Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

PET MRI

Reprezentant autorizat spitale străinătate: Meditravel

Ce este tehnologia PET RMN (PET MRI)?

RMN (MRI)  reprezintă imagistica prin rezonanță magnetică, o scanare care utilizează unde magnetice și radio pentru a produce informații morfologice detaliate ale organelor, țesuturilor și structurilor din organism.

PET înseamnă tomografia cu emisie de pozitroni, test imagistic care ajută la măsurarea funcționalității țesuturilor și organelor din organism.

PET-MRI (PET RMN) este un scaner hibrid care combină cele două modalități într-o singură scanare. Captarea activității metabolice și a anatomiei împreună oferă medicilor o evaluare și mai precisă a bolii, precum și o înțelegere îmbunătățită a procesului fiziologic. Acest lucru permite detectarea mai ușoară și mai rapidă, caracterizarea, stadializarea și tratamentul bolilor oncologice, neurologice și cardiovasculare și expune pacienții la niveluri mai scăzute de radiații.

PET-RMN este un produs de tehnologie high-end care populează detectoare PET de înaltă definiție într-un RMN de câmp magnetic 3 Tesla, rezultând cel mai precis dispozitiv de imagistică pentru diagnosticarea cancerului sau al altor afecțiuni.

 

Când este indicată tehnologia PET RMN (PET MRI)?

PET RMN (PET/ MRI)  este o investigație utilizată în cazurile de oncologie, oncologie pediatrică, cardiologie și neurologie.

 

Avantajul cheie al PET RMN (PET MRI)- lipsa radiațiilor în timpul examinării

Avantajul cheie al PET-RMN pentru pacient este lipsa de radiații în timpul investigației (iradiere scăzută). Din acest motiv această tehnologie este foarte potrivită inclusiv pentru cazurile pediatrice.

 

De ce să alegi PET RMN (PET MRI)?

  • O mai bună eficiență cu un singur sistem, o singură investigație.
  • Iradiere scăzută
  • O privire completă și complexă asupra tumorii și organelor.
  • Putere de diagnosticare mai mare.
  • Imagistica simultană a morfologiei, funcției și metabolismului.
  • Evaluarea timpurie a răspunsului terapiei tumorale.
  • Reducerea timpului de examinare cu până la 50%.
  • Creșterea confortului pacientului.

PET-RMN poate acoperi toate tipurile de cancer și sisteme de organe într-o singură examinare, cu expunere scăzută la radiații pentru pacienți.

PET-RMN este o modalitate de imagistică hibridă care incorporează atât un RMN, cât și o scanare PET a întregului corp (de la cap până la picioare), a corpului parțial (de la cap până la jumătatea coapsei) și/sau regiuni specifice de interes (ex: creier, piept, abdomen, pelvis) în același timp.

 

În ce spitale este disponibilă tehnologia PET/RMN?

Tehnologia PET/RMN este disponibilă numai în cadrul spitalelor partenere din străinătate, în special în spitalele din Turcia sau Italia.

 

Dorești o programare la un spital din străinătate pentru a beneficia de  tehnologia PET/RMN?

Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale de top din străinătate și suntem aici pentru a te ajuta să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.

Dacă ești interesat de tehnologia PET/RMN și vrei să accesezi cele mai avansate tratamente disponibile în cadrul spitalelor din străinătate, acum ai posibilitatea de a te programa prin intermediul nostru. Îți oferim o gamă largă de opțiuni pentru spitalele partenere, astfel încât să poți alege cel mai potrivit tratament pentru tine. Contactează-ne acum!