Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Tumori cerebrale

Tratamentul tumorilor cerebrale în spitalele de top din străinătate

 

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Tratamentul cancerului în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Globocan 2020, rata de supraviețuire pentru pacienții  din România care suferă de cancer este mai mică decât media europeană. 

Tratamentul oncologic în străinătate crește șansele de supraviețuire ale pacienților.

 

Alege cele mai bune spitale din lume!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt tipurile de tumori cerebrale tratate în cadrul spitalelor partenere din străinătate?

În cadrul spitalelor partenere din Turcia, Israel, Austria și Italia sunt tratate toate tipurile de tumori cerebrale.

 • Tumorile primare maligne ale sistemului nervos central sunt reprezentate în principal la adulți de tumorile gliale, atât de grad scăzut, cât și de grad înalt (glioblastom). 
 • Tumorile rare, cum ar fi meduloblastoamele, ependimoamele, tumorile intracraniene cu celule germinale și tumorile regiunii pineale sunt observate cel mai frecvent la adulții tineri, dar pot apărea la orice vârstă.
 • Limfomul cerebral primar este rar, dar în cadrul spitalelor partenere există specialiști recunoscuți pentru această patologie.
 • Tumorile primare ale bazei craniului. Deoarece cresc în os, tumorile bazei craniului, cum ar fi cordomul sau condrosarcomul și osteosarcomul necesită expertiză specifică pentru tratamentul lor local, o echipă interdisciplinară de radioterapeuți și neurochirurgi, tratamentul standard fiind protonoterapia.
 • Metastazele cerebrale. Metastazele cerebrale sunt tumori secundare care apar atunci când celulele canceroase se răspândesc din alte părți ale corpului în creier. Aceste celule canceroase pot ajunge la creier prin intermediul sistemului circulator sau prin sistemul limfatic. Metastazele cerebrale sunt cel mai frecvent întâlnite la pacienții cu cancer de plămâni, sân, rinichi, colon sau melanom.

 

Care sunt avantajele tratamentului tumorilor cerebrale în spitale din Turcia, Austria, Italia sau Israel?

Tratamentul tumorilor cerebrale în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, Italia, Israel sau din alte țări:

 • Abordare integrată. Oncologii și radioterapeuții din cadrul spitalelor partenere lucrează îndeaproape cu neurochirurgii. Îngrijirea pe care o oferă este multidisciplinară, pentru a oferi pacienților cel mai personalizat tratament posibil de la bun început. 
 • Abordare multidisciplinară. Diagnosticul și deciziile sunt luate în timpul întâlnirilor interdisciplinare între oncologi, neurochirurgi, oncologi pediatrici, neuroradiologi, anatomopatologi și biologi.  
 • Tehnologie medicală de vârf. Spitalele noastre partenere dispun de o gamă variată de echipamente: radioterapie cu intensitate modulată (IMRT), RapidArc, tomoterapie, Gamma Knife stereotaxie, RMN intraoperator și terapie cu protoni.
 • Acces la terapia cu protoni și la radioterapia cu ioni de carbon. Vă oferim acces la unele dintre puținele centre de excelență din lume care dispun de echipamente pentru terapia cu protoni și pentru radioterapia cu ioni de carbon.
 • Analiza moleculară a tumorilor. Spitalele noastre partenere sunt lideri în caracterizarea moleculară a tumorilor sistemului nervos central, și se concentrează pe utilizarea tehnicilor de secvențiere “masive” care pot produce diagnostic precis, lucrând cu neuropatologii și detectând anomalii genetice care pot beneficia de un tratament țintit adaptat la biologia fiecărei tumori. Sunt disponibile consultații oncogenetice.
 • Experiență în tratarea patologiilor complexe și a cazurilor rare

 

Centre dedicate pentru cazurile pediatrice și pentru adolescenți

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Tratamentul tumorilor cerebrale în spitalele din străinătate

Neurochirurgia – îndepărtarea chirurgicală a tumorii; se face atunci când acest lucru este posibil. Această procedură implică deschiderea craniului. Unele tipuri de tumori pot fi îndepărtate astfel, fără sechele sau cu sechele minore ale creierului.

Spitalele din străinătate partenere sunt Centre de Excelență Internaționale în neurochirurgie și dispun de medici renumiți și de tehnologie medicală de ultimă oră.

Radiochirurgia nu este o intervenție chirurgicală propriu-zisă, deoarece nu implică nici o incizie. Pentru distrugerea tumorii se utilizează un fascicul de radiații focalizat. Acest tip de radioterapie stereotactică poate fi efectuată cu mai multe sisteme, cum ar fi: Gamma Knife, CyberKnife, True Beam.

Protonoterapia (Terapia cu protoni). Protonoterapia este un tratament inovator de tratament al cancerului și al tumorilor cerebrale, prin care se administrează radiații la adâncimi exacte pentru a ținti cu precizie tumorile. Terapia cu protoni este o formă extrem de avansată de tratament cu radiații, distrugând celulele canceroase cu cea mai mare precizie în timp ce protejează țesutul sănătos înconjurător.

Radioterapia MR-LINAC – cel mai nou și performant aparat de radioterapie din lume, ce permite radioterapie de mare precizie, care nu afectează țesutul sănătos din jur și minimizează eventualele efecte secundare. 

Chimioterapia. Pentru tumorile mai agresive, împreună cu radioterapia este administrată și chimioterapia. 

Imunoterapia. Imunoterapia a schimbat paradigma tratamentului împotriva cancerului. Noutatea provine din medicamentele de ultimă generație care nu mai vizează celula canceroasă, ci care stimulează apărarea corpului, exercitată de sistemul imun, în fața celulelor tumorale.

Tratamentul metastazelor cerebrale

Tratamentul metastazelor cerebrale depinde de localizarea cancerului primar. În anumite cazuri, se efectuează o radioterapie care să țintească metastazele. Rezecția chirurgicală înaintea radioterapiei este eficientă la pacienții care au o metastază solitară. În anumite cazuri se poate realiza neurochirurgia. Cea mai bună soluție va fi propusă de medic după studierea dosarul medical.

 

Second opinion tumori cerebrale din partea celor mai buni medici de la spitalele din străinătate.

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacienții diagnosticați cu tumori cerebrale în spitalele partenere din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, specialiști în tumorile cerebrale maligne, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientei și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.