Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul HUMANITAS din Italia

Centru de Cercetare de Înaltă Specializare

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul HUMANITAS din ITALIA- Considerat de Universitatea Harvard unul dintre cele mai inovatoare patru spitale din lume

Humanitas este un spital universitar de cercetare de înaltă specializare. Acesta reunește centre specializate pentru tratarea cancerului, a bolilor cardiovasculare, a afecțiunilor neurologice și ortopedice, precum și un centru de oftalmologie și un centru de fertilitate. Spitalul este, de asemenea, dotat cu zone de urgență și de radioterapie.

Humanitas a fost prima policlinică din Italia, și printre puținele din Europa, care a fost certificată de Joint Commission International. Această recunoaștere a excelenței a fost confirmată și reînnoită de cinci ori din 2002 și a necesitat respectarea a peste 1.300 de standarde.

Considerat de Universitatea Harvard unul dintre cele mai inovatoare patru spitale din lume, Humanitas este un studiu de caz pentru modelul său de organizare, care combină calitatea îngrijirii cu sustenabilitatea economică, dezvoltarea și responsabilitatea socială.

 

Spitalul HUMANITAS din ITALIA – Cifre cheie:

 • 118 Săli de operație
 • 108.159 Operații chirurgicale anuale
 • 2.202 Medici
 • 189.375 Internări anuale în spital
 • 11.837.800 Vizite anuale în ambulatoriu
 • 928.000 Pacienți

 

Spitalul HUMANITAS din ITALIA – Centre de excelență:

 • Centrul de Oncologie
 • Centrul de cardiologie
 • Check up și diagnosticare
 • Centrul stomatologic
 • Centrul neurologic

Humanitas este un spital universitar de cercetare de înaltă specializare. Acreditat de către Serviciul Național de Sănătate, Humanitas găzduiește medici de nivel mondial în peste 50 de domenii clinice grupate în centre specializate: Cancer, Neurologie, Cardiologie, Ortopedie, Fertilitate, Obezitate, Oftalmologie, Medicină internă și Check-up, Afecțiuni ale pancreasului și duodenului, Boli inflamatorii cronice ale intestinului și Imunologie. Spitalul este dotat, de asemenea, cu camera de Urgență și Zona de Radioterapie în ambulatoriu.

Ministerul italian al Sănătății a acordat Humanitas statutul de Spital de Cercetare (IRCCS) cu accent pe bolile sistemului imunitar, de la cancer la poliartrită reumatoidă.

 

Spitalul HUMANITAS din ITALIA – Considerat unul dintre cele mai avansate spitale din punct de vedere tehnologic din Europa.

Spitalul este dotat cu:

 • Acceleratoare liniare de ultimă generație trueBEAM SX și EDGE, care sunt utilizate pentru radiochirurgie și radioterapie pentru tratamentul cancerului;
 • Roboți Da Vinci și Da Vinci Xi – echipamente de chirurgie robotică utilizate în operațiile mini-invazive;
 • Ultima generație de lasere de ultimă generație utilizate în Oftalmologie;
 • Sistemul DoseWatch, care colectează și analizează în mod automat radiațiile și utilizarea iodului în departamentul de Radiologie, permițând reducerea expunerii pacienților și a medicilor;
 • Gamma Knife utilizat în neuro-radiochirurgie nu numai pentru tumori, ci și pentru malformații vasculare;
 • Tehnologii de imagistică, cum ar fi tomografii computerizate și RMN de ultimă generație, precum și PET-CT cu ciclotron pentru producția internă de produse farmaceutice.

 

Spitalul HUMANITAS din ITALIA- Îngrijire medicală personalizată

Pacientul joacă un rol central în misiunea Humanitas și în activitățile de zi cu zi. Spitalul se străduiește să ofere îngrijire completă pentru pacienții săi datorită proximității unice și, astfel, colaborării continue între toate centrele de excelență din Humanitas. Această sinergie se concentrează în jurul particularităților fiecărui pacient și are ca rezultat un tratament și o îngrijire medicală personalizată, în timp ce un serviciu impecabil pentru clienți garantează organizarea corectă a acestui tratament personalizat. 

