Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Neurologie și neurochirurgie

Meniu

Neurologie și Neurochirurgie în Spitalele din Străinătate.
Oferim Soluții Avansate și Tratamente Personalizate

Spitale din Turcia – Austria - Israel – Italia –Germania - Europa

Domeniul neurologiei și neurochirurgiei acoperă o gamă largă de afecțiuni ale sistemului nervos, de la tulburări neurologice cronice până la tumori cerebrale și traumatisme cranio-cerebrale grave. Pentru pacienții care se confruntă cu astfel de probleme de sănătate complexe, alegerea unui tratament adecvat și a unei echipe medicale specializate este esențială pentru obținerea rezultatelor optime.

Spitalele partenere din străinătate reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru pacienții români care călătoresc în afara țării pentru a primi îngrijire neurologică și neurochirurgicală de înaltă calitate. Aceste spitale sunt dotate cu tehnologii avansate și beneficiază de experiența unor medici specializați și renumiți în domeniul neurologiei și neurochirurgiei.

Diagnosticul adecvat și precizie în tratament sunt priorități în domeniul neurologiei și neurochirurgiei. Spitalele partenere din străinătate oferă o gamă largă de investigații și tehnici avansate pentru a evalua și trata afecțiunile neurologice și neurochirurgicale.
Printre acestea se numără:

Imagistica cerebrală: includând tomografia computerizată (CT), imagistica prin rezonanță magnetică (IRM), angiografia cerebrală și PET-CT și PET RMN, care permit evaluarea precisă a structurilor cerebrale și identificarea leziunilor sau tumorilor.

Electroencefalografia (EEG): o metodă de înregistrare a activității electrice a creierului, utilizată pentru diagnosticarea afecțiunilor neurologice, cum ar fi epilepsia sau tulburările de somn.

Neurochirurgie cerebrală: Neurochirurgia cerebrală este o ramură a chirurgiei specializată în tratarea afecțiunilor cerebrale, inclusiv tumorile cerebrale, malformațiile vasculare, hemoragiile cerebrale, traumatismele cerebrale și alte afecțiuni neurologice.

Neurochirurgie spinală: Neurochirurgia spinală este o ramură a chirurgiei specializată în tratarea afecțiunilor coloanei vertebrale și a sistemului nervos spinal. Aceasta include intervenții chirurgicale pentru herniile de disc, stenoza spinală, tumori spinale, fracturi vertebrale, deformări ale coloanei și alte afecțiuni care afectează structura și funcționalitatea coloanei vertebrale.

Tratamentul tumorilor cerebrale: prin chirurgie, radioterapie sau chimioterapie, oferind opțiuni personalizate în funcție de tipul, dimensiunea și localizarea tumorii.

Neurochirurgie funcțională. Scopul principal al neurochirurgiei funcționale este de a restabili sau de a îmbunătăți funcțiile neurologice și de a reduce simptomele asociate afecțiunilor precum tremorul, distonie, epilepsie sau durerea cronică. Aceste intervenții chirurgicale implică utilizarea unor tehnici avansate, cum ar fi stimularea cerebrală adâncă sau implantarea unor dispozitive medicale speciale, pentru a modula activitatea sistemului nervos și a corecta disfuncțiile neurologice. Neurochirurgia funcțională oferă opțiuni de tratament inovatoare pentru pacienții cu epilepsie sau boala Parkinson.

Tratamentul afecțiunilor neurodegenerative: cum ar fi boala Parkinson sau scleroza multiplă, care implică terapii medicamentoase avansate, terapie fizică și suport de reabilitare.

Radiochirurgia este o modalitate inovatoare de tratare a tumorilor și leziunilor cerebrale și spinale, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală deschisă. Acest procedeu utilizează razele de radiații concentrate și precizie ridicată pentru a distruge sau a controla creșterea celulelor anormale. Radiochirurgia poate fi utilizată în tratamentul tumorilor cerebrale, malformațiilor arteriovenoase, neurinomelor acustice și a altor leziuni cerebrale sau spinale. Una dintre cele mai cunoscute forme de radiochirurgie este Gamma Knife.

Radiologie intervențională. Această specialitate permite medicilor să efectueze intervenții minim invazive, evitând astfel necesitatea unei intervenții chirurgicale deschise. Prin utilizarea cateterelor și a ghidajului imagistic, radiologii intervenționali pot trata anevrisme cerebrale, malformații arteriovenoase, tumori cerebrale și ischemie cerebrală.

Beneficiile de a alege un spital partener în străinătate pentru tratamentul afecțiunilor neurologice și neurochirurgicale sunt numeroase. Pe lângă expertiza medicală de top și tehnologiile avansate, aceste spitale oferă și un mediu de îngrijire dedicat, cu echipe medicale care înțeleg nevoile și provocările specifice ale pacienților cu afecțiuni neurologice.

De asemenea, pacienții care aleg să meargă în străinătate pentru tratamentul neurologic și neurochirurgical pot beneficia de un proces de programare eficient și rapid, fără timpi de așteptare lungi, asigurându-și astfel accesul la îngrijirea de care au nevoie într-un timp optim.

 

Alege și tu să te tratezi la cele mai bune spitale din străinătate prin MEDITRAVEL
Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Germania- Europa

Indiferent de afecțiunea neurologică sau neurochirurgicală cu care te confrunți, sănătatea ta și calitatea vieții tale sunt prioritare. Așadar, ia în considerare opțiunea de a consulta un medic specialist în neurologie și neurochirurgie într-un spital partener din străinătate. Echipa noastră este aici pentru a te sprijini în procesul de identificare a celor mai bune opțiuni de tratament și pentru a te ghida în obținerea îngrijirii medicale de calitate de care ai nevoie. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a începe călătoria către o sănătate mai bună și o viață fără restricții impuse de afecțiuni neurologice sau neurochirurgicale.

Neurochirurgie cerebrală în spitale de top din străinătate Prin MEDITRAVEL...
Dezintoxicare și tratamentul dependențelor în cele mai bune centre specializate...
Chirurgia spasticității în spitale de top din străinătate Prin MEDITRAVEL...
Chirurgia epilepsiei în spitale de top din străinătate Prin MEDITRAVEL...
Diagnosticarea și tratamentul bolilor neurodegenerative și neuroimunologice Prin MEDITRAVEL –...
Embolizarea anevrismelor cerebrale în spitale de top din străinătate Prin...
Tratamentul bolii Parkinson în spitale de top din străinătate Prin...
Neurochirurgie spinală în spitale de top din străinătate Prin MEDITRAVEL...
Tratamentul tumorilor cerebrale în spitalele de top din străinătate  ...
Tratamentul cu celule stem pentru bolile neurologice Prin MEDITRAVEL –...