Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Neurochirurgie cerebrală

Neurochirurgie cerebrală în spitale de top din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Spitalele din străinătate – o opțiune atractivă pentru pacienții români care au nevoie de intervenții neurochirurgicale

 

Spitalele din Turcia, Austria, Italia, Israel, Franța și Germania sunt renumite pentru abordarea lor de vârf în domeniul neurochirurgiei cerebrale, oferind soluții de tratament de înaltă calitate și rezultate remarcabile. Indiferent de complexitatea afecțiunii tale, aceste spitale dispun de medici neurochirurgi de elită, echipamente de ultimă generație și o abordare multidisciplinară, pentru a asigura cele mai bune rezultate și îngrijire personalizată. Descoperă opțiunile de tratament avansate și serviciile de înaltă calitate disponibile în aceste destinații medicale de încredere, unde pacienții beneficiază de atenție individualizată și o abordare orientată către pacient.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

 

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

De ce să alegi un spital din străinătate pentru o intervenție neurochirurgicală?

Spitale și clinici neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

Există mai multe motive pentru care ar trebui să optezi pentru un spital din străinătate atunci când ai nevoie de o intervenție de neurochirurgie. Iată câteva dintre aceste motive:

 

Experiența și expertiza medicilor: Spitalele din străinătate atrag unele dintre cele mai talentate și experimentate cadre medicale în domeniul neurochirurgiei. Acești medici au o expertiză vastă în tratarea afecțiunilor cerebrale și sunt la curent cu cele mai recente tehnici și proceduri în domeniu.

 

Acces la tehnologie de vârf: Spitalele din străinătate sunt echipate cu cele mai avansate tehnologii și echipamente medicale pentru neurochirurgie. Aceasta include sisteme de imagistică avansate, instrumente de navigație și ghidare, precum și tehnici chirurgicale minim invazive. Această tehnologie de vârf permite medicilor să efectueze intervenții precise și să obțină rezultate superioare.

 

Echipe multidisciplinare: Spitalele din străinătate adesea operează cu echipe multidisciplinare de specialiști, inclusiv neurochirurgi, neurologi, radiologi, oncologi și alți profesioniști din domeniul sănătății. Această abordare multidisciplinară permite o evaluare și un tratament comprehensiv, asigurându-se că pacienții beneficiază de cea mai bună îngrijire posibilă.

 

Acces rapid la intervenție chirurgicală: Spitalele din străinătate pot oferi programări rapide pentru intervențiile chirurgicale, fără a avea perioade lungi de așteptare. Acest lucru este important în cazul afecțiunilor neurologice care necesită tratament imediat pentru a preveni complicații sau progresia bolii.

 

Opțiuni personalizate de tratament: Spitalele din străinătate abordează cazurile de neurochirurgie într-un mod personalizat, ținând cont de nevoile și condiția specifică a fiecărui pacient. Prin evaluări și planuri de tratament individualizate, aceste spitale asigură că pacienții primesc cea mai bună îngrijire adaptată nevoilor lor.

 

Recuperare și suport postoperator: Spitalele din străinătate oferă adesea programe de recuperare și suport postoperator extinse. Aceste programe includ terapie fizică, consiliere și asistență pentru recuperarea optimă a pacienților după intervenția chirurgicală.

 

Centre de excelență- Experiență și reputație internațională: Spitalele din străinătate cu specializare în neurochirurgie au adesea o vastă experiență în tratarea pacienților internaționali. Acestea au construit o reputație solidă și beneficiază de recunoaștere internațională în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale oferite. Experiența lor în tratarea cazurilor complexe și rezolvarea afecțiunilor cerebrale dificile oferă încredere pacienților că vor primi cea mai bună îngrijire posibilă.

 

Asistență în gestionarea călătoriei și acomodării: Oferim asistență completă în gestionarea călătoriei și acomodării pacienților internaționali. Acest lucru include organizarea transportului, rezervarea cazării și facilitarea comunicării cu echipa medicală.

 

Posibilitatea de a beneficia de tratamente și proceduri avansate: Spitalele din străinătate sunt adesea la vârful inovației în domeniul neurochirurgiei. Aceasta înseamnă că pacienții pot avea acces la tratamente și proceduri avansate. Aceste opțiuni avansate pot oferi soluții eficiente și îmbunătățite pentru afecțiunile cerebrale, contribuind la rezultate mai bune și la îmbunătățirea calității vieții pacienților.

 

Radiochirurgia- o alternativă non-invazivă la neurochirurgie în cazurile selectate:

 

Radiochirurgia reprezintă o alternativă non-invazivă și precisă la neurochirurgia cerebrală tradițională. Această tehnică avansată utilizează fascicule de radiații pentru a trata afecțiunile cerebrale, cum ar fi tumori, malformații arteriovenoase și alte leziuni. Radiochirurgia nu necesită incizii sau anestezie generală și oferă o recuperare mai rapidă. Aceasta poate fi o opțiune potrivită pentru pacienții care nu pot sau nu doresc să se supună unei intervenții chirurgicale convenționale. Procedura este planificată și livrată cu ajutorul tehnologiei avansate, asigurând o precizie maximă în tratarea afecțiunilor cerebrale.

