Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cancer colorectal

Tratamentul cancerului colorectal în spitalele de top din străinătate

 

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia

Tratamentul cancerului în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Observatorul European pentru lupta împotriva Cancerului (European Cancer Observatory), rata de supraviețuire pentru pacienții oncologici din România este în general mai mică decât media europeană. Aceasta se datorează în mare parte unui diagnostic tardiv și accesului limitat la tratamentele avansate.

 

Alege cele mai bune spitale din lume pentru tratamentul cancerului!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Prin noi, pacienții din România diagnosticați cu cancer colorectal au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul oncologic. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului cancerului în spitale din străinătate?

Tratementul cancerului (tratamentul oncologic) în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacienții diagnosticați cu cancer se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacienții cu suspiciune de cancer, astfel încât aceștia să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacienții care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară. Printre acestea, putem enumera: tehnici speciale de radioterapie, cum este MR-Linac (radioterapie de mare precizie), radioembolizareaa pentru metastazele hepatice sau chirurgia HIPEC pentru carcinomatoza peritoneală.

Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. În cadrul spitalelor din străinătate există specialiști cu experiență inclusiv în cazul cancerelor rare.

Centre de Excelență în Oncologie. Acces la medici oncologi și chirurgi de top, medici cu foarte multă experiență în tratamentul cancerului colorectal și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. Echipele sunt formate din medici oncologici, medici chirurgi, medici specialiști radioterapie cât și medici anatomo-patologi pentru analizarea tumorii.

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

  • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
  • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
  • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
  • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
  • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
  • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Ce metode de diagnostic și tratament al cancerului colorectal se folosesc în spitalele din străinătate?

Tratamentul chirurgical (operația) pentru cancerul colorectal

Intervenția chirurgicală este o opțiune importantă în tratamentul cancerului de colon, fiind efectuată cu scopul de a elimina cât mai mult din tumoră. 

În prezent, procedura de rezecție laparoscopică este utilizată ca o metodă standard și obișnuită. Aceasta presupune îndepărtarea porțiunii afectate a intestinului, menținând în același timp o margine de siguranță și extirparea ganglionilor limfatici afectați. 

În cazul unui diagnostic precoce al bolii, această metodă poate oferi șanse mari de vindecare.

În plus, chiar și atunci când apar metastaze în ficat, îndepărtarea chirurgicală poate fi o opțiune de succes după ce pacientul a fost supus prealabil chimioterapiei.

 

Metode noi de tratament  pentru cancerul colorectal

În prezent, pe lângă terapia standard cu chimioterapie, există și alte metode de tratament disponibile pentru cancerul de colon. Terapiile biologice sunt utilizate cu succes, acestea implică utilizarea anticorpilor produși artificial care se atașează de suprafața celulelor canceroase și le fac mai vizibile și vulnerabile la atacul sistemului imunitar. Anticorpii Bevacizumab, Cetuximab și Panitumumab sunt deja folosiți, în special în combinație cu alte agenți chimioterapeutici pentru a realiza o imunochimioterapie.

Există numeroși alți anticorpi în curs de dezvoltare pentru a fi utilizati în terapii țintite.

În ultimii ani, tratamentul cancerului colorectal s-a îmbunătățit semnificativ și pacienții cu metastaze în ficat sau plămâni pot fi tratați cu succes. Datorită testelor moleculare și genetice realizate în țesutul tumoral, se poate prezice eficacitatea terapiei înainte de administrare.

În cazul imunochimioterapiei, aceasta este personalizată în funcție de profilul tumoral individual al pacientului pentru a maximiza eficacitatea tratamentului. După administrarea chimioterapiei neoadjuvante cu anticorpi, metastazele hepatice pot fi eliminate cu succes la până la 50% dintre pacienți, ceea ce poate duce la o calitate excelentă a vieții după operație, având în vedere puterea de regenerare a ficatului.

 

Metode noi de tratament  care permit conservarea sfincterului anal în aproximativ 9 din 10 cazuri

Mulți pacienți se tem că vor avea nevoie de o colostomie (un anus artificial) ca urmare a tratamentului pentru cancerul de colon. Cu toate acestea, în prezent, metodele moderne de radioterapie și chimioterapie pot conserva sfincterul anal în aproximativ 9 din 10 cazuri.

În comparație cu anii 1980, când era necesară aplicarea unui anus artificial la aproximativ 8 din 10 pacienți, progresele tehnologice din ultimii ani au îmbunătățit semnificativ opțiunile de tratament. Astfel, pacienții pot avea șanse mai mari să păstreze funcționalitatea normală a canalului anal după intervenția chirurgicală.

 

Cele mai avansate tehnici de radioterapie la nivel internațional- radioterapie MR Linac. Oferim acces la cele mai noi tehnologii de radioterapie disponibile la nivel internațional, tehnologii care reduc la maxim riscul efectelor secundare ale radioterapiei: radioterapia MR-Linac. 

Radioterapia MR Linac este o tehnologie inovatoare care combină imagistica prin rezonanță magnetică (MRI) și radioterapia pentru a oferi tratamente mai precise și mai eficiente pentru pacienții cu cancer. Această tehnologie combina cele doua modalități terapeutice într-un singur dispozitiv medical.

Radioterapia MR Linac utilizează un accelerator liniar care generează un fascicul de radiații cu energie ridicată, împreună cu un magnet puternic de rezonanță magnetică, care oferă imagini detaliate în timp real ale zonei de tratament. Această combinație permite medicilor să vizualizeze și să țintească cu precizie tumorile, minimizând expunerea țesuturilor sănătoase și, în același timp, creșteând doza de radiații administrată țintei.

Prin utilizarea radioterapiei MR Linac, medicul poate personaliza tratamentul pentru fiecare pacient, ținând cont de particularitățile individuale ale bolii și de structurile anatomice importante care trebuie protejate de radiații. Acest lucru poate duce la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea ratei de supraviețuire a pacienților.

Second opinion cancer colorectal spitale din străinătate

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacientele diagnosticați cu cancer colorectal, în parteneriat cu spitale din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, specialiști, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientului și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.