Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Dezintoxicare și tratamentul dependențelor

Dezintoxicare și tratamentul dependențelor în cele mai bune centre specializate din UK, Danemarca, Turcia

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Tratament integrat pentru dependența de substanțe

Tratamentul dependenței de substanțe în clinicile partenere din străinătate se bazează pe abordări integrate și personalizate, adaptate nevoilor individuale ale pacienților. Aceste clinici sunt specializate în tratarea dependenței și oferă programe cuprinzătoare de recuperare pentru diverse substanțe, inclusiv alcool, droguri, medicamente și comportamente adictive.

În cadrul acestor clinici, tratamentul dependenței urmărește mai multe obiective, printre care:

Detoxificarea și gestionarea simptomelor de sevraj: Pacienții sunt supravegheați și asistați în procesul de eliminare a substanțelor din organism și în gestionarea simptomelor de sevraj care pot apărea în această etapă.

Evaluarea și diagnosticarea: Prin evaluări detaliate, medicii specialiști pot determina tipul și severitatea dependenței, precum și alte probleme de sănătate asociate.

Terapia individuală și de grup: Pacienții participă la sesiuni terapeutice individuale și de grup, care îi ajută să exploreze și să înțeleagă cauzele și factorii care stau la baza dependenței lor, să dezvolte strategii de gestionare a tentațiilor și să dobândească abilități de comunicare și relaționare sănătoasă.

Terapia familială: Implicarea familiei în procesul de tratament este esențială pentru susținerea pacientului și pentru a rezolva problemele dinamicelor familiale care pot contribui la dependență.

Educație și consiliere: Pacienții sunt informați cu privire la dependență, efectele substanțelor și strategii de prevenire a recăderilor. De asemenea, li se oferă consiliere pentru a dezvolta abilități de gestionare a stresului și de luare a deciziilor sănătoase.

Plan de tratament personalizat: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor și particularităților sale, pentru a asigura cea mai bună șansă de recuperare și de menținere a abstinenței pe termen lung.

Dezintoxicare și tratamentul dependenței in Centre Specializate de Top

NARCONON Europe din Danemarca

Dedicați Succesului

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

La Narconon Europe intrați într-un mediu dedicat unui singur lucru: ajutarea oamenilor să depășească definitiv dependența. Totul începe cu mediul Narconon.

În primul rând, aici nu există „pacienți”, „victime” sau „dependenți”. Există studenți – studenți care învață să ducă o viață de succes fără droguri.

La Narconon fiecare detaliu a fost luat în considerare pentru a le oferi studenților stabilitatea și confortul de care au nevoie pentru a începe ascensiunea, eliberându-se de dependență și reconstruindu-și viața fără droguri.

Narconon Europe este cel mai important centru Narconon din regiune, conceput pentru a oferi tehnologia eficientă Narconon: de la spațiile special concepute pentru un sevraj fără droguri, până la centrul de dezintoxicare New Life, unde metodologia unică elimină reziduurile de droguri care stimulează pofta de droguri și recidiva.

Centrul Narconon Europe se află pe 6,3 hectare în afara orașului Helsinge – chiar pe malul frumosului lac Arreso – un cadru ideal pentru îngrijirea individuală și atenția personalizată care este esențială pentru programul unic și eficient.

 

Mulți dintre cei care vin la Narconon au mai trecut prin alte programe de dezintoxicare, fără succes de durată. Programul este unic. Narconon folosește o serie de tehnici care nu se găsesc nicăieri altundeva pentru a-i ajuta pe dependenți să depășească dependența de droguri și alcool și efectele lor dăunătoare. Acest lucru se face în mod natural – nu există droguri de substituție în programul Narconon.

La Narconon se abordează cauzele dependenței – să se ajungă la ceea ce a împins o persoană la droguri în primul rând. Scopul este o viață fără droguri.

STEPS TOGETHER din UK

Resetare, regândire, recuperare

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

Înființat în 2017, Steps Together Group este un centru de reabilitare si tratament al dependențelor oferind o colecție de servicii private de tratare a dependenței, care oferă o combinație câștigătoare de servicii de tratament și terapie a dependențelor în regim rezidențial și ambulatoriu pentru persoane, familiile acestora și angajatorul lor.

