Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Chirurgia genunchiului

În cele mai bune spitale din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Chirurgia genunchiului este o ramură a chirurgiei ortopedice care se ocupă de diagnosticarea și tratarea problemelor care afectează articulația genunchiului și structurile adiacente, cum ar fi oasele, cartilajele, ligamentele, tendoanele și mușchii. Chirurgia genunchiului poate fi necesară pentru a trata diverse afecțiuni, cum ar fi leziunile meniscului, leziunile ligamentelor încrucișate, artroza genunchiului, fracturile sau tumorile osoase.

Tot mai mulți pacienți români aleg spitalele din străinătate pentru o intervenție chirurgicală la genunchi. Spitalele din Turcia și clinicile din Austria sunt cele mai populare destinații alese de aceștia. Motivul principal este dorința de a avea o intervenție reușită și un rezultat bun de la început. Mulți pacienți apelează însă la medicii din străinătate după una sau mai multe intervenții nereușite făcute în țară și caută specialiști cu experiență și tehnologii de ultimă generație.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Tipuri de intervenții chirurgicale ortopedice la nivelul genunchiului ce pot fi realizate în spitalele partenere din străinătate:

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Există mai multe tipuri de intervenții chirurgicale ortopedice care se pot efectua la nivelul genunchiului, în funcție de cauza și gradul de afectare a articulației. Cele mai frecvente tipuri de intervenții chirurgicale ortopedice la nivelul genunchiului sunt:

Artroscopia genunchiului – este o intervenție chirurgicală minim invazivă, care se realizează prin două sau trei incizii mici pe pielea de deasupra genunchiului. Prin aceste incizii se introduc un artroscop (o cameră video mică) și instrumente chirurgicale subțiri, care permit vizualizarea și repararea structurilor interne ale genunchiului. Artroscopia genunchiului se poate folosi pentru a trata leziunile meniscului, leziunile ligamentelor încrucișate, artroza genunchiului, fracturile sau corpurile libere intraarticulare.

Înlocuirea parțială a articulației genunchiului – este o intervenție chirurgicală în care se înlocuiește doar o parte a articulației genunchiului cu o proteză artificială, realizată din metal și plastic. Înlocuirea parțială a genunchiului se poate efectua atunci când doar o porțiune a suprafeței articulare este deteriorată sau uzată, de obicei pe partea internă sau externă a genunchiului.

Înlocuirea totală a articulației genunchiului – este o intervenție chirurgicală în care se înlocuiește întreaga articulație genunchiului cu o proteză artificială, realizată din metal și plastic. Înlocuirea totală a genunchiului se poate efectua atunci când suprafața articulară este sever deteriorată sau uzată, ca urmare a artrozei avansate sau a altor afecțiuni degenerative.

Reconstructia ligamentelor încrucișate – este o intervenție chirurgicală în care se repară sau se înlocuiesc unul sau ambele ligamente încrucișate ale genunchiului, care sunt responsabile pentru stabilitatea și mobilitatea articulației. Reconstructia ligamentelor încrucișate se poate efectua atunci când aceste ligamente sunt rupte sau lezate, ca urmare a unui traumatism sau a unei entorse.

Meniscectomia – este o intervenție chirurgicală în care se îndepărtează total sau parțial un menisc deteriorat sau rupt din interiorul articulației genunchiului. Meniscectomia se poate efectua atunci când meniscul provoacă durere, inflamație sau blocarea mișcării genunchiului.

Operații de revizie – Chirurgia genunchiului este o procedură medicală cu un grad ridicat de succes, care permite pacienților să scape de durerea cronică și să își recupereze funcția și mobilitatea genunchiului. Cu toate acestea, în unele cazuri, operația de genunchi poate eșua din diverse motive, cum ar fi infecția, uzura, instabilitatea, fractura osoasă sau o intervenție chirurgicală realizată necorespunzător. Când se întâmplă acest lucru, pacientul poate resimți din nou durere, umflare sau instabilitate la nivelul genunchiului. În aceste situații, poate fi necesară o intervenție chirurgicală de revizie pentru a înlocui una sau mai multe părți ale protezei artificiale.

Tehnicile de revizie pentru operațiile de genunchi nereușite anterior sunt diferite de tehnicile folosite pentru operațiile primare de genunchi. Revizia este o intervenție mai lungă, mai complexă și mai dificilă, care necesită o planificare atentă, implanturi și instrumente specializate pentru a obține un rezultat bun.

Tehnicile de revizie depind de cauza eșecului operației anterioare și de gradul de afectare a articulației și a osului. Medicii parteneri din cadrul spitalelor din străinătate au o experiență foarte mare în realizarea operațiilor de revizie la genunchi.

 

Centrul de Tratament Articular și Regenerare Tisulară (spitale străinătate)

Centrul de Tratament și Regenerare Tisulară oferă o metodă inovatoare de tratare a leziunilor de cartilaj la genunchi prin regenerarea acestuia cu propriile celule ale pacientului. Procedura implică colectarea de mostre de cartilaj sănătos, care sunt ulterior cultivate în laborator până când ajung la un număr suficient de celule. Acestea sunt apoi utilizate pentru a înlocui zona afectată de cartilaj prin intermediul unei tehnologii de tip „patch”. Această metodă este non-invazivă și oferă o alternativă la înlocuirea totală a genunchiului, având ca rezultat îmbunătățirea funcționării articulației genunchiului și reducerea durerii. Cu ajutorul acestei tehnici, Centrul de Tratament și Regenerare Tisulară poate oferi pacienților o recuperare mai rapidă și mai eficientă a mobilității articulațiilor, ajutându-i să își reia activitățile zilnice fără durere și disconfort.

 

Metode inovatoare în spitalele partenere din străinătate: chirurgia robotică Mako

Chirurgia robotică Mako este o tehnică avansată de chirurgie minim invazivă utilizată pentru intervenții la genunchi, care folosește un robot specializat pentru a asista chirurgul în timpul operației. Robotul Mako permite chirurgului să efectueze operații precise și personalizate, utilizând un model tridimensional al genunchiului pacientului. În timpul operației, robotul Mako poate identifica și elimina zonele deteriorate sau deteriorate ale cartilajului sau oaselor, în timp ce protejează zonele sănătoase. Această tehnică poate duce la o recuperare mai rapidă și mai puțină durere postoperatorie.

Alege cele mai bune spitale de ortopedie din lume!

Spitale și clinici chirurgie ortopedică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 

  • Spitale din Turcia: Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia). 
  • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena). 
  • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
    • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
    • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia 
  • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia) 
  • Spitale din Israel: Sheba, Clalit 
  • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

Alege cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel

Dacă ești interesat(ă) de o intervenție chirurgicală ortopedică într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul ortopediei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!