Embolizarea anevrismelor

Embolizarea anevrismelor cerebrale în spitale de top din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Tehnici avansate de embolizare a anevrismelor în spitalele partenere din străinătate

Embolizarea anevrismelor cerebrale reprezintă o procedură inovatoare utilizată în tratamentul acestor formațiuni vasculare. Anevrismele cerebrale sunt dilatări anormale ale vaselor de sânge din creier, care pot prezenta riscul de ruptură și hemoragie.

Procedura de embolizare a anevrismelor cerebrale constă în introducerea unui cateter flexibil în sistemul arterial al pacientului, sub ghidaj imagistic. Cateterul este avansat către anevrism, iar apoi se utilizează materiale speciale, precum bobine sau stenturi, pentru a bloca fluxul sanguin în anevrism și a preveni ruptura acestuia.

Spitalele partenere din străinătate dispun de echipamente medicale de ultimă generație și de experți în domeniul neurointervențional care au o vastă experiență în embolizarea anevrismelor cerebrale. Aceste tehnici avansate de embolizare permit abordarea precisă și sigură a anevrismelor, minimizând riscul de complicații și maximizând șansele de succes ale intervenției.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Spitale și clinici radiologie intervențională din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele pentru pacienții care aleg un spital din străinătate pentru o intervenție de embolizare a anevrismelor cerebrale?

Beneficiile embolizării anevrismelor cerebrale în spitalele din străinătate includ:

Tratament eficient și durabil: Embolizarea oferă o soluție durabilă pentru anevrisme, reducând riscul de ruptură și hemoragie.

Recuperare rapidă: Procedura minim invazivă permite o recuperare mai rapidă și un timp de spitalizare mai scurt în comparație cu intervențiile chirurgicale deschise tradiționale.

Reducerea riscului de complicații: Echipa medicală specializată în radiologie intervențională are expertiza și abilitățile necesare pentru a minimiza riscul de complicații și de a asigura un rezultat optim.

Colaborare multidisciplinară: Spitalele din străinătate beneficiază de echipe multidisciplinare, care includ neurologi, neurochirurgi și neurointervenționiști, care lucrează împreună pentru a oferi pacienților cele mai bune opțiuni de tratament personalizat.

Prin embolizarea anevrismelor cerebrale în spitalele partenere din străinătate, pacienții pot beneficia de abordări inovatoare și de rezultate remarcabile în tratamentul acestor afecțiuni cerebrale complexe. Este important ca fiecare pacient să fie evaluat individual și să primească recomandări personalizate din partea echipei medicale specializate în neurointervenție, pentru a determina cea mai potrivită opțiune de tratament.

 

Tehnologia Flow division – PIPELINE pentru embolizarea anevrismelor cerebrale: o tehnologie inovatoare disponibilă în cadrul spitalelor partenere din străinătate

Tehnologia flow division (diviziunea fluxului) este o inovație în domeniul embolizării anevrismelor cerebrale. Acestă tehnologie implică utilizarea unui dispozitiv special numit stent flow diverter, care este plasat în interiorul vasului sanguin pentru a trata anevrismele cerebrale.

Stentul flow diverter funcționează prin modificarea fluxului sanguin în jurul anevrismului, creând o barieră care împiedică umplerea anevrismului cu sânge și reduce riscul de ruptură. Acesta are o structură specială cu o rețea fină de sârme metalice, care permite circulația normală a sângelui în vasele intacte și dirijează fluxul în jurul anevrismului.

Tehnologia Pipeline este un dispozitiv medical ce constă într-un stent tubular metalic special conceput, care este introdus în vasele de sânge ale creierului pentru a trata anevrismele.

Pipeline funcționează prin crearea unei bariere fizice în interiorul anevrismului, astfel încât fluxul sanguin să fie deviat de la zona afectată și să prevină riscul de ruptură. Stentul este plasat în mod precis în interiorul anevrismului, permițându-i să se fixeze în mod sigur pe peretele vascular și să blocheze fluxul sanguin în zona afectată.

Unul dintre principalele avantaje ale tehnologiei Pipeline este faptul că nu este necesară utilizarea bobinelor metalice, ca în cazul embolizării tradiționale. Acest lucru poate oferi o opțiune de tratament eficientă pentru anevrismele complexe sau recurente, care pot fi mai dificil de tratat prin alte metode.

Spitalele partenere din străinătate dispun de experți calificați în utilizarea tehnologiei Pipeline și de echipamente avansate pentru a efectua embolizarea anevrismelor cerebrale cu succes. Această abordare minim invazivă oferă pacienților multiple beneficii, cum ar fi:

 • Tratament eficient: Tehnologia Pipeline oferă o soluție durabilă pentru anevrismele cerebrale, prevenind riscul de ruptură și hemoragie ulterioară.
 • Recuperare rapidă: Procedura minim invazivă reduce perioada de recuperare postoperatorie și necesitatea unei spitalizări prelungite.
 • Opțiune pentru anevrismele complexe: Tehnologia Pipeline poate fi utilizată în cazul anevrismelor mai complexe, care pot fi greu de tratat prin alte metode.
 • Reducerea riscului de recurență: Pipeline poate reduce riscul de recurență a anevrismelor, oferind pacienților un rezultat mai sigur și mai durabil.

Este important ca pacienții să fie evaluați individual de către o echipă medicală specializată și să primească recomandări personalizate pentru a determina cea mai potrivită opțiune de tratament, inclusiv utilizarea tehnologiei Pipeline în embolizarea anevrismelor cerebrale.

 

De ce să alegeți procedura de deviere a fluxului cu tehnologia Pipeline™? 

Devierea fluxului este o metodă prin care se elimină necesitatea de a intra în anevrism, care este cea mai periculoasă parte a tratamentului endovascular al anevrismelor. Riscul de rupere a anevrismului în timpul intervenției chirurgicale este mult diminuat prin faptul că nu se introduce nimic în interiorul anevrismului, așa cum se întâmplă de exemplu în tehnica de embolizare cu spirale.

Desigur, pot exista și alte motive pentru care medicul Dvs. vă recomandă o procedură de deviere a fluxului. De asemenea, există și cazuri în care stentul de deviere a fluxului este completată în timpul procedurii cu introducerea de spirale.

Cu această tehnică anevrismele sunt închise complet în 80-90% de cazuri.

 

Alege și tu cele mai bune spitale de radiologie intervențională din lume!

Spitale și clinici radiologie intervențională din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 • Spitale din Turcia: NP Istanbul Brain Hospital, Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).
 • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).
 • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
  • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
  • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia
 • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)
 • Spitale din Israel: Sheba, Clalit
 • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Programează-te la cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici radiologie intervențională din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Dacă ești interesat(ă) de o intervenție de embolizare a anevrismelor cerebrale într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul radiologiei intervenționale și neurochirurgiei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!