Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalele LIV din Turcia

LIV – Leading International Vision – Viziune Internațională de Vârf

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul LIV- divizia de vârf a celui mai mare grup de spitale private din TURCIA

Parte a MLP Care Healthcare Group – cel mai mare grup de spitale private din Turcia, ce cuprinde 25 de spitale. La scurt timp după deschidere, Spitalele LIV au primit acreditarea Joint Commission International, cel mai important certificat internațional de acreditare în domeniul sănătății, și certificatul european TUV .

Cu o abordare centrată pe pacient, medici de renume, personal medical bine pregătit, infrastructură și tehnologie medicală de vârf, Liv Hospital Ulus din Istanbul este compus din 154 de paturi, 8 săli de operație și 50 de clinici într-o suprafață de 30 de mii de metri pătrați.

Aducând o perspectivă nouă și modernă în sectorul sănătății prin reunirea unei abordări orientate către pacient și a unui personal medical experimentat cu un stil de lucru multidisciplinar, Liv Hospital își continuă călătoria, începută în 2013, cu cel de-al șaselea spital, Liv Hospital Vadistanbul.

 

Spitalul LIV din TURCIA – Tratament de înalt nivel cu personal experimentat 

Liv Hospital din Turcia își propune să aducă un nivel ridicat de servicii în sectorul sănătății, de la studii științifice la procese de diagnostic și tratament, de la infrastructura tehnologică la medici experimentați, experți în domeniile lor.

 

Spitalul LIV din TURCIA –Centru de referință care face diferența

Liv Hospital Vadİstanbul, care reunește numeroși medici experți cu studii academice în domeniul lor, este specializat în transplantul de rinichi robotic și tradițional și în toate tipurile de chirurgie robotică, operații de cancer la adulți și copii, operații cardiace la adulți și copii, cuprinde un centru de sănătate cardiacă pentru seniori, cât și un centru de endoscopie avansată. Se diferențiază prin multiplele metode clinice și de tratament, inclusiv proceduri avansate, un centru specializat în coloana vertebrală și o clinică de sănătate pentru sportivi, clinică de reabilitare care efectuează proceduri inovatoare.

Liv Hospital își propune să devină instituția reprezentativă a Turciei pe arena internațională ca vizionar cu conceptul de servicii impecabile și care evidențiază conceptul de sănătate, nu de boală. De asemenea, oferă cele mai bune servicii și soluții pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

Spitalul Liv, care își construiește studiile din sectorul sanitar privat pe o platformă științifică și își compară rezultatele medicale cu cele mai bune centre din lume, își trage forța din faptul că secțiile sunt compuse din specialități de top.

 

Medicină personalizată cu ajutorul comisiilor multidisciplinare

La spitalul Liv diagnosticul și tratamentul multor boli este decis în cadrul unor comisii multidisciplinare formate din medici cu experiență și specialiști din diferite discipline. Cele mai potrivite protocoale de tratament sunt stabilite în funcție de decizia comisiei, la care participă numeroși medici experți în domeniu, prin luarea în considerare a abordărilor actuale.

În cadrul spitalelor LIV din TURCIA funcționează următoarele comisii multidisciplinare:

 • Comisia de oncologie
 • Comisia pentru sănătatea inimii
 • Comisia pentru sănătatea sânilor
 • Comisia de oncologie pediatrică
 • Comisia pentru hipofiză
 • Comisia pentru tiroidă
 • Comisia pentru piciorul diabetic
 • Comisia pentru nutriție și tulburări de nutriție
 • Comisia de neurologie
 • Comitetul de oncologie toracică
 • Comisia pentru cardiologie
 • Comisia de perinatologie
 • Comitetul pentru vertij

 

Spitalul LIV din TURCIA- cercetare științifică și colaborări internaționale

Spitalele Liv din Turcia oferă servicii medicale de calitate pentru pacienți și, în același timp, realizează studii și cercetări științifice. Există în permanență colaborări importante cu o serie de universități și spitale de cercetare de renume din Turcia și din străinătate.

Liv Hospitals oferă o gamă variată de servicii de asistență medicală pentru pacienți din străinătate. Toți pacienții LIV sunt tratați ca pacienți VIP. Există în permanență grija ca aceștia să primească cele mai bune servicii pentru diagnosticarea și tratamentul bolii lor specifice de către o echipă medicală specializată cu o experiență extensivă. Sunt consultați diverși medici pentru a asigura o abordare multidisciplinară și pentru a se asigura că pacientul primește cel mai bun plan medical.

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat al grupului de spitale LIV din TURCIA

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului LIV din Turcia și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalul Liv și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

 

GRATUIT- Traducător de limba română și transfer pe teritoriul Turciei

În calitate de reprezentant oficial al spitalului, Meditravel îți oferă un serviciu complet și gratuit de traducere în limba română pe durata șederii tale în spital. În plus, îți punem la dispoziție și transferuri gratuite de la aeroport și între hotel și spital, pentru a te asigura că vei ajunge la destinația dorită în siguranță și confort. Te poți baza pe noi pentru a face din experiența ta medicală în Turcia una pozitivă și fără griji.

 

Programează-te acum la spitalul LIV din TURCIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Turcia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului LIV din Turcia.

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.