Suntem mândri să reprezentăm autorizat mai multe spitale de top din Italia, inclusiv spitalul Agostino Gemelli, care este clasat pe primul loc în topul spitalelor din Italia. Acest spital are o lungă tradiție în oferirea de îngrijire medicală de calitate, având o echipă de medici specializați și dotări medicale de ultimă generație. De asemenea, suntem parteneri ai cunoscutului spital Humanitas din Italia, care este recunoscut pentru abordarea sa multidisciplinară și integrată în tratarea pacienților. Prin colaborarea noastră cu aceste spitale, putem oferi pacienților noștri acces la cele mai bune servicii de îngrijire medicală din Italia.

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre spitalele partenere din Italia cu care lucrăm și serviciile pe care le putem oferi, te invităm să vizitezi pagina noastră dedicată.
Echipa noastră de consultanți medicali poate fi contactată în orice moment pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a te ajuta să alegi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale medicale.

 

MEDITRAVEL - Reprezentant autorizat spitale Austria

Suntem mândri să reprezentăm mai multe spitale autorizate din Viena, Austria, unde pacienții pot beneficia de servicii medicale de calitate la standarde internaționale. Aceste spitale includ Confraternität Privatklinik, Döbling Privatklinik, WPK- Wiener Privatklinik, medici de la AKH Viena și alte instituții medicale renumite.
Pe pagina noastră dedicată poți găsi informații detaliate despre fiecare spital, precum și despre procedurile și specializările disponibile. Consultanții noștri medicali sunt întotdeauna disponibili să răspundă la întrebările tale și să te ajute să îți găsești tratamentul potrivit în străinătate.

MEDITRAVEL - Reprezentant autorizat spitale Spania

Suntem reprezentanții autorizați ai Spitalului pentru copii SJD Barcelona.

Spitalul a fost dedicat îngrijirii complete a femeilor, copiilor și adolescenților și a devenit unul dintre cele mai importante centre pediatrice specializate din Europa.

Programează-te acum la Spitalul San Joan de Deu din Spania.

MEDITRAVEL - Reprezentant autorizat spitale Marea Britanie

Suntem reprezentantul autorizat al The Royal Marsden, Marea Britanie.

Astăzi funcționează ca spital specializat în cancer și ca centru de cercetare biomedicală pentru cancer al Institutului Național pentru Sănătate și Cercetare în domeniul îngrijirii (NIHR), lucrând în strânsă colaborare cu principalul său partener academic, Institutul de Cercetare a Cancerului (ICR).

Suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

Programează-te acum la un spital de top din Europa

Dacă ești interesat(ă) de serviciile noastre și dorești să afli mai multe detalii sau să faci o programare, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de specialiști este pregătită să te ajute și să îți ofere toate informațiile de care aii nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru sănătatea ta și a celor dragi.

STEPS TOGETHER din UK Centru de Reabilitare și Tratament al dependențelor Resetare-Regândire-Recuperare Reprezentant autorizat...
Viața cere excelență   Despre The Royal Marsden La The Royal Marsden, specialiștii se...
NARCONON Europe din Danemarca Dedicați Succesului Reprezentant autorizat în România: Meditravel   La Narconon...
Centru specializat pentru tratamentul copiilor și al femeilor însărcinate Spitalul pentru copii SJD Barcelona...
Spitalul HELIOS din Germania Cea mai mare rețea de spitale din Germania și Europa...
Spitalul Universitar Klinikum rechts der Isar din Germania Cunoașterea creează vindecare Reprezentant autorizat în...
Grupul ELSAN din Franța Operatorul privat nr. 1 de asistență medicală în Franța Reprezentant...