Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Chirurgie

Meniu

Chirurgie în spitale de top din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Spitalele din străinătate – o opțiune atractivă pentru pacienții români care au nevoie de intervenții chirurgicale

Chirurgia este unul dintre domeniile principale pentru care pacienții români aleg să se trateze în spitale din străinătate. Atunci când vine vorba de intervenții chirurgicale, mulți pacienți caută să beneficieze de cele mai avansate tehnologii și tratamente, împreună cu medici cu experiență și cu un nivel ridicat de pregătire. Din acest motiv, spitalele din străinătate, în special cele din țări precum Turcia, Italia, Austria sau Israel, sunt considerate o alegere atractivă pentru pacienții români care doresc să se trateze în afara țării.

 

Ce spitale din străinătate reprezentăm în România?

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

Reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 • Spitale din Turcia: Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).
 • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).
 • Spitale din topul World’s Best Hospitals- cele mai bune spitale din lume:
  • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
  • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia
 • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)
 • Spitale din Israel: Sheba, Clalit
 • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Chirurgie robotică de vârf în spitalele partenere din străinătate

În spitalele din străinătate, chirurgia robotică este o tehnologie folosită de mult timp și cu o experiență vastă în utilizarea acestei tehnologii. Multe dintre aceste spitale au fost printre primele care au adoptat tehnologia robotică pentru procedurile chirurgicale și au făcut investiții constante în îmbunătățirea acesteia. De asemenea, medicii care folosesc această tehnologie sunt foarte bine pregătiți și au o experiență vastă în utilizarea acesteia.

Chirurgia robotică reprezintă o metodă avansată de intervenție chirurgicală, care implică utilizarea unui robot chirurgical pentru a ajuta chirurgul să efectueze operația cu precizie și acuratețe mai mari. Spitalele din străinătate sunt recunoscute pentru utilizarea tehnologiei avansate în domeniul medical, iar chirurgia robotică este o ramură importantă a acestei tehnologii. Aceste spitale sunt dotate cu cele mai noi echipamente de chirurgie robotică și cu medici specializați în utilizarea acestora, ceea ce permite efectuarea unor operații complexe cu o precizie și o siguranță sporite. 

 

Chirurgie robotică cu robotul DaVinci în spitalele partenere din străinătate

Robotul DaVinci este un sistem chirurgical robotic folosit în intervenții chirurgicale minim invazive. Numele său este inspirat de Leonardo da Vinci, datorită similitudinilor dintre invențiile sale și funcționalitățile robotului.

Robotul DaVinci utilizează o interfață computerizată pentru a controla instrumentele chirurgicale. Aceste instrumente sunt montate pe brațe robotizate, care sunt controlate de un chirurg care stă la o consolă specială, de unde poate vedea imagini 3D ale zonei de intervenție și poate controla cu precizie instrumentele. Medicii pot realiza astfel intervenții mai precise, mai rapide și mai sigure, cu o perioadă de recuperare mai scurtă pentru pacienți.

 

Chirurgie robotică cu robotul MAKO în spitalele partenere din străinătate

Robotul Mako este un sistem de chirurgie asistată de robot, folosit în spitalele din străinătate pentru a ajuta la efectuarea procedurilor chirurgicale mai precise și mai eficiente, în special în cazul intervențiilor de chirurgie ortopedică.

Robotul Mako utilizează tehnologie avansată pentru a ajuta chirurgii să efectueze proceduri chirurgicale mai precise și mai sigure. Robotul Mako folosește imagistica 3D pentru a crea o imagine precisă a zonei de intervenție și permite chirurgului să planifice procedura cu o precizie mai mare înainte de a începe intervenția.

 

Chirurgie minim invazivă în spitalele partenere din străinătate

În cadrul spitalelor din străinătate, operațiile minim invazive sunt o practică medicală de mult timp, care a devenit o alegere preferată pentru mulți pacienți. Aceste proceduri utilizează tehnici și instrumente chirurgicale moderne pentru a efectua intervenții chirurgicale mai precise și mai puțin invazive, ceea ce conduce la un timp de recuperare mai scurt și la un nivel mai scăzut de durere postoperatorie.

Mulți pacienți care au căutat tratament în spitale din străinătate au descoperit că sunt eligibili pentru operații minim invazive, în timp ce în țară li se propusese o intervenție mai amplă. Acești pacienți au beneficiat de pe urma acestei tehnologii moderne, care le-a permis să se recupereze mai repede și să se întoarcă la activitățile lor normale mai rapid.

 

Avem sau identificăm soluții inclusiv pentru cazurile foarte complexe și rare

În cadrul spitalelor din străinătate, pacienții au acces la medici extrem de experimentați și calificați care pot efectua operații foarte complexe. Acești medici sunt specialiști în domeniul lor de expertiză și au o vastă experiență în tratamentul pacienților cu diferite afecțiuni medicale, inclusiv cele mai dificile cazuri.

De asemenea, medicii care lucrează în spitalele din străinătate lucrează în echipe multidisciplinare. Aceste echipe sunt alcătuite dintr-un grup de medici specializați în diferite domenii. Prin colaborarea lor, acești medici pot asigura cel mai bun tratament pentru pacienți și pot face față cu succes unor situații medicale complexe.

Spitalele din străinătate sunt dotate cu tehnologie medicală de ultimă generație, care le permite medicilor să efectueze intervenții chirurgicale precise și eficiente. Această tehnologie medicală include instrumente chirurgicale de ultimă generație, echipamente de imagistică de înaltă calitate și echipamente de monitorizare avansate.

