Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Chirurgia epilepsiei

Chirurgia epilepsiei în spitale de top din străinătate

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Chirurgia Epilepsiei în centre de excelență din străinătate

Reprezentăm Centre de Excelență din străinătate pentru diagnosticul și tratamentul epilepsiei. Echipele de medici din cadrul spitalelor partenere sunt alcătuite din medici specializați în epilepsie și neurochirurgi cu experiență în tratarea acestei afecțiuni. Colaborăm cu spitale din străinătate recunoscute pentru expertiza lor în epilepsie și punem la dispoziția pacienților noștri cele mai avansate tehnologii și terapii inovatoare. Avem o abordare individualizată pentru fiecare pacient, asigurând evaluarea completă a cazului și dezvoltarea unui plan de tratament personalizat. În plus, oferim și servicii de a doua opinie medicală, astfel încât pacienții și familiile să poată obține o perspectivă suplimentară asupra opțiunilor de tratament disponibile. Scopul nostru este să oferim pacienților acces la cele mai bune resurse medicale și să îmbunătățim calitatea vieții lor prin controlul eficient al epilepsiei.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Spitale și clinici neurologie și neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Echipe multidisciplinare pentru tratamentul epilepsiei

Tratamentul chirurgical al epilepsiei este o opțiune pentru pacienții cu epilepsie refractară, adică cei care nu răspund la tratamentul medicamentos adecvat. Scopul intervenției chirurgicale este de a identifica și de a elimina sau de a reduce activitatea anormală a creierului care provoacă crizele epileptice.

Este important să se sublinieze că tratamentul chirurgical al epilepsiei este o decizie complexă și necesită o evaluare riguroasă a fiecărui pacient în parte. O echipă multidisciplinară, formată din neurologi, neurochirurgi, neuropsihologi și alți specialiști, colaborează pentru a determina cel mai potrivit plan de tratament pentru fiecare pacient în parte, luând în considerare aspecte precum tipul de epilepsie, localizarea activității anormale și potențialele riscuri și beneficii ale intervenției chirurgicale.

 

Medici specializați în chirurgia epilepsiei în spitalele din străinătate

În spitalele din străinătate, medicii specializați în tratamentul epilepsiei au o vastă experiență în efectuarea intervențiilor chirurgicale pentru această afecțiune. Acești medici sunt special pregătiți și dedicați exclusiv tratamentului epilepsiei și au acumulat un nivel înalt de expertiză în domeniu.

 

Cele mai noi tehnologii medicale pentru diagnosticul și chirurgia epilepsiei

În plus, spitalele partenere din străinătate dispun de cele mai noi tehnologii medicale la nivel internațional, care facilitează diagnosticul precis și tratamentul eficient al epilepsiei. Printre tehnologiile inovatoare utilizate în tratamentul epilepsiei se numără:

Imagistica cerebrală avansată: Aceasta include imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) de înaltă rezoluție și imagistica cu tomografie computerizată (CT), care permit o vizualizare detaliată a creierului și identificarea zonelor anormale asociate cu epilepsia.

Neuronavigația: Această tehnologie permite ghidarea precisă a intervențiilor chirurgicale utilizând imagini preoperatorii. Acest lucru ajută la localizarea exactă a zonelor de interes și la reducerea riscului de leziuni ale țesutului normal.

Imagistica funcțională: Aceasta implică utilizarea metodelor precum imagistica prin rezonanță magnetică funcțională (fMRI) și electroencefalografia (EEG) pentru a cartografia zonele cerebrale implicate în activitatea epileptică. Această informație este esențială în planificarea intervențiilor chirurgicale și minimizarea riscului de afectare a funcțiilor cerebrale importante.

Monitorizarea video-EEG prechirurgicală: Această metodă combină monitorizarea video continuă cu înregistrarea electroencefalografică (EEG) pentru a înregistra și analiza activitatea cerebrală în timpul crizelor epileptice. Aceasta oferă informații esențiale în determinarea originii și propagării activității anormale, precum și în identificarea zonelor critice ale creierului care trebuie protejate în timpul intervenției chirurgicale.

Toate aceste tehnologii avansate și experiența vastă a medicilor specializați în tratamentul epilepsiei din spitalele partenere din străinătate permit oferirea celor mai bune opțiuni de tratament personalizat și îmbunătățesc șansele de succes în gestionarea epilepsiei și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

 

Stimularea nervului vag în tratamentul epilepsiei în spitalele partenere din străinătate

Stimularea nervului vag (SNV) este o tehnică inovatoare utilizată în tratamentul epilepsiei refractare, adică a epilepsiei care nu răspunde la tratamentul medicamentos obișnuit. Această procedură implică implantarea unui dispozitiv electronic în zona gâtului, care stimulează nervul vag – un nerv care are conexiuni directe cu creierul.

Prin stimularea nervului vag, se generează impulsuri electrice regulate care ajung la creier și au un efect modulator asupra activității epileptice. Această tehnică are scopul de a reduce frecvența și severitatea crizelor epileptice, îmbunătățind astfel calitatea vieții pacienților.

Procedura de implantare a dispozitivului SNV este efectuată sub anestezie generală și presupune realizarea unei mici incizii în zona gâtului pentru plasarea electrozilor pe nervul vag. Dispozitivul este, de obicei, implantat în regiunea toracică, sub claviculă. După implantare, medicul ajustează setările stimulatorului pentru a obține efectul terapeutic optim.

Beneficiile stimulării nervului vag în tratamentul epilepsiei includ:

 • Reducerea frecvenței și severității crizelor epileptice.
 • Îmbunătățirea calității vieții pacienților prin reducerea impactului negativ al epilepsiei asupra funcționalității zilnice.
 • Posibilitatea de a reduce doza de medicamente antiepileptice, ceea ce poate duce la evitarea efectelor secundare asociate cu aceste medicamente.
 • Utilizarea pe termen lung a stimulatorului nervului vag, care poate oferi un control constant al epilepsiei.

Este important de menționat că stimularea nervului vag nu este potrivită pentru toți pacienții și este recomandată în special în cazurile de epilepsie refractară, în care alte opțiuni de tratament nu au fost eficiente. Decizia de a utiliza stimularea nervului vag în tratamentul epilepsiei se bazează pe evaluarea individuală a pacientului de către un neurolog sau un neurochirurg specializat în epilepsie.

Spitalele partenere din străinătate oferă servicii de diagnostic și tratament avansate pentru epilepsie, inclusiv stimularea nervului vag, și colaborează cu medici specializați și echipe multidisciplinare pentru a oferi cele mai bune opțiuni de tratament personalizat pacienților cu epilepsie.

 

Alege și tu cele mai bune spitale de neurologie și neurochirurgie din lume!

Spitale și clinici neurologie și neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 • Spitale din Turcia: NP Istanbul Brain Hospital, Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).
 • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).
 • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
  • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
  • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia
 • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)
 • Spitale din Israel: Sheba, Clalit
 • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Programează-te la cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici neurologie și neurochirurgie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Dacă ești interesat(ă) de o intervenție neurochirurgicală într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul neurologiei și neurochirurgiei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!