NPISTANBUL Brain Hospital din Turcia

al 2-lea Brain Hospital din Europa

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul NPISTANBUL din Turcia- specializat în neuropsihiatrie și neurochirurgie

NPİSTANBUL Brain Hospital (Neuropshihiatrie – Adicții – Neurochirurgie) este primul spital specializat în neuropsihiatrie și neurochirurgie din Turcia, înființat cu scopul de a oferi servicii de tratament eficiente cu cele mai sofisticate posibilități de tratament oferite de medicina contemporană pentru bolile care sunt legate de sănătatea minții și a creierului și este al doilea spital de acest tip din Europa.

NPİSTANBUL Brain Hospital dispune de acreditarea JCI (Joint Commission International), care este cel mai mare și prestigios organism de acreditare medicală din lume. Această acreditare este un document special care este acordat doar la trei spitale specializate care funcționează în afara Statelor Unite.

În afară de furnizarea de servicii legate de afecțiunile creierului, există servicii și pentru neurochirurgie, chirurgie generală, otorinolaringologie, medicină internă, sănătate și boli ale copilului … etc. 

Este primul spital privat din domeniul psihiatriei care răspunde tuturor nevoilor pacienților săi cu ambulanța specială, serviciul de urgență psihiatrică 7/24.

 

Spitalul NPISTANBUL din Turcia- tehnologie medicală de top

Dispune de sală de operație de clasa A și servicii de terapie intensivă pentru neurochirurgie. Dispune de primul și singurul echipament de sală de operație 1A Ultra Clean din Turcia aprobat de organizația independentă acreditată și are o infrastructură tehnologică superioară care asistă operațiile chirurgicale.

Este pionier în Turcia în aplicarea noilor abordări precum „tratamentul prin măsurarea funcțiilor cerebrale” și „medicina axată pe gândire”.

Este primul și singurul spital din Turcia care adoptă clinic abordarea farmacogenetică (monitorizarea nivelului de sânge al medicamentelor terapeutice (TDM), fenotiparea și genotiparea) în procesele de diagnosticare și tratament, precum și în implementare.

Este partenerul științific al Universității Üsküdar. De asemenea, are diverse colaborări cu această universitate în domeniul tehnologic, academic și științific.

Este primul care oferă tratamente de neuromodulare în Turcia. Acest centru își propune să măsoare și să trateze funcțiile cerebrale prin stimulare cerebrală.

 

Spitalul NPISTANBUL din Turcia- Clinica pentru tratamentul dependențelor

În cadrul clinicii de dependență (NPAMATEM), se oferă serviciul de laborator de verificare toxicologică avansată.

NPİSTANBUL Brain Hospital este primul spital special de neuropsihiatrie din Turcia, înființat cu scopul de a oferi servicii de tratament eficiente cu cele mai sofisticate posibilități de tratament oferite de medicina contemporană pentru bolile care sunt legate de sănătatea minții și a creierului. NPİSTANBUL Brain Hospital conduce multe studii în domeniul tratamentului dependenței, deoarece este primul spital privat din Turcia care deține licența AMATEM.

 

Spitalul NPISTANBUL din Turcia – toate tehnologiile de neurochirurgie 

Prin această viziune, tehnicile acceptate la nivel mondial, de la terapiile de neuromodulare, cum ar fi ECT, neuronavigația TMU / TMS, tDCS, până la chirurgia funcțională și terapia cu implanturi electronice (baterii), sunt create pentru a forma o infrastructură. Există 2 săli de operație, dintre care una este 1A și cealaltă 1B, și o unitate de terapie intensivă cu 16 paturi în NPİSTANBUL Brain Hospital pentru a efectua operații de chirurgie robotică, operații de anevrism, operații de Parkinson și epilepsie, precum și multe alte operații. Unitatea de terapie intensivă poate deservi în totalitate până la nivelul 3 toți pacienții de terapie intensivă.

