Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cancere rare

Tratamentul cancerelor rare în spitalele de top din străinătate

 

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Tratamentul cancerelor rare în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Există anumite tipuri de cancer care sunt considerate rare și care pot necesita un tratament specializat, pe care nu orice spital din lume îl poate oferi. 

În astfel de cazuri, se poate lua în considerare tratamentul în spitale din străinătate care au experiență în tratarea acelor tipuri de cancer. Aceste spitale pot avea acces la tehnologii și tratamente avansate, precum și la specialiști cu expertiză în tratamentul cancerelor rare.

În general, spitalele din străinătate au acces la tehnologii avansate și tratamente inovatoare care pot îmbunătăți șansele de supraviețuire pentru pacienții cu cancere rare.

 

Alege și tu să te tratezi la cele mai bune spitale oncologice din lume!

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, inclusiv în cancerele rare, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului cancerelor rare în spitalele din străinătate?

Tratementul cancerului (tratamentul oncologic) în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacienții diagnosticați cu cancer se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacienții cu suspiciune de cancer, astfel încât aceștia să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacienții care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară. 

Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. În cadrul spitalelor din străinătate există specialiști cu experiență inclusiv în cazul cancerelor rare.

Centre de Excelență pentru Cancerele rare. Acces la medici oncologi și chirurgi de top, medici cu foarte multă experiență în tratamentul cancerelor rare și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. 

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate:

 • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

Tipuri de cancere rare tratate în cadrul spitalelor partenere din străinătate:

 • Sarcom
 • Tumori neuro-endocrine
 • GIST- tumori stromale gastrointestinale
 • Tumori neuroendocrine pancreatice
 • Cancere cu celule germinale
 • Tumori carcinoid pulmonare
 • Cancere cu punct de plecare necunoscut
 • Melanom, inclusiv melanom vulvar
 • Cancere rare ale sângelui sau sistemului limfatic
 • Cancere rare cap și gât- cancere ale ochiului, ale limbii, inclusiv reconstrucții complexe.
 • Cancere cu mutații genetice
 • Tumori cu celule Merkel
 • Cancer de ochi/ Melanom ocular
 • Cordom

 

Ce metode de diagnostic și tratament se folosesc în spitalele din străinătate pentru cancerele rare?

Chirurgie oncologică robotică și minim invazivă. Chirurgia oncologică este esențială în tratarea cancerului și spitalele din străinătate sunt renumite pentru tehnologiile avansate și inovatoare utilizate. Procedurile moderne, cum ar fi chirurgia laparoscopică, robotică și minim invazivă, reduc durerea și timpul de recuperare post-operatoriu, îmbunătățesc rezultatele estetice și personalizează tratamentul pacienților. 

Radiochirurgia în spitalele din străinătate- cele mai avansate tehnologii medicale. Radiochirurgia este o procedură minim invazivă utilizată pentru a trata anumite tipuri de tumori și leziuni în diferite zone ale corpului. În spitalele din străinătate, precum cele din Turcia, Austria, Italia, Israel sau Franța, această tehnică este utilizată cu succes în tratarea cancerelor cerebrale, hepatice și pulmonare, printre altele. Cu ajutorul unor tehnologii avansate, precum CyberKnife, Gamma Knife sau Linac, radiațiile sunt administrate cu precizie ridicată, minimizând daunele la țesuturile sănătoase din jurul zonei tratate. 

Cele mai avansate tehnici de radioterapie la nivel internațional. Oferim acces la cele mai noi tehnologii de radioterapie disponibile la nivel internațional, tehnologii care reduc la maxim riscul efectelor secundare ale radioterapiei: terapia cu protoni, radioterapie MR-Linac, brahiterapie, inclusiv brahiterapie pentru cancerul de prostată sau brahiterapie oculară.

Tratament cu radionuclizi și radiologie intervențională. Terapiile cu radioizotopi sau radionuclizi sunt un tip de terapie nucleară utilizat în tratamentul cancerului. Aceste terapii implică administrarea unui compus radioactiv, numit radioizotop sau radionuclid, direct în tumoră sau în sistemul circulator, astfel încât substanța radioactivă să ajungă la celulele canceroase și să le distrugă. Un exemplu de terapie cu radionuclizi este radioembolizarea pentru tratamentul tumorilor sau metastazelor hepatice cu Yttrium-90 sau tratamentul cu Lutetium pentru cancerul de prostată cu metastaze osoase.

Imunoterapie, chimioterapie și terapii țintite. Spitalele noastre partenere din străinătate oferă pacienților acces la cele mai noi terapii pentru cancer, inclusiv chimioterapie, imunoterapie și terapii țintite. În plus, în anumite cazuri, aceste spitale pot oferi medicamente care nu sunt disponibile în țara dumneavoastră. Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta să găsiți cel mai bun tratament disponibil, astfel încât să puteți beneficia de cele mai avansate tehnologii și terapii disponibile în lumea medicală de astăzi.

 

Second opinion cancere rare

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacienții diagnosticați cu forme rare de cancer, în spitalele partenere din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, specialiști în cancerele rare, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientului și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.