 

Ce servicii de chirurgie oferim în spitalele partenere din străinătate?

 • Unități Operative Complexe de Chirurgie Oncologică: structuri înalt specializate în tratamentul chirurgical și medical al persoanelor afectate de cancer, în toate tipurile de cancer (chirurgia sânului, specialiști prostatectomie, operație îndepărtare tumori, specialiști în chirurgia sarcomului, etc.)
 • Chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervențională. Camerele de operație hibride din spitalele din străinătate permit medicilor să combine tehnicile chirurgicale și intervenționale pentru a oferi tratamente personalizate pentru fiecare pacient, inclusiv în cazurile complexe.
 • Operații neurochirurgie: neurochirurgie cerebrală (tumori benigne și maligne,  malformații arteriovenoase, anevrisme cerebrale), neurochirurgie spinală (tumori spinale, operație hernie de disc, operație scolioză, operație rizotomie, etc.), tehnici de radiochirurgie.
 • Chirurgie ortopedică: artroplastie de șold, artroplastie de genunchi, operații de reparație și reconstrucție a ligamentelor, traumatologie sportivă, chirurgia mâinii, chirurgia umărului, etc.
 • Chirurgie generală: intervenții chirurgicale care implică abdomenul, inclusiv tractul digestiv, ficatul, pancreasul și vezica biliară, precum și alte zone ale corpului, cum ar fi pieptul, gâtul, glandele endocrine și regiunea perianală, intervenții chirurgicale minore cum ar fi herniile și abcesele sau intervenții complexe, cum sunt traumele sau afecțiunile tumorale.
 • Chirurgie pediatrică. Spitalele partenere din străinătate oferă o gamă completă de intervenții chirurgicale pediatrice, inclusiv chirurgie fetală. Aceste intervenții sunt efectuate de către medici specializați în chirurgie pediatrică și beneficiază de cele mai recente tehnologii și echipamente medicale de ultimă generație. 
 • Chirurgie ginecologică. Oferim toate intervențiile de chirurgia ginecologică, cum ar fi: operație de histerectomie, operații de endometrioză în centre de excelență în endometrioză din străinătate, proceduri minim invazive pentru îndepărtarea fibroamelor uterine, chirurgie ginecologică oncologică.
 • Operații urologie și nefrologie. În cadrul spitalelor din străinătate se efectuează toate operațiile de urologie și nefrologie, atât la adulți, cât și la copii: operație hidronefroză, operație hipospadias, operații pentru tumori renale, vezicale și de prostată, operație varicocel, reconstrucții complexe, operații pentru boli rare (boala Peyronie), etc. Se utilizează metode minim-invazive și chirurgie robotică.
 • Chirurgie gastroenterologie/ abdominală: chirurgie biliară (îndepărtare vezică biliară), chirurgie esofagiană (reflux gastroesofagian, tumori esofag), operații stomac (pentru ulcere, tumori gastrice, operație micșorare de stomac), chirurgie intestinală (bola Crohn, colită ulcerativă, diverticulită, operații cancer de colon), chirurgie hepatică (tumori hepatice, metastaze ficat, chisturi și hemangioame hepatice), chirurgie pancreatică (cancer pancreas, operația Whipple, operații pancreatită).
 • Chirurgie ORL și maxilo-facială: În cadrul spitalelor din străinătate lucrează echipe multidisciplinare (formate din chirurg ORL, medic chirurgie oro-maxilo-facială, chirurg stomatolog, medic specialist chirurgie plastică, neurochirurg) care pot aborda împreună chiar și cazurile cele mai complexe. Se fac toate tipurile de operații: operații ORL, chirurgie maxilo-facială, operații complexe, operații de reconstrucție, chirurgia tumorilor ORL și tumorilor cap și gât.
 • Chirurgie toracică poate fi utilizată pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv cancer pulmonar, pneumotorax, empiem, hernie diafragmatică, chist hidatic pulmonar, stenoza traheală și multe altele.
 • Chirurgie bariatrică. Cele mai populare intervenții includ operația de gastric sleeve (operația de micșoare de stomac) și operația gastric bypass (numită și „operația pentru diabet tip 2”), iar cea mai populară destinație pentru chirurgia bariatrică este Turcia.
 • Chirurgie estetică: rinoplastie (inclusiv rinoplastie ultrasonică, sau tehnica de piezochirurgie pentru rinoplastie), micșorare și lifting de sâni, implant mamar, lifting facial, blefaroplastie, abdominoplastie, implant de păr, etc. Ca și pentru chirurgia bariatrică, destinația preferată pentru chirurgia estetică o reprezintă spitalele din Turcia.

 

Alege cele mai bune servicii medicale în spitale de top din întreaga lume cu ajutorul Meditravel

Dacă îți dorești accesul la cele mai bune servicii medicale în spitale de renume mondial, atunci Meditravel este alegerea perfectă pentru tine! În parteneriat cu spitale din Turcia, Austria, Italia, Israel, Franța și multe alte țări de top, suntem aici pentru a te ajuta să găsești soluția medicală optimă pentru tine.

Indiferent dacă ai nevoie de o operație complexă sau de o evaluare medicală specializată, echipa noastră de experți îți poate oferi toată asistența necesară în alegerea opțiunii medicale adecvate și în organizarea călătoriei tale medicale.

Nu mai aștepta! Contactează-ne acum și începe procesul de a-ți îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții, beneficiind de cele mai bune servicii medicale la nivel internațional. Suntem aici pentru tine și suntem nerăbdători să te ajutăm să găsești soluția potrivită pentru nevoile tale medicale!