Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul Sant Joan de Déu

Centru specializat pentru tratamentul copiilor și al femeilor însărcinate

Spitalul pentru copii SJD Barcelona este o instituție privată fără scop lucrativ, cu vocație de serviciu public încă de la crearea sa în 1867.

Spitalul a fost dedicat îngrijirii complete a femeilor, copiilor și adolescenților și a devenit unul dintre cele mai importante centre pediatrice specializate din Europa. Îngrijirea medicală se bazează pe colaborarea multidisciplinară a profesioniștilor săi.

Prin intermediul Fundației de Cercetare Sant Joan de Déu, se desfășoară cercetări pentru a găsi tratamente noi și mai bune pentru bolile pediatrice. În calitate de spital universitar, contribuie la formarea profesioniștilor din domeniul sănătății, împreună cu Universitat de Barcelona. Scopul spitalului nu este doar de a promova și de a încuraja formarea profesioniștilor pentru a îmbunătăți sănătatea pacienților și a comunității, ci și de a îmbunătăți cunoștințele științifice și umane.

Spitalul de copii SJD Barcelona ca spital de serviciu public

Spitalul de copii SJD Barcelona Childre’ns Hospital oferă asistență societății, fără excluderi, datorită acordului cu Serviciul Catalan de Sănătate (CatSalut) și cu Sistemul Național de Sănătate spaniol.

Spitalul de copii SJD Barcelona a fost acreditat de către Departamentul de Sănătate al Guvernului regional al Cataluniei, cu un scor pentru standardele esențiale de 96,97%. Această acreditare se reînnoiește la fiecare trei ani.

Care este specialitatea care vă interesează?

Ratele de succes ale spitalului sunt printre cele mai bune la nivel internațional în patologiile foarte complexe la copii și femei însărcinate. Peste 600 de specialiști la dispoziția dumneavoastră. Profesioniștii spitalului sunt pregătiți în spitale din întreaga lume și colaborează în rețele medicale naționale și internaționale.

 

Principalele specializări:

 

Oncologie

Centru național de referință pentru îngrijirea și cercetarea cancerului de dezvoltare și un centru internațional de referință.

 

Cardiologie și chirurgie cardiacă

În zona de cardiologie există cei mai buni experți pentru a trata toate tipurile de boli cardiace.

 

Boli rare

Institutul Pediatric pentru Boli Rare (IPER) face progrese în tratamentul și cercetarea bolilor rare.

 

Ortopedie și traumatologie

Specialiști în ortopedie și traumatologie pediatrică. Se tratează afecțiuni complexe ale aparatului locomotor.

 

Neurologie

În acest spital se previne, diagnostichează și tratează tulburările sistemului nervos central și periferic la copii și adolescenți.

 

Medicină materno-fetală și obstetrică

Specializat în medicina fetală și neonatală, departamentul de Ginecologie și Obstetrică se ocupă de toate aspectele legate de sănătatea femeii.

 

Programează-te acum la Spitalul Sant Joan de Déu din Spania

Dacă dorești o experiență medicală de top în Spania contactează-ne acum.

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta și a copiilor tăi.