Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Bahçeci Health Group din Turcia

Unul dintre cele mai bune 3 centre de FIV din lume

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Clinica Bahçeci din Turcia- peste 80.000 de copii FIV sănătoși

În urmă cu 26 de ani, când Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, M.D., a pus pentru prima dată bazele Bahçeci Health Group, singurul său scop a fost acela de a efectua tratamente de fertilizare in vitro care să sprijine atât procesele fizice, cât și cele emoționale ale cuplurilor care încearcă să conceapă. Astăzi, cu peste 80.000 de copii FIV sănătoși, Bahçeci este o instituție care a făcut ca acest vis să devină realitate.

 

Bahçeci Turcia – desemnat unul dintre cele mai bune 3 centre de FIV din lume 

Bahçeci are 13 centre din 7 țări și a fost selectat drept unul dintre cele mai bune 3 centre de FIV din lume de către Newsweek, primind, de asemenea, premiul „Centrul de FIV al anului” de către Congresul Mondial de Turism Sanitar (WHTC).

 

Clinica Bahçeci din Turcia – cooperare științifică cu Universitatea din Oxford

Bahçeci contribuie la știința reproducerii prin investigarea cauzelor infertilității feminine prin cooperarea științifică cu Universitatea din Oxford și Universitatea din Paris.

 

Clinica Bahçeci din Turcia – rate de succes peste standardele europene

Secretul succesului în tratamentele FIV este de a avea un laborator de embriologie avansat. Prin această abordare, Bahçeci folosește cele mai avansate echipamente tehnologice în laboratorul propriu de embriologie, ceea ce îi ajută să obțină rate de succes peste standardele europene, în special în cazurile dificile.

Împreună cu echipa proprie formată din medici cu experiență, embriologi, specialiști în genetică, psihologi și asistente medicale, clinica Bahçeci din Turcia oferă tratamente personalizate prin evaluarea protocoalelor de diagnostic și tratament în contextul circumstanțelor și nevoilor speciale ale cuplurilor.

 

Politici de confidențialitate și securitate

Clinica Bahçeci din Turcia acordă o mare importanță confidențialității pacienților și securității informațiilor. Informațiile pacienților nu vor fi împărtășite cu nimeni în niciun caz.

Datorită sistemelor BahçeciMAX E-security și Digital Authentication Systems, materialul spermatic și embrionii cuplurilor sunt protejați meticulos împotriva riscului de interferență.

 

Gama de Servicii medicale Bahçeci include:

  • Infertilitatea și FIV
  • Ginecologie și obstetrică
  • Obstetrică și naștere
  • Laborator de embriologie
  • Asistență psihologică
  • Chirurgie endoscopică
  • Testare Genetică complexă
  • Experiență în cazurile dificile

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al spitalelor Bahçeci din TURCIA

Suntem reprezentantul autorizat al Clincilor Bahçeci din Turcia și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalele Bahçeci din Turcia și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale. 

 

GRATUIT – Traducător de limba română și transfer pe teritoriul Turciei

În calitate de reprezentant oficial al spitalului, Meditravel îți oferă un serviciu complet și gratuit de traducere în limba română pe durata șederii tale în spital. În plus, îți punem la dispoziție și transferuri gratuite de la aeroport și între hotel și spital, pentru a te asigura că vei ajunge la destinația dorită în siguranță și confort. Te poți baza pe noi pentru a face din experiența ta medicală în Turcia una pozitivă și fără griji.

 

Programează-te acum la clinica FIV Bahçeci din TURCIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Turcia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Clinicilor Bahçeci din Turcia. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.