Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul de pediatrie Edmond și Lily Safra din Israel

Excelență clinică în Grupul SHEBA

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul pentru copii Edmond și Lily Safra este cunoscut pentru gama largă de afecțiuni pe care le tratează și pentru facilitățile sale de ultimă generație, inclusiv: 

  • unitate de terapie intensivă pediatrică; 
  • Institutul de neurologie pediatrică, care diagnostichează și tratează tulburările neurologice și de neurodezvoltare; 
  • Unitatea pulmonară, care găzduiește Centrul național de fibroză chistică; 
  • Departamentul de chirurgie pediatrică, care deservește toate subspecialitățile chirurgicale; 
  • Unitatea de hemo-oncologie care efectuează transplanturi de măduvă osoasă și chimioterapie intensivă, precum și 
  • Serviciul clinic ambulatoriu și Centrul de zi pentru pacienții oncologici; 
  • Un departament de psihiatrie specializat în tratamentul tulburărilor de alimentație; 
  • Departamentul de reabilitare pediatrică, care oferă programe complete de reabilitare pentru copiii care au diverse limitări funcționale semnificative, cauzate de boli, leziuni și arsuri.

 

La Centrul Internațional de Cardiologie Congenitală Edmond J. Safra, cardiologii și chirurgii cardiaci pediatri cu experiență sunt pregătiți să diagnosticheze și să trateze toate afecțiunile cardiace pediatrice. Având acces la facilități de cel mai înalt nivel, care oferă cele mai noi tehnologii de diagnosticare, chirurgie cardiovasculară și terapie intensivă, se oferă cele mai complete opțiuni de tratament cardiac disponibile, unele dintre acestea fiind efectuate exclusiv la The Edmond J. Safra International Congenital Heart Center.

 

Centru de cercetare și excelență clinică 

Cercetarea și îngrijirea clinică merg mână în mână la acest spital. Cercetătorii spitalului sunt specializați în cercetarea pediatrică și se angajează să identifice și să dezvolte noi abordări pentru prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor și condițiilor din copilărie. Prin îngrijirea pediatrică avansată și programele educaționale de renume internațional, se formează următoarea generație de specialiști în pediatrie.  

 

O abordare centrată pe pacient

În fiecare zi, personalul medical calificat și plin de compasiune face tot posibilul pentru a le oferi pacienților și familiilor acestora cea mai bună calitate a vieții posibilă în spital și în mediul comunitar. Designul creativ și vesel al spațiului fizic al spitalului sporește sentimentul de calm și confort atât pentru pacienți, cât și pentru familii. Ca parte a îngrijirii pline de compasiune, este un spital fără durere, ceea ce înseamnă că procedurile potențial dureroase sunt efectuate cu sedare și anestezie optimă, pentru ca fiecare copil să se simtă cât mai confortabil posibil. 

Spitalul pentru copii Edmond și Lily Safra este spitalul pediatric de referință din Israel. Se oferă îngrijire clinică excepțională copiilor de toate vârstele, de la copilărie până la adolescență, și se tratează toate afecțiunile medicale, de la îngrijirea acută pentru cele mai complexe și mai amenințătoare de viață până la reabilitarea pe termen lung. 

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat al Spitalului de Pediatrie Edmond și Lily Safra din ISRAEL

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului de Pediatrie Edmond și Lily Safra din Israel și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalului de Pediatrie Edmond și Lily Safra din Israel și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale. 

 

Programează-te la Spitalul de Pediatrie Edmond și Lily Safra ca să poți avea acces la cele mai recente metode si tehnologii de diagnosticare și tratament!

Dacă dorești o experiență medicală de top într-unul din cele mai bune spitale din lume, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului de Pediatrie Edmond și Lily Safra din Israel. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.