Biroul intern internațional face ca acest tratament personalizat de înaltă calitate să fie accesibil și pacienților străini. Personalul multicultural ajută la traducerea căldurii și „umanității” îngrijirii medicale italiene, contribuind la confortul și încrederea pacienților, ceea ce se reflectă favorabil asupra recuperării acestora.

Departamentul Internațional al Spitalului de Cercetare Humanitas a ajutat peste 20.000 de persoane din peste 150 de națiuni să primească îngrijiri medicale excepționale, oferite de medici de nivel mondial care folosesc tehnologie de ultimă generație și urmează cele mai recente protocoale de îngrijire. 

 

Spitalul HUMANITAS din ITALIA- Recunoaștere internațională

Humanitas consideră că este esențial să unească calitatea clinică și eficiența organizațională. Din acest motiv, a devenit primul spital generalist italian și unul dintre puținele din Europa care a fost certificat pentru calitate de către International Joint Commission (2002, 2006, 2009, 2012, 2015), în timp ce în 2018 Humanitas a primit statutul de spital academic JCI. Considerat de Universitatea Harvard ca fiind unul dintre cele mai inovatoare patru spitale din lume, Humanitas acționează ca un studiu de caz al Harvard Business School pentru modelul său organizațional, care combină responsabilitatea economică, de dezvoltare și socială.

Humanitas Research Hospital este nava amiral a unui grup de spitale prezente, de asemenea, în Bergamo, Torino, Catania, Castellanza (Varese) și Milano.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al spitalului HUMANITAS din ITALIA

Scopul MEDITRAVEL, in calitate de reprezentant autorizat HUMANITAS este de a se asigura că pacienții au o ședere confortabilă și fără stres la HUMANITAS. În acest scop, oferim un sprijin organizațional, lingvistic și psihologic continuu și facilităm pacienților români accesul la serviciile interpreților, asistentelor medicale de noapte, servicii de traducere la distanță 24 de ore din 24, rapoarte medicale în limba română a pacienților și alte servicii, care facilitează tratamentul și recuperarea pacienților.

Rețineți că Spitalul de Cercetare Humanitas deține acorduri contractuale de furnizor cu numeroase companii de asigurări internaționale. Prin urmare, dacă aveți un plan medical cu unul dintre acești asigurători, puteți primi îngrijiri medicale la Humanitas fără să suportați costurile, lăsând asigurătorul dumneavoastră să acopere cheltuielile.

 

MEDITRAVEL vă oferă următoarele servicii:

 • În primul rând, adunăm toate detaliile despre cazul dumneavoastră medical și, împreună cu medicii HUMANITAS, creăm planul dumneavoastră personalizat de tratament/control.
 • Vă comunicăm toate detaliile privind șederea dumneavoastră și vă furnizăm o estimare a costurilor înainte de sosirea dumneavoastră.
 • Vă ajutăm să vă planificați călătoria în Italia, asistându-vă în ceea ce privește rezervarea hotelului și organizarea transportului.
 • Ne asigurăm că nu există nicio barieră lingvistică între dumneavoastră și medicul dumneavoastră, oferindu-vă atât servicii de traducere față în față, cât și prin telefon 24/7.
 • Rămânem în contact în timpul șederii dumneavoastră la Humanitas, programând alte întâlniri, dacă este necesar, rezolvând orice problemă care ar putea apărea și răspunzând la toate întrebările dumneavoastră.
 • Când sunteți gata să fiți externat sau să părăsiți spitalul, ne asigurăm că toate recomandările medicilor dumneavoastră sunt clare pentru dumneavoastră și că aveți toate rapoartele de care aveți nevoie.
 • Rămânem în contact și după ce v-ați întors în țară, gata să vă ajutăm să vă programați orice consultații de urmărire de care ați putea avea nevoie.

 

Programează-te acum la spitalul HUMANITAS din ITALIA

Dacă dorești o experiență medicală de top într-unul din cele mai bune spitale din lume, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului HUMANITAS din Italia. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.