Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Tratamentul bolii Parkinson

Tratamentul bolii Parkinson în spitale de top din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Centre de Excelență din străinătate pentru diagnosticul și tratamentul bolii Parkinson

Suntem mândri să reprezentăm Centre de Excelență din străinătate pentru diagnosticul și tratamentul bolii Parkinson. Aceste centre sunt recunoscute pentru experiența lor vastă și expertiza în abordarea acestei afecțiuni neurologice complexe. În spitalele partenere din străinătate sunt utilizate cele mai avansate tehnologii și tehnici chirurgicale pentru a oferi pacienților o îngrijire de înaltă calitate și oportunități de tratament personalizate. Echipele multidisciplinare formate din medici neurologi, neurochirurgi și terapeuți specializați lucrează împreună pentru a oferi pacienților soluții inovatoare și terapii eficiente care să îmbunătățească calitatea vieții. Indiferent de stadiul bolii, suntem dedicați să oferim pacienților noștri cele mai bune opțiuni de diagnostic și tratament, cu scopul de a le oferi o perspectivă mai bună și un stil de viață activ și independent.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Spitale și clinici neurologie și neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Second opinion pentru boala Parkinson de la medicii specialiști din străinătate

Suntem încântați să oferim servicii de second opinion în parteneriat cu medici specializați în boala Parkinson de la prestigioasele spitale din străinătate. Înțelegem importanța de a căuta cele mai bune opțiuni de tratament pentru pacienți și familiile lor. Prin intermediul acestui serviciu, pacienții pot obține o a doua opinie medicală de la experți din străinătate, care pot evalua și confirma diagnosticul și pot oferi opțiuni suplimentare de tratament sau alternative terapeutice. Consultația online facilitează accesul la specialiști de top, iar serviciile de traducere în limba română asigură o comunicare clară și eficientă. Ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de informații complete și de încredere pentru a face alegeri informate în privința tratamentului lor.

 

Deep Brain Stimulation (DBS) sau Stimularea Cerebrală Profundă pentru Parkinson

Deep Brain Stimulation (DBS), cunoscută și sub denumirea de Stimularea Cerebrală Profundă, este o tehnică inovatoare utilizată în tratamentul bolii Parkinson. Aceasta implică implantarea unor electrozi în anumite zone ale creierului, electrozi care sunt conectați la un dispozitiv de stimulare implantat în zona toracică a pacientului.

Prin intermediul stimulării cerebrale profunde, acest sistem emite impulsuri electrice regulate către anumite regiuni ale creierului, contribuind la corectarea anormalităților de comunicare neuronală care caracterizează boala Parkinson. Această terapie se adresează simptomelor motorii precum tremorul, rigiditatea musculară și dificultățile de mișcare, aducând îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții pacienților.

Unul dintre avantajele majore ale DBS (Deep Brain Stimulation) este capacitatea sa de a oferi un control mai bun asupra simptomelor în comparație cu tratamentul medicamentos convențional. De asemenea, DBS (Deep Brain Stimulation) poate fi ajustată și personalizată în funcție de nevoile individuale ale pacientului, ceea ce permite optimizarea eficacității terapiei.

Spitalele partenere din străinătate au acumulat o vastă expertiză în utilizarea DBS (Deep Brain Stimulation) pentru tratamentul bolii Parkinson și oferă servicii de înaltă calitate în acest domeniu. Medicii specialiști și echipele multidisciplinare colaborează pentru a evalua și selecta pacienții potriviți pentru această terapie, realizând intervenții chirurgicale precise și oferind îngrijire postoperatorie completă. Aceste spitale sunt echipate cu tehnologie avansată și urmează cele mai recente protocoale și ghiduri de tratament, asigurând pacienților cele mai bune rezultate posibile.

DBS (stimularea cerebrală profundă) reprezintă o opțiune terapeutică inovatoare și eficientă pentru pacienții cu boala Parkinson și poate aduce ameliorări semnificative în controlul simptomelor și în calitatea vieții. Alegerea unui spital din străinătate cu experiență în DBS (Deep Brain Stimulation) poate oferi pacienților acces la tehnici de ultimă generație și la o abordare individualizată, asigurându-se astfel că beneficiază de cea mai bună îngrijire posibilă.

 

Alege și tu cele mai bune spitale de neurochirurgie din lume!

Spitale și clinici neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

  • Spitale din Turcia: NP Istanbul Brain Hospital, Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).
  • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).
  • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
    • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
    • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia
  • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)
  • Spitale din Israel: Sheba, Clalit
  • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Programează-te la cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici neurologie și neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Dacă ești interesat(ă) de o intervenție neurochirurgicală într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul neurologiei și neurochirurgiei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!