 

Servicii medicale neurochirurgie și psihiatrie:

NPİSTANBUL Brain Hospital; primul spital special de neuropsihiatrie din Turcia, înființat cu scopul de a oferi servicii de tratament eficiente cu cele mai sofisticate posibilități de tratament oferite de medicina contemporană pentru bolile care sunt legate de sănătatea minții și a creierului.

 • Chirurgie tumori cerebrale benigne și maligne (gliom, meningiom, schwannom, tumori ale glandei pituitare, tumori ale fosei posterioare);
 • rezecția chisturilor cerebrale;
 • tratamentul anevrismelor cerebrale;
 • Chirurgia epilepsiei;
 • Neurochirurgie funcțională
 • DBS „stimulare profundă a creierului”,
 • SDR „rizotomie dorsală selectivă”,
 • AHE „amigdalohipocampectomie”,
 • stimularea nervilor periferici,
 • afecțiuni ale coloanei vertebrale (hernie, hernie de disc, tumori ale coloanei vertebrale, laminectomie cu stenoză spinală),
 • tulburări cerebrale copii (chirurgia paraliziei cerebrale spastice).
 • Operație scolioză (tehnicile spinal fusion, growing rods, ApiFix)

 

Policlinica NP Etiler a Universității Üsküdar:

Oferă servicii de diagnostic și tratament în domeniile psihologiei, psihiatriei și neurologiei. Oferă tratamente personalizate pacienților adulți care prezintă simptome ușoare până la moderate în unitatea de psihiatrie în următoarele domenii: depresie, depresie mascată, TOC (tulburare obsesiv-compulsivă), fobie socială, tulburări de personalitate, tulburare bipolară, schizofrenie, tulburare maniaco-depresivă, tulburări de control al impulsurilor, probleme de relații maritale, tulburări alimentare, probleme de dependență, tulburări de somn, anxietate generalizată și alte tulburări psihiatrice.

 

Universitatea Üsküdar NP Feneryolu Polyclinic; 

Serviciile medicale ambulatorii sunt oferite în psihiatrie, psihologie, ORL, terapie vocală, tulburări de vorbire și fizioterapie.
Oferă următoarele tratamente personalizate pacienților din Unitățile de Psihiatrie și Psihoterapie pentru adulți, copii și adolescenți: depresie, fobie socială, tulburări de personalitate, tulburare bipolară, depresie mascată TOC (tulburare obsesiv-compulsivă), schizofrenie, probleme de căsnicie și relaționare, tulburare maniaco-depresivă, tulburări alimentare, disfuncții sexuale, probleme de dependență, tulburare de panică, tulburări de control al impulsurilor, tulburări de somn, tulburări de anxietate și alte tulburări psihiatrice.

În cadrul Unității de fizioterapie: Reabilitarea coloanei vertebrale, Reabilitare neurologică, Reabilitare motrică orală, Fizioterapie, Masaj pentru edemul limfatic, Reabilitarea cardiopulmonară, Reabilitare ortopedică, Reabilitarea mâinii pentru sănătatea sportivilor și Centrul de exerciții clinice.

În Unitatea de ORL: Tulburări de limbaj și vorbire: probleme de deglutiție la copii, bâlbâială, tulburări de sunet, tulburări de articulare, sănătatea sunetului, pierderea auzului, etc.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al spitalului NPİSTANBUL Brain Hospital din TURCIA

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului NPISTANBUL din Turcia și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalului NPISTANBUL din Turcia și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

 

GRATUIT- Traducător de limba română și transfer pe teritoriul Turciei

În calitate de reprezentant oficial al spitalului, Meditravel îți oferă un serviciu complet și gratuit de traducere în limba română pe durata șederii tale în spital. În plus, îți punem la dispoziție și transferuri gratuite de la aeroport și între hotel și spital, pentru a te asigura că vei ajunge la destinația dorită în siguranță și confort. Te poți baza pe noi pentru a face din experiența ta medicală în Turcia una pozitivă și fără griji.

 

Programează-te acum la spitalul NPİSTANBUL Brain Hospital din TURCIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Turcia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului NPISTANBUL din Turcia.

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.