Tehnologiile de radiochirurgie – Gamma Knife, CyberKnife sau TrueBeam– oferă opțiuni de tratament mai puțin invazive și precise pentru anumite afecțiuni cerebrale, dar decizia finală privind alegerea tratamentului potrivit trebuie luată împreună cu echipa medicală specializată.

 

Radiologia intervențională- o alternativă non-invazivă la neurochirurgie în cazurile selectate:

 

Radiologia intervențională reprezintă o ramură a medicinii care se ocupă de tratamentul afecțiunilor cerebrale utilizând tehnici imagistice și proceduri minim invazive. Această abordare se bazează pe utilizarea imaginilor medicale în timp real pentru a ghida instrumentele și dispozitivele medicale către zona afectată în creier.

 

Radiologia intervențională poate fi utilizată într-o varietate de afecțiuni cerebrale, cum ar fi malformațiile arterio-venoase, anevrismele cerebrale, tumori cerebrale, tromboze vasculare, hemoragii cerebrale sau stenoze arteriale. Prin intermediul acestei tehnici, medicul intervențional poate efectua o serie de proceduri, cum ar fi:

 

Embolizarea: Aceasta implică blocarea sau reducerea fluxului sanguin către o zonă specifică a creierului prin introducerea de materiale embolizante în vasele de sânge. Acest procedeu poate fi utilizat pentru a trata anevrismele cerebrale sau malformațiile arterio-venoase.

 

Angiografia cerebrală: Aceasta constă în injectarea unui agent de contrast în vasele de sânge ale creierului pentru a evidenția în detaliu structura și fluxul sanguin. Această procedură permite diagnosticarea și evaluarea afecțiunilor cerebrale, precum și ghidarea ulterioarelor intervenții.

 

Trombectomia: Este o procedură utilizată pentru a îndepărta cheagurile de sânge din vasele cerebrale în cazul unui accident vascular cerebral ischemic. Aceasta se realizează prin inserarea unui cateter în vasul afectat pentru a extrage sau a dizolva cheagul.

 

Angioplastia: Aceasta constă în dilatarea unui vas de sânge îngustat sau înfundat prin utilizarea unui balon special montat pe un cateter. Acest procedeu ajută la restabilirea fluxului sanguin normal în vasele cerebrale.

 

Radiologia intervențională în tratamentul afecțiunilor cerebrale oferă numeroase avantaje, cum ar fi accesul minim invaziv, recuperarea rapidă, riscuri reduse și timp de spitalizare mai scurt. Cu toate acestea, decizia privind utilizarea acestei tehnici depinde de evaluarea atentă a fiecărui pacient și de recomandările medicului specialist.

 

Afecțiuni tratate în cadrul spitalelor partenere din străinătate

Spitale și clinici neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

Tumori cerebrale: Neurochirurgia este utilizată pentru îndepărtarea tumorilor cerebrale, cum ar fi glioblastomul, meningiomul, neurinomul acustic (schwannomul vestibular), meduloblastomul, astrocitomul și tumorile metastatice.

 

Anevrisme cerebrale: Neurochirurgia este implicată în tratamentul anevrismelor cerebrale, care sunt dilatări anormale ale vaselor de sânge din creier, pentru a preveni ruptura și hemoragia.

 

Malformații arterio-venoase: Acestea sunt defecte congenitale ale vaselor de sânge din creier și pot necesita intervenții chirurgicale pentru a bloca sau îndepărta malformațiile și a preveni complicațiile.

 

Hidrocefalie: Neurochirurgia poate fi utilizată pentru tratamentul hidrocefaliei, o acumulare anormală de lichid cerebrospinal în creier, prin implantarea unui dispozitiv numit derivare ventriculo-peritoneală.

 

Hematom subdural: Neurochirurgia este implicată în îndepărtarea hematoamelor subdurale, care sunt acumulări de sânge între creier și stratul exterior al craniului.

 

Epilepsie rezistentă la tratament: Neurochirurgia poate fi o opțiune pentru pacienții cu epilepsie rezistentă la tratament, prin îndepărtarea zonei de creier responsabilă de declanșarea crizelor epileptice.

 

Malformații congenitale: Unele malformații congenitale ale creierului, cum ar fi hidrocefalia congenitală sau malformația Chiari, pot necesita intervenții chirurgicale pentru a corecta sau gestiona problemele asociate.

 

Traumatisme cerebrale severe: În cazul traumatismelor cerebrale severe, neurochirurgia poate fi necesară pentru a trata leziunile, pentru a reduce presiunea intracraniană și a restabili funcționalitatea creierului.

 

Este important de menționat că tratamentul neurochirurgical este individualizat în funcție de afecțiunea specifică și de nevoile fiecărui pacient, iar decizia finală privind intervenția chirurgicală este luată în urma evaluării atente a cazului de către echipa medicală.

 

Alege și tu cele mai bune spitale de neurochirurgie din lume!

Spitale și clinici neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 

  • Spitale din Turcia: NP Istanbul Brain Hospital, Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).

 

  • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).

 

  • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
    • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
    • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia

 

  • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)

 

  • Spitale din Israel: Sheba, Clalit

 

  • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)