Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitale din Italia

Meniu

Centre universitare de referință la nivel european
Reprezentant autorizat în România: Meditravel

Spitalele din Italia sunt o alegere excelentă pentru pacienții români care caută opțiuni de tratament în străinătate. Sistemul de sănătate italian este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea serviciilor medicale oferite și pentru tehnologia medicală de ultimă generație utilizată.

 

De ce să alegi un spital de top din ITALIA?

 • Acces rapid. Vă facilităm programări rapide, în câteva zile, la cele mai importante spitale și clinici din Italia.
 • Consultații online. Medicii din Italia sunt disponibili pentru consultații online, iar noi vă asigurăm traducător de limba română.
 • Acces la spitale universitare și centre de cercetare. Îți oferim acces la spitale universitare de top, unde se desfășoară cercetare medicală la cel mai înalt nivel. Acest lucru poate oferi pacienților o oportunitate unică de a avea acces la cele mai avansate tratamente și tehnologii medicale disponibile în prezent.
 • Medici ultra specializați. Medicii din cadrul spitalelor partenere din Italia se remarcă prin faptul că preferă o abordare mai specializată într-o anumită ramură a medicinei în loc de o abordare generalistă. De exemplu, în domeniul oncologiei, există oncologi specializați în oncologia ginecologică sau oncologi specializați în cancerele digestive.
 • Tehnologie medicală de ultimă oră. Spitalele partenere din Italia sunt echipate cu tehnologii medicale de ultimă generație și sunt, de asemenea, centre de formare pentru medici din întreaga Europă în utilizarea acestor tehnologii. Aceste spitale sunt cunoscute pentru calitatea serviciilor medicale oferite și pentru faptul că sunt la avangarda cercetării și inovației medicale.

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat pentru programări Spitale Italia (Roma, Milano)

Noi, Meditravel, suntem reprezentant autorizat în România al celor mai importante spitale din Italia (localizate în Roma, respectiv Milano) și suntem dedicați să ajutăm pacienții români să obțină cele mai bune servicii medicale în străinătate. Cu o vastă experiență în domeniul turismului medical și o înțelegere profundă a nevoilor pacienților, suntem pregătiți să oferim asistență și consultanță în limba română.

 • La noi, ai consilierul tău personal!
 • Îți oferim traducător de limba română în spital
 • Avem acces la peste 50 de spitale în rețelele partenere
 • Îți traducem documentele medicale
 • Îți optimizăm costurile
 • Asigurăm servicii integrate

 

Programează-te acum la un spital de top din Italia!

Dacă dorești să programezi o consultație sau un tratament într-unul dintre spitalele din Italia, la Roma sau la Milano, te invităm să ne contactezi. Vom fi bucuroși să te ajutăm în fiecare etapă a procesului, de la alegerea clinicii potrivite, până la organizarea călătoriei și a programărilor.

Spitalul nr. 1 din Italia Reprezentant autorizat în România: Meditravel   Spitalul Universitar Agostino...
Centru de Cercetare de Înaltă Specializare Reprezentant autorizat în România: Meditravel   Spitalul HUMANITAS...
Centru de Excelență în Sardinia Reprezentant autorizat în România: Meditravel   Spitalul Mater Olbia...