Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul HELIOS

Spitalul HELIOS din Germania

Cea mai mare rețea de spitale din Germania și Europa

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

Helios este principalul operator de spitale din Europa, cu aproximativ 126.000 de angajați.

Împreună cu Quirónsalud în Spania și America Latină și Grupul Eugin, cu o rețea globală de clinici de reproducere, Grupul Helios din Germania face parte din holdingul Helios Health. În fiecare an, aproximativ 24 de milioane de pacienți aleg Helios pentru tratament medical. În 2022, vânzările companiei s-au ridicat la 11,7 miliarde de euro.

 

Helios Germania operează 87 de spitale de îngrijire acută, aproximativ 240 de centre de îngrijire ambulatorie cu 600 de licențe medicale acreditate, șase centre de prevenție și tratează anual aproximativ 5,5 milioane de pacienți, dintre care 4,4 milioane sunt pacienți ambulatoriali.

 

Cu peste 76.000 de angajați, Helios a generat vânzări de 7,0 miliarde de euro în 2022. Helios este partener în rețeaua de spitale „Wir für Gesundheit”.

 

Helios face parte din grupul de sănătate Fresenius și are sediul central în Berlin

 

Experții săi medicali sunt renumiți la nivel internațional mai ales în domeniile:

 

  • Oncologie
  • Ortopedie
  • Neurochirurgie
  • Cardiologie
  • Pediatrie

 

Costurile de tratament la Helios

 

Plata tratamentului medical este o chestiune foarte delicată.

 

In parteneriat cu Biroul Helios International putem estimări ale costurilor pe baza informațiilor furnizate de pacient și a recomandărilor de tratament oferite de specialiștii medicali.

 

Întreaga structură de costuri este transparentă și se bazează pe sistemul german DRG, sistemul oficial de facturare utilizat în Germania.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al Spitalului Helios din Germania

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului Helios, Germania și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la spitalul Helios din Germania și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

 

Programează-te acum la spitalul Helios, Germania

Dacă dorești o experiență medicală de top în Germania, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului Helios din Germania.

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.