Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Sănătatea inimii

Meniu

Tratamentul bolilor de inimă în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Germania

 

Importanța alegerii unui Centru de Excelență în tratamentul bolilor cardiace

Atunci când boala cardiacă necesită intervenție chirurgicală, este crucial să selectați un centru medical recunoscut pentru expertiza medicilor și pentru utilizarea tehnologiilor medicale avansate. Suntem mândri să anunțăm că avem parteneriate solide cu centre de excelență internaționale specializate în tratamentul bolilor cardiace. Aceste parteneriate ne permit să oferim pacienților noștri acces la cele mai bune resurse și echipamente medicale de ultimă generație disponibile în străinătate.

 

Alege și tu să te tratezi la cele mai bune spitale pentru sănătatea inimii din lume!

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență în cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară.

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională, iar prețurile sunt de multe ori similare cu cele oferite de spitalele private din România.

Serviciile medicale sunt integrate: de la diagnostic până la tratament și la reabilitare.

 

Reprezentăm autorizat Centre de Excelență în Sănătatea Inimii din mai multe țări

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia-Germania

 • Centre de excelență în cardiologie intervențională
 • Centre de excelență în chirurgie cardiovasculară
 • Centre de excelență în aritmologie și electrofiziologie
 • Centre de excelență pentru malformațiile congenitale
 • Centru de excelență pentru bolile rare care afectează inima
 • Centru cu experiență în tratamentul sindromului Marfan
 • Institutul pentru insuficiență cardiacă care gestionează și diagnostichează pacienții cu această boală complexă, fiind echipat și pregătit pentru a gestiona cei mai critici și delicați pacienți, inclusiv cei cu inimă artificială sau care au primit un transplant.

 

Principalele intervenții disponibile în spitalele partenere din străinătate:

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel

În spitalele din străinătate, atât chirurgia cardiovasculară, cât și cardiologia intervențională pot trata o gamă largă de boli ale inimii. Iată o listă cu câteva dintre acestea:


Boli coronariene
:

 • Bypass coronarian
 • Angioplastie coronariană cu montare de stent
 • Chirurgie de revascularizare miocardică
 • Ablatie cu radiofrecvență pentru aritmii cardiace asociate cu boli coronariene

 

Boli ale valvei inimii:

 • Reparație sau înlocuire valvulară (valvuloplastie, valvuloplastie percutanată, înlocuire valvulară mecanică sau biologică)
 • Procedura MitraClip pentru tratarea insuficienței mitrale
 • Procedura TAVI (implantarea transcateter a valvei aortice)

 

Afecțiuni ale aortei:

 • Rezecție sau reparare a anevrismelor aortice
 • Înlocuirea sau repararea valvei aortice în cazul stenozei sau insuficienței severe

 

Cardiomiopatie:

 • Implantare de dispozitive de asistare ventriculară (VAD)
 • Chirurgia cardiomiopatiei hipertrofice obstructive (CMHO)

 

Tratamentul aritmiilor cardiace:

 • Ablație cu cateter pentru corectarea aritmiilor (ex. fibrilația atrială, tahicardie ventriculară)
 • Implant de pacemaker pentru bradicardie sau blocuri cardiace
 • Implant de defibrilator cardiac (ICD) pentru prevenirea morții subite cardiace
 • Implant de resincronizare cardiacă (CRT) pentru insuficiență cardiacă congestivă

 

Boală arterială periferică/ ischemie de membre:

 • Angioplastie periferică
 • Stentare periferică pentru tratarea bolii arteriale periferice

 

Cardiologie copii și operații inimă copii

 

Malformații congenitale ale inimii:

 • Corecția chirurgicală a malformațiilor septale (ex. comunicare interatrială, comunicare interventriculară)
 • Corecția chirurgicală a malformațiilor valvei (ex. stenoza aortică, stenoza pulmonară)
 • Reparația chirurgicală a anomaliilor coronariene congenitale
 • Intervenții chirurgicale pentru malformații complexe ale inimii (ex. tetralogie Fallot, transpoziția marilor artere)

 

Insuficiență cardiacă:

 • Bypass coronarian
 • Chirurgia de valvă cardiacă
 • Chirurgia de reconstrucție ventriculară
 • Dispozitive de asistare ventriculară (DAV) 
 • Terapia de resincronizare cardiacă (TRC) 
 • Aparatul de modulare a contractilității cardiace (CCM) 

 

Hipertensiune arterială

 

Tumorile cardiace:

 • Exeresa tumorilor cardiace (benigne sau maligne)
 • Intervenții chirurgicale pentru tumori la nivelul pericardului și endocardului
 • Embolizare sau ablație cu radiofrecvență pentru tumori vasculare la nivelul inimii

 

Pachete de diagnosticare în spitale de top din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia-Germania

În parteneriat cu spitalele din străinătate pe care le reprezentăm oferim pachete complete de investigații, cu programări rapide, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pentru diagnosticarea bolilor de inimă, utilizăm o serie de analize și investigații de referință, cum ar fi electrocardiograma (ECG), ecocardiografia, testele de efort (ergometrie), imagistica cardiacă prin rezonanță magnetică (IRM), cateterismul cardiac și angiografia coronariană. Aceste investigații sunt esențiale în evaluarea și diagnosticarea precisă a afecțiunilor cardiace, asigurând un plan de tratament adecvat și personalizat pentru fiecare pacient.

Programările la spitalele din străinătate se fac cu prioritate, iar investigațiile se realizează în general în termen de maxim 3 zile.