Prin echipele dedicate, receptive și angajate profesional, se oferă o gamă completă, remarcabilă și inovatoare de servicii de tratament care transformă viețile tuturor celor care trăiesc cu o dependență. Steps Together îmbunătățește sănătatea și bunăstarea pentru sute de familii și comunități din Marea Britanie în fiecare an.

Condusă de o echipă de conducere cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul de tratare a dependenței, Steps Together este dedicat recuperării pentru toți cei afectați de dependență și lucrează din greu pentru a se asigura că pacienții și cei dragi lor primesc cea mai bună îngrijire, tratament și sprijin posibil pentru a-și asigura o viață liberă de dependență.

Reglementate de către Comisia pentru calitatea îngrijirii (CQC), serviciile rezidențiale Steps Together oferă cele mai eficiente și sigure programe de tratament, în centrele sale primitoare de tratament rezidențial. De la mâncarea gătită în casă și până la echipele de experți, se lucrează din greu pentru a se asigura că fiecare persoană a primit cea mai bună îngrijire, sprijin și tratament posibil în timpul șederii la Steps Together.

Intrarea în îngrijirea rezidențială este un pas mare și poate fi foarte descurajantă pentru multe persoane și familiile acestora. La Steps Together toți cei implicați se străduiesc să se asigure că serviciile rezidențiale îmbrățișează aceste temeri și se depun eforturi pentru a se asigura că pacienții se simt ca acasă din prima zi.

La Steps Together, există terapeuți specializați în recuperarea dependenței, care vor stabili obiective de responsabilizare pentru a vă ajuta să obțineți sobrietatea pe termen scurt și lung. Acest lucru ajută la reconstruirea relațiilor deteriorate, la eliberarea de orice sentiment de vinovăție pe care îl puteți simți și la acceptarea responsabilității pentru dependența dumneavoastră de alcool sau droguri.

Steps Together oferă, de asemenea, grupuri multisenzoriale, inclusiv terapii holistice, cum ar fi terapia prin artă și terapia prin muzică. Abordarea în 12 pași încorporează sprijin de auto-ajutorare intern și comunitar, cum ar fi grupurile AA/NA/CA/SLAA. Grupurile SMART promovează abilitățile de autodepășire pentru a ajuta la construirea și menținerea motivației pentru recuperare, permițând clienților să facă față impulsurilor, să regleze gândurile, sentimentele și comportamentele.

NPISTANBUL Brain Hospital din Turcia

al 2-lea Brain Hospital din Europa

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

Tratamentul dependenței este disponibil în acest spital specializat din Turcia. NP Istanbul oferă programe de tratament pentru dependență. Aceste programe pot implica o perioadă minimă de internare de o lună sau chiar mai mult, în funcție de nevoile și starea pacientului.

Este important de menționat că tratamentul dependenței poate implica costuri ridicate, care pot varia în funcție de clinică, durata internării și specificul programului de tratament. Costurile includ evaluarea inițială, terapia individuală și de grup, detoxifierea, terapia de substituție, terapia comportamentală și alte intervenții specifice, precum și servicii de cazare și îngrijire medicală în cadrul spitalului.

Neuromodulația și tehnici de stimulare transcraniană magnetică: Aceste tehnici sunt utilizate în tratamentul dependenței pentru a modula activitatea cerebrală și a corecta dezechilibrele neurologice asociate cu dependența. Tehnica de stimulare transcraniană magnetică implică utilizarea unor câmpuri magnetice pentru a stimula anumite regiuni cerebrale și a influența funcționarea acestora în contextul dependenței.

Aceste tehnologii inovatoare de neuromodulație și stimulare transmagnetică oferă noi posibilități în tratamentul dependenței, având potențialul de a modula circuitul cerebral și de a reduce simptomele de dependență. Ele pot fi utilizate în combinație cu alte terapii și abordări pentru a sprijini procesul de recuperare și pentru a consolida efectele tratamentului.

Clinicile partenere din străinătate înțeleg importanța unui tratament integrat și multidisciplinar și oferă servicii de înaltă calitate în vederea recuperării și reintegrării sociale a pacienților afectați de dependență. Echipa medicală implicată este formată din specialiști cu experiență în tratarea dependenței și oferă suport continuu pe parcursul întregului proces de tratament.

 

Programează-te la cele mai bune centre de dezintoxicare și tratamentul dependențelor cu ajutorul Meditravel!

Dacă ești interesat(ă) de o evaluare medicală într-un centru specializat de top sau spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul neurologiei și dependenței. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!