Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cancere urologice

Tratamentul cancerelor urologice în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

 

Tratamentul cancerului în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Globocan 2020, rata de supraviețuire pentru pacienții  din România care suferă de cancer este mai mică decât media europeană. 

Tratamentul oncologic în străinătate crește șansele de supraviețuire ale pacienților.

 

Alege cele mai bune spitale din lume!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt tipurile de cancere urologice tratate în cadrul spitalelor partenere din străinătate?

În cadrul spitalelor partenere din Turcia, Israel, Austria și Italia sunt tratate toate tipurile de cancere urologice:

 • Cancerul de prostată: Acesta este cel mai comun tip de cancer urologic la bărbați și se dezvoltă în glanda prostatică.
 • Cancerul vezicii urinare: Acesta este cel de-al doilea tip ca frecvență și se dezvoltă în mucoasa vezicii urinare.
 • Cancerul renal (cancerul de rinichi): Acesta se dezvoltă în celulele rinichilor și poate fi clasificat în diverse subtipuri, cum ar fi carcinomul cu celule renale sau cancerul de pelvis renal.
 • Cancerul testicular: Acesta se dezvoltă în celulele testiculare și poate fi clasificat în diverse subtipuri, cum ar fi seminomul sau teratomul.
 • Cancerul penian: Acesta este un tip de cancer rar, ce se dezvoltă în penis.

 

Care sunt avantajele tratamentului cancerelor urologice în spitale din Turcia, Austria, Italia sau Israel?

Tratamentul cancerului (tratamentul oncologic) în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacienții diagnosticați cu cancer se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacienții cu suspiciune de cancer, astfel încât aceștia să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacienții care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară. Printre acestea, putem enumera: tehnici speciale de radioterapie, cum este MR-Linac (radioterapie de mare precizie), terapia cu radionuclizi și tratamentul cu lutețiu- pentru cancerul de prostată metastazat, teste genetice detaliate sau anumite molecule de imunoterapie, care în țară nu sunt disponibile.

Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. În cadrul spitalelor din străinătate există specialiști cu experiență inclusiv în cazul cancerelor rare.

Centre de Excelență în Urologie și Nefrologie. Acces la medici oncologi și chirurgi de top, medici cu foarte multă experiență în tratamentul cancerele urologice și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. Echipele sunt formate din medici oncologici specialiști în cancerele urologice, medici chirurgi și medici plasticieni pentru intervenții chirurgicale și reconstrucție, medici specialiști în radioterapie cât și medici anatomo-patologi pentru analizarea tumorii.

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Ce metode de diagnostic și tratament al cancerelor urologice se folosesc în spitalele din străinătate?

CHIRUGIA ROBOTICĂ în cancerele urologice – (cancerul de prostată, cancerul de rinichi, etc.)

Chirurgia robotică în cancerele urologice este o tehnică chirurgicală avansată care utilizează un robot specializat pentru a efectua operații precise și minim invazive. Această tehnică este utilizată frecvent pentru tratarea diferitelor tipuri de cancere urologice, cum ar fi cancerul de prostată, cancerul vezicii urinare și cancerul renal.

În timpul unei proceduri de chirurgie robotică urologică, medicul controlează robotul prin intermediul unui computer, folosind o consolă specială. Robotul este echipat cu instrumente chirurgicale de precizie și cu o cameră video de mare rezoluție, care oferă imagini detaliate ale zonei de operare.

În cadrul spitalelor partenere din străinătate se lucrează în echipe multidisciplinare, iar medicii au experiență inclusiv în tehnicile complexe de reconstrucție pentru persoanele afectate de cancere urologice.

 

Tehnici speciale de radioterapie în cancerele urologice – (cancerul de prostată, cancerul de rinichi, cancerul de vezică)

Radioterapia MR-LINAC – cel mai nou și performant aparat de radioterapie din lume, ce permite radioterapie de mare precizie, care nu afectează țesutul sănătos din jur și minimizează eventualele efecte secundare. 

Brahiterapia pentru cancerul de prostată. Brahiterapia este o formă de radoterapie internă. În cadrul spitalelor partenere din străinătate este disponibilă inclusiv brahiterapia pentru cancerul de prostată.

 

Chimioterapie, imunoterapie, tratamente noi pentru cancerele urologice – (cancerul de prostată, cancerul de rinichi, cancerul de vezică)

Cei mai mulți pacienți cu un diagnostic de cancer fac chimioterapie sau imunoterapie. În cadrul spitalelor partenere există cele mai noi medicamente disponibile la nivel internațional inclusiv studii pentru dezvoltarea unor medicamente noi pentru cancerele urologice – (cancerul de prostată, cancerul de rinichi, cancerul de vezică urinară, etc.).

 

Second opinion cancere urologice din partea celor mai buni medici de la spitalele din străinătate.

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacienții diagnosticați cu cancere urologice în spitalele partenere din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, specialiști în cancerele urologice, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientei și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.