 

Chirurgie cardiovasculară în spitale de top din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Germania

Suntem mândri să avem parteneriate puternice cu spitale de înaltă calitate din străinătate, care oferă servicii excelente de chirurgie cardiovasculară. Aceste spitale sunt echipate cu tehnologii de ultimă generație și cu medici specializați în chirurgia cardiovasculară, oferind pacienților noștri acces la cele mai bune opțiuni de tratament. Acestea includ intervenții chirurgicale de by-pass coronarian, intervenții de înlocuire a valvei cardiace (cum ar fi înlocuirea valvei aortice sau mitrale), chirurgia anevrismului aortic (reparația sau înlocuirea segmentului afectat al aortei) și chirurgia defectelor congenitale ale inimii. 

 

Chirurgie cardiovasculară minim invazivă și chirurgie robotică cu robotul DaVinci în spitale de top din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Germania

În cadrul spitalelor noastre partenere din străinătate, se aplică proceduri chirurgicale minim invazive și tehnici de chirurgie robotică cu robotul DaVinci în tratamentul afecțiunilor cardiovasculare. Prin utilizarea instrumentelor și a sistemelor robotice de ultimă generație, chirurgii pot efectua intervenții complexe cu o precizie extremă și o vizualizare amplificată. Aceste tehnici de vârf reprezintă un pas înainte în domeniul chirurgiei cardiovasculare, asigurând pacienților noștri o abordare modernă și avansată pentru tratamentul bolilor de inimă.

Prin folosirea robotului chirurgical DaVinci în bolile de inimă, se pot realiza diverse proceduri, cum ar fi: reparația sau înlocuirea valvei cardiace, chirurgia bypass-ului coronarian, reparația anevrismelor aortice.

 

Cardiologie intervențională în spitale de top din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Cardiologia intervențională în spitalele noastre partenere din străinătate reprezintă o ramură avansată a tratamentului bolilor cardiovasculare, care utilizează tehnici minim invazive pentru a trata afecțiuni cardiace complexe. Această disciplină se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cardiace prin intermediul unor proceduri care evită necesitatea intervenției chirurgicale deschise.

În cadrul cardiologiei intervenționale, se utilizează o serie de tehnici și proceduri precum: angioplastia coronariană, implantarea de stenturi, intervenții structurale, ablația cu cateter.

 

Sălile de operație hibride: Abordare avansată în tratarea afecțiunilor cardiace

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Sălile de operație hibride din spitalele partenere din străinătate reprezintă facilități medicale inovatoare ce combină chirurgia clasică cu cardiologia intervențională, oferind o abordare integrată și avansată în tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Beneficiile includ flexibilitate în abordare, imagistică avansată, timp redus de intervenție, colaborare multidisciplinară și reducerea riscurilor și complicațiilor. Aceste săli sunt disponibile doar în centrele de top din străinătate, oferind pacienților tratament de înaltă calitate și rezultate optime în bolile cardiace.

Termenul "hibrid" în acest context se referă la faptul că sala de operație este concepută pentru a permite desfășurarea atât a intervențiilor chirurgicale deschise, cât și a procedurilor intervenționale, în același spațiu. Aceasta înseamnă că echipa medicală poate trece fluid de la un tip de intervenție la altul, în funcție de necesitățile pacientului și de complexitatea cazului.

 

Medici de top în spitale de top în spitalele partenere din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

În spitalele din străinătate pe care le reprezentăm, colaborăm cu unii dintre cei mai buni medici specialiști în domeniul cardiologiei, chirurgiei cardiovasculare și cardiologiei intervenționale. Acești medici sunt recunoscuți și apreciați la nivel internațional pentru expertiza lor de înaltă calitate, abordarea lor atentă și rezultatele excelente obținute în tratamentul bolilor cardiovasculare. Ei dețin o vastă experiență în efectuarea intervențiilor chirurgicale complexe, procedurilor intervenționale și gestionarea afecțiunilor cardiace diverse. Având încredere în experiența și cunoștințele lor, ne asigurăm că pacienții noștri primesc îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate, având acces la cele mai avansate tehnologii și tratamente disponibile.

 

Tehnici medicale inovative în spitalele partenere din străinătate

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

În spitalele din străinătate, tehnologii inovatoare sunt disponibile pentru tratamentul bolilor cardiace. Printre acestea se numără JetStream și MitraClip, dar și alte tehnologii avansate. Acestea permit intervenții precise, eficiente și cu riscuri reduse.

Echipa medicală din spitalele partenere din străinătate este instruită și familiarizată cu aceste tehnologii inovatoare, garantând pacienților accesul la cele mai recente și eficiente opțiuni terapeutice disponibile în domeniul cardiologiei.

 

Alege și tu cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate ale inimii și ai nevoie de diagnostic sau tratament specializat, nu ezita să ne contactezi acum. Echipa noastră este aici să te sprijine în căutarea soluțiilor medicale potrivite pentru tine. Oferim acces la spitale partenere din străinătate, medici reputați la nivel internațional și tehnologii inovatoare în domeniul cardiologiei. Contactează-ne și îți vom oferi suportul necesar pentru realizarea unei programări la spitalele partenere din străinătate.

Cardiologie pediatrică și chirurgie cardiacă pentru copii în spitalele de...
Diagnosticarea bolilor de inimă în spitalele din străinătate, pentru adulți...
Cardiologia intervențională în spitalele partenere din străinătate: Tehnologii avansate pentru...
Denervarea arterelor renale în spitalele partenere din străinătate: Un pas...
Tratamentul chirurgical al insuficienței cardiace în centre de excelență din...
Tratamentul chirurgical al cardiomiopatiei în centre de excelență din străinătate:...
Tratamentul chirurgical al malformațiilor congenitale ale inimii în centre de...
Tratamentul aritmiilor în spitalele din străinătate Spitale și clinici de...
Chirurgia aortei la spitalele din străinătate Spitale și clinici cardiologie,...
Tratamentul bolii arteriale periferice la nivelul membrelor inferioare la spitalele...